tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Tί έγινε λούγκρα σαλιγκάρι,θα το γυρίσεις στον χορό της κοιλιάς πάλι;![]()
![]()
![]()
να σου ρίξω λίγο σαρμελόζουμο στην μάπα να φύγουν τα καυλόσπυρα παπαζόλη ???
Tί έγινε λούγκρα σαλιγκάρι,θα το γυρίσεις στον χορό της κοιλιάς πάλι;![]()
![]()
![]()
εισαι μαλακας. επρεπε να το πατησεις κατω σαν τσιγαρο.
Να σε κεράσω ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος στα bodyline?να σου ρίξω λίγο σαρμελόζουμο στην μάπα να φύγουν τα καυλόσπυρα παπαζόλη ???
Mπα αρχίδια,σαλιγκάρι 2ρη φορά θα φανείς και το ξέρεις.ναι ρε γαμώτο... που θα μου πάει όμως.. .θα το πετύχω στην φτωχομάνα... και τότε δεν θα λυπηθώ να μολύνω τον Θερμαικό..
Να σε κεράσω ένα πρόγραμμα αδυνατίσματος στα bodyline?![]()
![]()
![]()
Τώρα έχω δικά μου λεφτά,σε τρία sites της Σόλουν δουλεύω.τι να κεράσεις ρε μαλάκα.. εσύ δεν μπορείς να κεράσεις τον εαυτό σου σουβλάκι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αλήθεια ο γέρος δεν έχει κόψει ακόμη την αιμοδοσία σου ???
τι σε εχουν βαλει να κανεις στα σαιτς τυπε?Τώρα έχω δικά μου λεφτά,σε τρία sites της Σόλουν δουλεύω.
Και τι δουλεια κανεις δηλαδη στα σαιτ?Τώρα έχω δικά μου λεφτά,σε τρία sites της Σόλουν δουλεύω.
Παίζει να βγάζω πιο πολλά και από εσένα που μένεις σε υπόγειο με κοινόχρηστο μπάνιο και φεγγίτη για οικονομία.
ριφρες τυπε ;)τι σε εχουν βαλει να κανεις στα σαιτς τυπε?![]()
γιαυτο εχει βγαλει φημη για το πιο γρηγορο ριφρες της χωρας τυπε?ριφρες τυπε ;)
Γενική θεματολογία είναι τα δύο και το τρίτο κους-κους.τι σε εχουν βαλει να κανεις στα σαιτς τυπε?![]()
τι σε εχουν βαλει να κανεις στα σαιτς τυπε?![]()
Μην κρίνεις εξ ιδίων χοντρή λούγκρακαφέδες στους webmasters & administrators και καμμιά πίπα αμα τους πιάσουν καύλες... τον έχεις ικανό για κάτι άλλο ??
Λες να μπαινει με γυναικειο νικ στα τσατ σαν κραχτης για τους λιγουρηδες?καφέδες στους webmasters & administrators και καμμιά πίπα αμα τους πιάσουν καύλες... τον έχεις ικανό για κάτι άλλο ??
δηλαδη σε πληρωνουν για να γραφεις τις αποψεις σου εκει τυπε?Γενική θεματολογία είναι τα δύο και το τρίτο κους-κους.
Εγώ κάνω προπαγάνδα κατά της ΝΔ και στα τρία αυτή την στιγμή,απορώ πως δεν με σουτάρανε ακόμα
+καμιά συνέντευξη με καμιά τραγουδιάρα,μοντέλο και σελέμπριτι της πόλης γενικότερα.
Λες να μπαινει με γυναικειο νικ στα τσατ σαν κραχτης για τους λιγουρηδες?
Γενική θεματολογία είναι τα δύο και το τρίτο κους-κους.
Εγώ κάνω προπαγάνδα κατά της ΝΔ και στα τρία αυτή την στιγμή,απορώ πως δεν με σουτάρανε ακόμα
+καμιά συνέντευξη με καμιά τραγουδιάρα,μοντέλο και σελέμπριτι της πόλης γενικότερα.
για αυτο και για την ταχυτητα που απαντα σε ολα τα νηματα εδω :Sγιαυτο εχει βγαλει φημη για το πιο γρηγορο ριφρες της χωρας τυπε?![]()
Κοντέ εγώ θα σου δώσω το όνομα μου,εσύ θα μου δώσεις το δικό σου;ρε αγαμησου. αποκλειεται.