alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Γιατι, τι πηρε ο Παναγιωταρος? Απο 9% που ειχε η ΧΑ στην Αττικη, πηρε 11%. Σιγα τα ωα.Μάλλον λόγω αποτελεσμάτων κλασιδιάρη και Κωνσταντίνου παναγιώταρου.
Γιατι, τι πηρε ο Παναγιωταρος? Απο 9% που ειχε η ΧΑ στην Αττικη, πηρε 11%. Σιγα τα ωα.Μάλλον λόγω αποτελεσμάτων κλασιδιάρη και Κωνσταντίνου παναγιώταρου.
τι λες μωρε;;;Γιατι, τι πηρε ο Παναγιωταρος? Απο 9% που ειχε η ΧΑ στην Αττικη, πηρε 11%. Σιγα τα ωα.
Αληθες.Αυτό το ελεγε μετα... Στην αρχη ελεγε Σαμαρα που εκλεισε τους ναζι στην φυλακη και εκεινος κερναγε μπυρες...
Ακομα τις κλαιει παρεμπιπτοντως![]()
![]()
![]()
![]()
τι λες μωρε;;;
ο Παναγιωταρος πηρε 11% και λες σιγα τα ωα;;;
Φαντασου μονο να ηταν ο Παππας στη θεση του![]()
Απλως, θεωρω οτι για να παρει διψηφιο η ΧΑ πανελληνιως, πρεπει να ξεπερασει το 15% στην Αττικη.τι λες μωρε;;;
ο Παναγιωταρος πηρε 11% και λες σιγα τα ωα;;;
Φαντασου μονο να ηταν ο Παππας στη θεση του![]()
Άνοδος 2% την στιγμή που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι σε πτώση και ο Σύριζα προσπαθεί να κρατηθεί σταθερός.Γιατι, τι πηρε ο Παναγιωταρος? Απο 9% που ειχε η ΧΑ στην Αττικη, πηρε 11%. Σιγα τα ωα.
σε αυτό συμφωνω.Απλως, θεωρω οτι για να παρει διψηφιο η ΧΑ πανελληνιως, πρεπει να ξεπερασει το 15% στην Αττικη.
για κατσε να το σκεφτω..λες ο μογγόλος ο Παππάς να έπαιρνε παραπάνω από τον χιμπατζή τον Παναγιώταρο ??
Νομιζω παγιωνεται η αποψη μου οτι η ΧΑ θα κυμανθει στο 8,5-9%.Άνοδος 2% την στιγμή που η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ είναι σε πτώση και ο Σύριζα προσπαθεί να κρατηθεί σταθερός.
Σιγά τα ωα όντως...
για κατσε να το σκεφτω..
ΕΕΕΕ ΝΑΙ ΦΥΣΙΚΑ
Με 10% παίζει μίνιμουμΝομιζω παγιωνεται η αποψη μου οτι η ΧΑ θα κυμανθει στο 8,5-9%.
Ξερεις.γιατί είναι προσοντούχος ?????
Απο αυτους που ειναι μεσα,ποιον θεωρεις ικανο.και γιατι πες μου.σε αυτό συμφωνω.
Δεν μπορει να γινει αυτό αν οποιος είναι ικανος μπαινει φυλακη επειδή εχει σημαια με την σβαστικα στο σπιτι...
ποια είναι η πρόβλεψή σου η σημερινή για ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ?? ποιος θα είναι τρίτος; προσωπικα πιστεύω ότι με το 8.5-9 θα είναι η ΧΑ μετά το ΚΚΕ το ποτάμι και η ελιαΝομιζω παγιωνεται η αποψη μου οτι η ΧΑ θα κυμανθει στο 8,5-9%.
Τον Μιχαλολιακο και τον Παππα.Απο αυτους που ειναι μεσα,ποιον θεωρεις ικανο.και γιατι πες μου.
Ισχυουν επακριβως οι προβλεψεις που εχω δωσει. Αν θελεις τις βρισκεις στο θρεντ "εκλογες 2014" στις 13.5.2014, ωρα 23:47.ποια είναι η πρόβλεψή σου η σημερινή για ΣΥΡΙΖΑ- ΝΔ?? ποιος θα είναι τρίτος; προσωπικα πιστεύω ότι με το 8.5-9 θα είναι η ΧΑ μετά το ΚΚΕ το ποτάμι και η ελια
γιατι αλλαξες νικ τυπε?Τον Μιχαλολιακο και τον Παππα.
Με σειρα κατά ιεραρχια και όχι κατά ικανοτητα λογου, ηγετικης ικανοτητας, ποιοτητα επιχειρηματων και 1002 αλλα που λειπουν αυτή τη στιγμη από την ΧΑ.
το λεει η υπογραφη μου τυπε ;)γιατι αλλαξες νικ τυπε?![]()
Κοίτα η Χρυσή Αυγή σε ποσοστό 90% δεν ψηφίζεται για τα επιχειρήματα της...και γω την Κυριακή όταν την ψήφισα την ψήφισα για άλλους λόγους:Τον Μιχαλολιακο και τον Παππα.
Με σειρα κατά ιεραρχια και όχι κατά ικανοτητα λογου, ηγετικης ικανοτητας, ποιοτητα επιχειρηματων και 1002 αλλα που λειπουν αυτή τη στιγμη από την ΧΑ.