Ουτε εγω το καταλαβαίνω το να δέρνει κάποιος για κομματικά θέματα, πχ επειδή κάποιος ειναι αναρχας να τον δείρω. Οχι, δε το κάνω με τίποτα. Το θεωρώ για πολλούς λόγους κακό. ¨Επειτα, το να δέρνει κάποιος Έλληνας χρυσαυγήτης κάποιον ξένο που κυκλοφορεί λαητευόντας και κάνωντας διάφορες οχλήσεις στις γειτονιές του Έλληνα, η αστυνομία μαλακίζεται, ναι το καταλαβαίνω και το επικροτώ. Πέρα απο αυτό βέβαια θα ήθελα να μη μπαίνουν ολοι αυτοι εδω μέσα.
Γυρνάω ομως στο κομματικό θέμα. Ειναι τραγικό, ηλίθιο τετλείως. Μου εχει τύχειομως να μαυνθω σε επίθεση και προσβολες κομμουνιστή. Ειχε πρόβλημα επειδή εγω ειμαι εθνικιστής. Μα αυτό αφορά εμένα μόνο, εγω είμα, δε του ειπα να ειναι κι αυτος. Κι ομως αυτός ηθελε να ειμαι εγω κουμουνας σαν αυτον. Ε τι να κανω, του κοπάνησα μια καλοζυγισμένη στη μυτη και του την έσπασα.
Θέλω να πω δηλαδη, κάποιες φορές αναλογα την ιδιοσυγκρασία του καθενός, δε μπορει κάποιος να αποφύγει τη βία.
Αλλα μη μου πεις οτι αλλα κόμματα δε χρησιμοποιούν βία. Πασοκ, νδ, τεμπονέρας/καλαμπόκας, βγήκε εγκληματική οργάνωση η ΝΔ?
Τη δεκαετία του '80 δε παίζανε ξύλο πασόκοι και νδιστες? Στην καλαμάτα δεν ειχαν πέσει ντουφεκιες απ τους πασοκους στους νεοδημοκράτες? Η αριστερα, κκε και συριζα δε στελνει ταγματα εφοδου στα πανεπιστήμια και κανει μπα΄χαλα και τσαμπουκάδες σε καθε συνέλευση, προπηλακιζει φοιτητες και καθηγητές, εχουν πραγματική δύναμη γιατι αασκούν βία. γιατιδ δεν επαναστάτησαν ολοι εκοινοι που επαναστατουν ενατιον μας τώρα, εναντίον τους 40 χρόνια τώρα?
Που ειναι λοιπόν ο ιδιαίτερος φασισμός κακό πραμα της ΧΑ?