kartakhs
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Δεκ 2008
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εγω καταλαβα οτι θα προσπαθουσεΕκεινος θα μπορουσε? Αυτο τον ρωταω.
εγω καταλαβα οτι θα προσπαθουσεΕκεινος θα μπορουσε? Αυτο τον ρωταω.
και οι 3 σας εχετε τυφλη υπακοη προς το κομμα σας και δεν γινεται συνεννοηση.Δεν αντιλαμβανεσαι το αδιεξοδο?
Σαν να σου λενε εσενα να συγκυβερνησεις με το Λακη, τον πορνοπαπο και μενα. Μπορεις?
Δεν αντιλαμβανονται καποιοι, οτι ακριβως αυτη η συζητηση εχει οδηγησει απο δεκαετιες στην αναγκαιοτητα της ενισχυμενης αναλογικης.
Αυτα εχουν λυθει. Δεν εγιναν τυχαια. Αν μπορουσαν ολοι να συνεργασθούν με ολους, θα ειχε γεννηθει καν η ιδεα της ενισχυμενης αναλογικης? Μια αναγκαιοτητα εξυπηρετει.
Αντιλαμβανεσαι φανταζομαι το ευλογο των επιφυλαξεων μου.εγω καταλαβα οτι θα προσπαθουσε
Και με ποιο προγραμμα? Με ποια συγκλιση?
Αυτο ειναι καταργηση της πολιτικης.
φυσικα τουλαχιστον αυτος εχει την τολμη να πει οτι αν δεν μπορουσε θα επαιρνε τα αρχιδια μαςΑντιλαμβανεσαι φανταζομαι το ευλογο των επιφυλαξεων μου.
Και με ποιο προγραμμα? Με ποια συγκλιση?
Αυτο ειναι καταργηση της πολιτικης.
ακριβως ετσιΜπορείτε να το δείτε και σαν κατάργηση του : "αποφάσισα (ως αρχηγός του κόμματος) και διατάσσουμε"
αμα ο λακης με τον πορνοπαππο ηταν δευτερο και τριτο ή πρωτο κομμα θα εβγαζα το σκασμο και θα συγκυβερνουσα γιατι δεν αντιπροσωπευω τον εαυτο μου αλλα τη λαικη βουληση. εαν δεν μπορω τοτε πουλο.
Kατσε ρε φιλε γιατι θα με τρελανεις.ρε γιδι κανεις πως δεν καταλαβαινεις? υπαλληλος του λαου ειναι ο πολιτικος. σε μια επιχειρηση γουσταρεις ολους τους συναδελφους σου για να κανεις τη δουλεια σου? εαν δε μπορεις να συνυπαρξεις παιρνεις τον πουλο οικειοθελως ή μη.
δλδ συριζα κυβερνηση με πρωθυπουργο Σαμαρα?Σαν να λέμε η Κου Κλουξ Κλαν να συγκυβερνήσει με τους Πάνθηρες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
Το καλύτερο θα ήταν να μεταφερθεί το σύστημα των δημοτικών και στις εθνικές. Το κοινοβούλιο να διαμορφώνεται στον 1ο γύρο και στον 2ο να διαλέγεις πρωθυπουργό ανάμεσα στους 2 πρώτους.
Ε, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ...δλδ συριζα κυβερνηση με πρωθυπουργο Σαμαρα?
Σαν να λέμε η Κου Κλουξ Κλαν να συγκυβερνήσει με τους Πάνθηρες. Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα.
ρε γιδι κανεις πως δεν καταλαβαινεις? υπαλληλος του λαου ειναι ο πολιτικος. σε μια επιχειρηση γουσταρεις ολους τους συναδελφους σου για να κανεις τη δουλεια σου? εαν δε μπορεις να συνυπαρξεις παιρνεις τον πουλο οικειοθελως ή μη.
οχι δεν λεμε αυτο ο μπεστμαν το ειπεΕ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΤΟ...
Αυτο δεν λετε?
Και ποια πολιτικη θα εφαρμοσουν?αμα εκπροσωπουν τα μεγαλυτερα ποσοστα να κοψουν τον κωλο τους να γινει. δεν τους ρωταει ουτε τους παρακαλαει κανεις εαν μπορουν τι δεν καταλαβαινεις.
Kατσε ρε φιλε γιατι θα με τρελανεις.
Κατεβαινω εγω με το Α κομμα, με θεση υπερ της δραχμης.
Κατεβαινεις εσυ με το Β κομμα, με θεση υπερ του ευρω.
Τι σκατα συνεργασια θα κανουμε? Θα παιζουμε τις κουμπαρες? Τι θα εφαρμοσουμε?
Αρα καταργουμε τις εκλογες, κανουμε αμεση δημοκρατια με δημοψηφισματα και τελος.δημοψηφισμα και οτι βγαλει το αποτελεσμα.
δλδ συριζα κυβερνηση με πρωθυπουργο Σαμαρα?
Αρα καταργουμε τις εκλογες, κανουμε αμεση δημοκρατια με δημοψηφισματα και τελος.
Με καλυψες. Αυτο ναι, ειναι μια απαντηση.