ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Κι εμενα με επαιρνε τηλεφωνο μια γκομενα μου παλιοτερα και μου ζηταγε να την ξεματιασω γιατι ειχε πονοκεφαλο τύπε.
Και παντα την εκανα καλα.
η αντιγονη?
Κι εμενα με επαιρνε τηλεφωνο μια γκομενα μου παλιοτερα και μου ζηταγε να την ξεματιασω γιατι ειχε πονοκεφαλο τύπε.
Και παντα την εκανα καλα.
διαβασε καλυτερα το ποστ μου και θα καταλάβεις ποσο απολαυστικος μπορει να γινει...
Εγω παλι είμαι 33 χρονων και ειδα την ΝΔ να καταστρεφει το μελλον μου και να με δουλευει πουλωντας σαξες στορι.Εγω ειμαι 43 χρονων, και γνωριζω οτι η ΧΑ ηταν ενα περιθωριακο νεοναζιστικο κομμα, και καμαρωνε κιολας γι αυτο.
Ως τετοιο δεν επρεπε να αποτελει επιλογη για σωφρονα ανθρωπο.
Τοσο απλα.
Καμια διαπραγματευση.
εχει κανει την περατζαδα του από ΧΑ ο Αδωνης μην κοιτας που τα χαλασαν...δεν καταλαβα
εχει κανει την περατζαδα του από ΧΑ ο Αδωνης μην κοιτας που τα χαλασαν...
Τοτε ηταν αβγαλτοι και κανανε κουβέντες καθαρες. Φανταζομαι δεν υπαρχει φωτο και βιντεο γι αυτό. Αλλα που ξερεις καμια φορα τι γινεται..αντε ρε δεν το ξανακουσα αυτο θα τοχανε κανει σημαια
Απο ποιον?Για το μονο που θα επρεπε να ντρεπεται είναι που δεν χρησιμοποιησε τα γαλονια του για να μας απελευθερωσει.
Εχει σχολιαστει ποικιλοτροπως το Κατερινακι απο χθες. Δεν σε βρισκω ενημερο.ποιο ειναι το μελαχρινο μουνακι με τη φρατζα κλεοπατρα?
Απο τη δημοκρατια τυπε. Που ως γνωστον ειναι προσταδιον του κομμουνισμου. Καθε μερα θα τα λεμε?Απο ποιον?
Α τον καλεις να διαπραξει εσχατη προδοσια.Από την "δημοκρατια"
Για το μονο που θα επρεπε να ντρεπεται είναι που δεν χρησιμοποιησε τα γαλονια του για να μας απελευθερωσει.Αξιωματικος του ελληνικου στρατου, και καταθετει τα γαλονια του στα ποδια των νοσταλγων αυτων που αιματοκυλησαν την πατριδα μας.
Και δεν ντρεπεται λιγο.
Εχει σχολιαστει ποικιλοτροπως το Κατερινακι απο χθες. Δεν σε βρισκω ενημερο.
Υποψηφια ευρωβουλευτης.
Από την "δημοκρατια"Απο ποιον?