Σωστο πραγματι.
Ομως τα μεγαλα καναλια δεν μπορουν να δεχθούν να γινουν αρένα για χαρη των νεοναζηδων.
Και καλα πραττουν κατα τη γνωμη μου.
Την γνώμη σου ήθελα να ξέρω.
Σωστο πραγματι.
Ομως τα μεγαλα καναλια δεν μπορουν να δεχθούν να γινουν αρένα για χαρη των νεοναζηδων.
Και καλα πραττουν κατα τη γνωμη μου.
Συμπερασματικα ναι, την ωφελει ο αποκλεισμος, γιατι θα εκτιθονταν καθε μερα με τις ανοησιες τους.Την γνώμη σου ήθελα να ξέρω.
Γουστάρετε να βαλω μερικες παραθεσεις για τον Φυσσα να γουστάρουμε;;;
Προσπαθεις να εισαι οσο αντικειμενικος γινεται αλλα πεφτεις τελικα στην παγιδα.
Ολοι ξερουν ότι μια κουβεντα με χρυσαυγιτες σε πανελ θα είναι σουπερ ξεβράκωμα για οποιον καθεται απέναντι και αυτό όχι από αποψη επειχειρηματων αλλα από παρουσιαση της αληθειας του καθενα... Είναι ευκολο να λες καποιον φασιστα αλλα όχι και να σου απανταει ότι ο πατερας σου ηταν συνεργάτης των ναζι... πχ ;)
Γι αυτό κακο τους κανουν που δεν τους εκθετουν προεκλογικα. Η εκθεση θα τους εκανε κακο μακροχρονια αλλα αυτό είναι άλλο θεμα
Προσπαθεις να εισαι οσο αντικειμενικος γινεται αλλα πεφτεις τελικα στην παγιδα.Συμφωνούμε. Το χειρότερο που μπορείς να κάνεις στην χα είναι να την προβάλεις όσο το δυνατόν περισσότερο, ειδικά καλώντας κομματικά της στελέχη. Θα γελάνε και τα παντζούρια στο σπίτι μου στο χωριό.
Μπούμερανγκ λοιπόν για τα κανάλια που τους αποκλείουν.
να βλέπεις τι σου λεω pgp;;;Συμπερασματικα ναι, την ωφελει ο αποκλεισμος, γιατι θα εκτιθονταν καθε μερα με τις ανοησιες τους.
Ομως καλα κάνουν και τους αποκλειουν. Και ο ελληνικος λαος να σκεφτεται λιγο παραπανω πού παει και δινει 7%.
Που ολο κριτικη ειναι και παει και ψηφιζει φασιστες.
Προσπαθεις να εισαι οσο αντικειμενικος γινεται αλλα πεφτεις τελικα στην παγιδα.
Ολοι ξερουν ότι μια κουβεντα με χρυσαυγιτες σε πανελ θα είναι σουπερ ξεβράκωμα για οποιον καθεται απέναντι και αυτό όχι από αποψη επειχειρηματων αλλα από παρουσιαση της αληθειας του καθενα... Είναι ευκολο να λες καποιον φασιστα αλλα όχι και να σου απανταει ότι ο πατερας σου ηταν συνεργάτης των ναζι... πχ ;)
Γι αυτό κακο τους κανουν που δεν τους εκθετουν προεκλογικα. Η εκθεση θα τους εκανε κακο μακροχρονια αλλα αυτό είναι άλλο θεμα
Γιατι γι αυτόν δεν ισχυει το δεν λοιπαμαι κανεναν; αφου ειχε ενταχτεί στον πολεμο. Αυτος με τη μουσικη και οι αλλοι με τις εφημερίδες...Όχι φίλε. Ούτε για τον Φύσσα, ούτε για τον Φουντούλη, ούτε για τον Καπελώνη (ονομαστικά, όχι "οι 2 της χα").
Γιατι γι αυτόν δεν ισχυει το δεν λοιπαμαι κανεναν; αφου ειχε ενταχτεί στον πολεμο. Αυτος με τη μουσικη και οι αλλοι με τις εφημερίδες...
Και ο Αδωνης φυλάγεται... Που ξερεις μπορει να σκασει καμια φωτο από τοπικη Αθηνων πριν το Μαιο του 2012 και γινει της πουτανας ;)
Και ο Αδωνης φυλάγεται... Που ξερεις μπορει να σκασει καμια φωτο από τοπικη Αθηνων πριν το Μαιο του 2012 και γινει της πουτανας ;)αφου ειναι γιδια ρε τυπε δε ξερουν να μιλανε. αμα θελεις ξεβρακωμα ζητας αδωνι στο πανελ.
Kαθε φορα οι επιτιθεμενοι εναλλασσονται.Οι ανθρωποι εκαναν διανομη εντυπων σε λαικη αγορα και οι ροπαλοφόροι τους επιτεθηκαν νεκρο δεν είχαμε γιατι η αντισταση ηταν σθεναρη αφου η δραση ηταν από απλους υποστηρικτες (γυναικες, γερους) και σκορπησαν όταν ειδαν τους αντιφαδες...
Κι εμενα με επαιρνε τηλεφωνο μια γκομενα μου παλιοτερα και μου ζηταγε να την ξεματιασω γιατι ειχε πονοκεφαλο τύπε.ο αδωνις ειναι απολαυση στο πανελ. εξω τα χαλαει λιγο ειδα ενα βιντεο χτες που σταυρωνε και εφτυνε μια για ξεματιασμα ο μαλακας![]()
Οι ανθρωποι εκαναν διανομη εντυπων σε λαικη αγορα και οι ροπαλοφόροι τους επιτεθηκαν νεκρο δεν είχαμε γιατι η αντισταση ηταν σθεναρη αφου η δραση ηταν από απλους υποστηρικτες (γυναικες, γερους) και σκορπησαν όταν ειδαν τους αντιφαδες...Ξεκόλλα, μιλάμε για νεκρό. Δεν μιλάμε για σύγκρουση των μεν και των δε, μιλάμε για δολοφονία. Αν είχε πάει σε ραντεβού, δεν θα τον λυπόμουν αλλά θα εξακολουθούσα να τον σεβόμουν.
διαβασε καλυτερα το ποστ μου και θα καταλάβεις ποσο απολαυστικος μπορει να γινει...ο αδωνις ειναι απολαυση στο πανελ. εξω τα χαλαει λιγο ειδα ενα βιντεο χτες που σταυρωνε και εφτυνε μια για ξεματιασμα ο μαλακας![]()
Εγω ειμαι 43 χρονων, και γνωριζω οτι η ΧΑ ηταν ενα περιθωριακο νεοναζιστικο κομμα, και καμαρωνε κιολας γι αυτο.εξαφανιστηκαν ε;;; Δεν εχει μπραβους η δαπ;;; Η οννεδ;;;
Χρυσαυγιτες δεν ειχε ποτε η ΝΔ;;;
Ρε ουστ!!!!!!!!
εξαφανιστηκαν ε;;; Δεν εχει μπραβους η δαπ;;; Η οννεδ;;;Αρκετα ασχοληθηκαμε.
Μετα απο 10-15 χρονια, καποιοι θα αναλυουν το γιατι εμφανιστηκαν τετοια φαινομενα στην χωρα και ευτυχως εξαφανιστηκαν γρηγορα.