παραμυθάκια τής χαλιμάς γιά δροσερά αγοράκια σάν τόν παραλίμνιο καί κυρακατίνες πού πιπιλάνε τό μέγα από τό πρωί μέχρι τό βράδυ
λόγια μαρτύρων μέ κουκούλα καί μάλιστα χωρίς αποδεικτικά στοιχεία πχ προκυρήξεις γνήσιες νκαταστατικά κλπ και οχι φωτοτυπίες καταστατικών,,,, ,οπλοστάσια κλπ
έχω και εγώ ρτε παπάρα μια προκυρηξη φωτοτυπία που προτρέπει οπαδούς τού σύριζα σέ κακουργήματα με υπογραφή τού τσίπρα σου.....
Δεν μπορώ να καταλάβω τι εννοείς. Ο τύπος Παραλίμνιος δεν ανέβασε κανένα παραμύθι της Χαλιμάς όσο κι αν θέλεις/θέλετε να το βλέπετε έτσι. Αν αμφιβάλεις για τις δηλώσεις των προστατευόμενων μαρτύρων, δικαίωμά σου και πολύ καλά κάνεις. Ούτε εσύ, ούτε κι εγώ έχουμε πρόσβαση στο ανακριτικό υλικό και φυσικά δεν είμαστε αυτοί που θα κρίνουμε καθώς δεν είμαστε δικαστές. Γιατί κόλλησες όμως στις μαρτυρίες και δεν σχολιάζεις και τα υπόλοιπα μέρη του βίντεο που φαίνονται τα δρώμενα (που λέει κι ένα χρ. αυγό σ' ένα ωραίο βιντεάκι); Ξέρεις, τα επεισόδια στην Κόρινθο, η επίσκεψη του καιάδα στα συσσίτια κουβαλώντας όπλο κτλ.
Σχετικά με τις προκηρύξεις: Δεν χρειάζονται προκηρύξεις, τα λέγατε και τα γράφατε μόνοι σας όταν νομίζατε ότι είστε στο απυρόβλητο. Και τώρα τα διαψεύδετε μιλώντας για μοντάζ, παιδικά σφάλματα, αποκριάτικες εκδηλώσεις, λάθη του παρελθόντος και άλλα ωραία και έξυπνα.