alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.296
- Πόντοι
- 8.006
Τύπε, άλλο ενα κατοσταρικο έρχεται. Μια χαρα!!!!
Τύπε, άλλο ενα κατοσταρικο έρχεται. Μια χαρα!!!!
Αφου είναι τιμη σου πες μας και πως εκανε καριερα και η Μπακογιαννη για να σε πουν και αλλοι.τιμή μου να με αποκαλεί βλάκα χρυσαυγίτης.
μιλας για το κομμα και όχι για τον ανθρωπο...
Για μενα και οπλο να επερνε και να εβγαινε για πογκρόμ αριστερων λογικο θα ηταν...
εγω απλα δεν μπορω να κρινω έναν πατερα που εχασε το παιδι του ετσι.Αναφέρομαι στη στάση που κρατά, ο συγκεκριμένος άνθρωπος, στην συγκεκριμένη περίπτωση.
Αν (όπως γράψατε), ωθούμενος από αίσθημα αντεκδίκησης έπαιρνε όπλο και έβγαινε, γενικώς και αδιακρίτως, για πογκρόμ αριστερών, δεν θα διέφερε καθόλου στο ήθος απο τους εκτελεστές του παιδιού του.
Η μόνη περίπτωση στην οποία θα παραδεχόμουν ότι υπάρχει σοβαρό έρεισμα (και αυτό εντός των χαλαρών πλαισίων που διέπουν το "εθιμικό" δίκαιο), θα ήταν να αφαιρούσε την ζωή των εκτελεστων του παιδιού του, αν βέβαια ήταν γνωστή η ταυτότητα τους.
εγω απλα δεν μπορω να κρινω έναν πατερα που εχασε το παιδι του ετσι.
Δεν λεω ότι θα ηταν σωστο να το κανει λεω ότι θα μπορουσα να τον καταλαβω, δηλαδή δεν θα επεφτα από τα συνεφα αν τον ακουγα ότι πηρε ένα καλασνικοφ και ξαπλωσε 10 που φωναζαν τσακιστε τους φασιστες σε κάθε γειτονια...
Ο ανθρώπινος εγγεφαλος σε τέτοιες στιγμες κανει διαφορα παιχνίδια. Άλλος αυτοκτονει, άλλος σκοτωνει, άλλος υπομενει... Αυτος την ειδε να αντικαταστησει τον γιο του. Δεν καταλαβαινω τι σας φαινεται παραξενο σε αυτό;
Όλα τα παραπανω είναι για τον Φουντουλη. Η ΧΑ μαλακια εκανε και τον εβαλε και πιστευω ότι αν ηταν εξω ο Μιχαλολιακος δεν θα γινοταν αυτό.
τα πραγματα δεν είναι όπως φαινονται όμως...Δεν εγραψα ότι μου φαίνεται παράξενο. Έγραψα ότι φαίνεται σαν να "εξαργυρώνει" την δολοφονία του παιδιού του.
Άλλωστε δεν είναι ο μόνος. Το ίδιο έκανε και η κ. Ντορετα Μητσοτάκη-Μπακογιάννη-Κούβελου, με την δολοφονία του πρώην συζύγου της.
τα πραγματα δεν είναι όπως φαινονται όμως...
Η χρυση Αυγη δεν είναι ένα κομμα που θα αραξεις στην καρεκλιτσα σου και θα τα τσεπώνεις. Εχει νεκρους, εχει φυλακισμένους, εχει φαει βομβες, πετρες, κραξιμο, στοχοποιηση κλπ κλπ κλπ
Καμια σχεση με εξαργυρωση λοιπον
Γιατι λες να βγει;Αποψή σας. Αν και δεν νομίζω ότι οι ευρωβουλευτές υφίστανται την έκρυθμη κατάσταση που μας περιγράφετε.
Γιατι λες να βγει;
Φανταζομαι ότι καποιος "πονηρος" την ειχε την ιδεα και του εκαναν προταση. Δεν νομιζω ότι 4 μηνες μετα τον θανατο του παιδιου του σκεφτηκε να κατεβει υποψήφιος για την ευρωβουλή για να φτιαξει το μελλον του...Λίγη σημασία έχει, το αν θα εκλεγεί η όχι.
Πάντως, αν είχε διάθεση να υποστεί όλα αυτά που περιγράψατε, και προκειμένου να "αντικαταστήσει" (όπως γράψατε) το νεκρό παιδί του, θα διάλεγε να δώσει την "μάχη" από άλλο πόστο, χωρίς "τιμητικές απολαβές" και λοιπές τυμπανοκρουσίες. (Άποψή μου).
Φανταζομαι ότι καποιος "πονηρος" την ειχε την ιδεα και του εκαναν προταση. Δεν νομιζω ότι 4 μηνες μετα τον θανατο του παιδιου του σκεφτηκε να κατεβει υποψήφιος για την ευρωβουλή για να φτιαξει το μελλον του...
Η γνωμη σου δηλαδή είναι ότι ο Φουντουλης πριν στεγνωσουν τα δακρυα του αποφασισε να κανει καριερα;Δεν δύναμαι να γνωρίζω τις συνθήκες, καθώς και το "ιστορικό" της πρότασης. Συνεπώς δεν μπορώ να απορρίψω την ανωτέρω "εκτίμηση" σας, αλλά ούτε και να την επιβεβαιώσω.
Ξέρετε όμως κάτι κ. Τσουλούφα μου;
Πονηροί, κουτοπόνηροι, ευκολόπιστοι και αφελεις, κρινονται εκ του αποτελέσματος, όπως όλοι μας άλλωστε.
Η γνωμη σου δηλαδή είναι ότι ο Φουντουλης πριν στεγνωσουν τα δακρυα του αποφασισε να κανει καριερα;
Και γι αυτή την καριερα διαλεξε την ΧΑ;;
Ουτε εγω γνωριζω τις συνθηκες αλλα μου φαινεται απιστευτο ολο αυτό. Πιο λογικο είναι να τον επιασαν στην τοπικη που πηγαινε για να θυμαται τον γιο του και να του ειπαν ελα στον αγωνα, σε θελουμε για το ψηφοδελτιο παρα να θελησε ο ιδιος να βγαλει χρηματα.
Γνωμη μου
Δεν δύναμαι να γνωρίζω τις συνθήκες, καθώς και το "ιστορικό" της πρότασης. Συνεπώς δεν μπορώ να απορρίψω την ανωτέρω "εκτίμηση" σας, αλλά ούτε και να την επιβεβαιώσω.
Ξέρετε όμως κάτι κ. Τσουλούφα μου;
[size=13pt]Πονηροί, κουτοπόνηροι, ευκολόπιστοι και αφελεις, κρινονται εκ του αποτελέσματος, όπως όλοι μας άλλωστε.[/size]
Σε ποιο αγωνα ρε αγορι μου;Ακομη να καταλαβεις τι ειναι η χ.α.;ξεκολα το γαμημενο μυαλο σου επιτελους.Η γνωμη σου δηλαδή είναι ότι ο Φουντουλης πριν στεγνωσουν τα δακρυα του αποφασισε να κανει καριερα;
Και γι αυτή την καριερα διαλεξε την ΧΑ;;
Ουτε εγω γνωριζω τις συνθηκες αλλα μου φαινεται απιστευτο ολο αυτό. Πιο λογικο είναι να τον επιασαν στην τοπικη που πηγαινε για να θυμαται τον γιο του και να του ειπαν ελα στον αγωνα, σε θελουμε για το ψηφοδελτιο παρα να θελησε ο ιδιος να βγαλει χρηματα.
Γνωμη μου
Δεν είναι και πολύ έξυπνο να λέμε ότι ο Μπούκουρας της χ.α. έβαλε τα κλάματα, γιατί εύκολα οι χρυσαυγήτες απαντάνε ότι ο Μπούκουρας που έβαλε τα κλάματα σαν παιδάκι, αποχώρισε προηγουμένως από την χ.α.
παραμυθάκια τής χαλιμάς γιά δροσερά αγοράκια σάν τόν παραλίμνιο καί κυρακατίνες πού πιπιλάνε τό μέγα από τό πρωί μέχρι τό βράδυ