Επισκέπτης
θα εχει καποιοο τεκμηριο για να το πιστευεις αυτο η ετσι επειδη το ακουσες καπου και ειναι τρεντι;
Εισαι θεος ρε μαλακα τσονι Ο θεος να κοβει χρονια στον Γαπ και να σου δινει μερες να μας διασκεδαζεις
θα εχει καποιοο τεκμηριο για να το πιστευεις αυτο η ετσι επειδη το ακουσες καπου και ειναι τρεντι;
Όπως θα εχεις δει εγω δεν μιλαω ποτε για ποσοστα αλλα και 10% να είναι εχει παραπανω από το 6,8. Αρα;;;Ανεβαζετε....Καλα εσυ βλεπεις να εχει ανεβει;κατω απο 10% εχει πεσει.Ακομη και εδω μεσα ο μονος που ασχολειται με αυτους πλεον εισαι εσυ.Υπερ εννοω.
θα εχεις καποιο τεκμηριο για να το πιστευεις αυτο η ετσι επειδη το ακουσες καπου και ειναι τρεντι;
από εδώ μεσα όχι. Μονος μου ναι.
Γενικα τα σεντονια με κουραζουν σε ένα σαιτ που μπαινω για να γραψω :-
Εισαι θεος ρε μαλακα τσονι Ο θεος να κοβει χρονια στον Γαπ και να σου δινει μερες να μας διασκεδαζεις
Να σου πω αληθεια;;; Όταν παραθέτεις ένα σεντονι και σχολιαζεις την πηγη τρελενομαι... Καλυτερα μην πεις τιποτα ρε μαλακαΕ τότε τι μου την λες; Άσε μας μωρέ με τον καμένο και τα σεντόνια του (που είναι ΟΛΑ από την ίδια πηγή).
περισεψε. τραβα να παρεις αν πεις ότι εισαι πασοκος θα σου δωσουν διπλα... Τα αμεα και οι πολιτεκνοι παιρνουν παραπανωπαπαρακο περισεψε καμμια πατατα;
η τα μοιρασατε ολα μεταξυ σας;
Δικα τους είναι ρε μαλακα τα τζιπ δεν τα πηραν από το κρατος όπως κατι αλλοι με θωρακισμένες BMWοι τζιπατοι σκασαν μυτη σημερα η τους κρυψατε στα στενα να μην φαινονται;
Να σου πω αληθεια;;; Όταν παραθέτεις ένα σεντονι και σχολιαζεις την πηγη τρελενομαι... Καλυτερα μην πεις τιποτα ρε μαλακα
Εγω νομιζω ότι λαθος σου. Αλλα κανε ότι θες την πλακα μας κανουμε...Σχολιάζοντας την πηγή σχολιάζω αυτόν που την παρέθεσε, όχι το κείμενο. Δεν είναι δύσκολο να το καταλάβεις.
τυπε ο ανθελληνας - πακιστανοφιλος τζονυ δεν εχει πεινασει ποτε στην ζωη του για να καταλαβει, βλεπει μονο τις πατατες , εξαφανισε τα αρνια , τα κοτοπουλα, τα αυγα και τα τσουρεκια και κανει πλακα με τις πατατες... προφανος δεν σκεφτηκε ποτε οτι υπαρχουν ανθρωποι στην μνημονιακη ελλαδα του 2014 που δεν εχουν την δυνατοτητα πυτε τις πατατες να παρουν ! ο ανθελληνας - πακιστανοφιλος θα κανει μια χαρα πασχα ( εαν δεν ειναι μουσουλμανος ) , ας ειναι καλα ο μπαμπας και η μαμα....Η ατακα του μαλακα
Δεν κοιταει που δινουν μια μπουκιά φαι στον κοσμο να κανει πασχα τον πειραζει η μουσικη επενδυση
Όσο ηλίθιος και αν είναι ο ΓΑΠ, [size=20pt]τόλμησε να μιλήσει για τα αυτονόητα και για κάποια πράγματα που στην μισή ευρώπη και αμερική είναι πλέον πραγματικότητα. [/size]
Κάποιες άλλες ρόμπες συνεχίζουν και ισχυρίζονται ότι το χόρτο ήταν του προηγούμενου νοικάρη...
διάβαζα ένα άρθρο ενός καθυστερημένου,από τους πολλούς που εκφέρουν άποψη στο ιντερνετ, και ενώ μίλαγε για τον αγώνα γαύρου παοκ, έκανε αναφορές σε φασίστες.
ο κόσμος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και με το λεξικό.
έχει αντικατασταθεί η λέξη τραμπούκος με τη λέξη φασίστας και η λέξη [size=20pt]μαλάκας με τη λέξη πορνόπαπος[/size].
αντιφασιστας = χασισακιας. δεν ξερω ''αντιφασιστα'' που να μην την πινει !!!ωραια είναι βλακας και χασικλας... Τα αλλα που λες είναι πασατεμπος.
ο λακης λεει οτι τον παιρνουνε κι ολας ;)αντιφασιστας = χασισακιας. δεν ξερω ''αντιφασιστα'' που να μην την πινει !!!
ρε τους μαλακες να μην μοιραζουν ταυτότητες, θεσεις και 50ρικα... Δωσε καμια συμβουλη να πανε μπροστα ρε Πασοκεσιγα πεινασμενε που σε πηρε ο πονος για τους δηθεν πεινασμενους
για τα ψηφαλακια γινονται ολα
εγω βαζω στοιχημα οτι το εχεις ψαξει τον ιστοτοπο του απο πανω μεχρι κατω....Καταπληκτικός ο χρυσαυγίτης Πανούσης και τα σεντονάκια του! Μόνο που δεν τα διαβάζουμε.