kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
τηγκανά! πάω να πάρω τρόφιμα από τη χα.
θα με δώκουν?
Βλεπω μονο κατι ψωμακια σαν αντιδωρα εκκλησιας να μοιραζουν
τιποτε πιο γκουρμε δν μοιραζετε ρε παιδια???
Αίτημα άρσης ασυλίας και για τον Ματθαιόπουλο της Χρυσής Αυγή: Θα δικαστεί για ληστεία εις βάρος Ελληνα
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/mathaiopoulos-artemis-660-eurokinissi.png[/img[/URL]]
Αλλη μια δικογραφία διαβιβάστηκε από την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου στη Βουλή σε βάρος του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Αρτέμη Ματθαιόπουλου, αυτή την φορά, με την οποία ζητείται η άρση της ασυλίας του προκειμένου να δικαστεί για ληστεία.
Σύμφωνα με τη δικογραφία, τον Αύγουστο του 2005, ο βουλευτής της ΧΑ μαζί με τον Α.Τ. Και άλλα άγνωστα στην ανάκριση πρόσωπα με σωματική βία και απειλές σε βάρος Ελληνα πολίτη του απέσπασαν την τσάντα που κρατούσε.
Είχε προηγηθεί αντίδραση του θύματος όταν η ομάδα Ματθαιόπουλου παρενοχλούσε φραστικά αλλοδαπό. Μάλιστα ένα από τα μέλη της ομάδας έσπασε ένα μπουκάλι μπύρας δίπλα στ κεφάλι του Ελληνα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο αριστερό χέρι.
Στην ομάδα του Ματθαιόπουλου φερόταν ότι ανήκε αρχικά ο αδελφός του Κασιδιάρη, Αλέξανδρος, ο οποίος στη συνέχεια απηλλάγη με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών.
Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/151254#ixzz2z93Gz8kX[/URL]
[/quote]
Δήλωση Αρτέμη Ματθαιόπουλου
[img]http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/preview/19219/mathaiop69__article.jpg[/img[/URL]]
Μόλις ενημερώθηκα από το διαδίκτυο πως η εισαγγελία του Αρείου Πάγου διαβίβασε δικογραφία στη βουλή με την οποία ζητείται η άρση της βουλευτικής μου ασυλίας για μια υπόθεση που έσπευσαν οι επαγγελματίες λασπολόγοι της Χρυσής Αυγής να παρουσιάσουν ως "ληστεία".
Αν τα παπαγαλάκια της Χρυσαυγιάδας έμπαιναν στον κόπο να διερευνήσουν την υπόθεση, διαβάζοντας ολόκληρη τη δικογραφία και όχι απομονώνοντας φράσεις, [size=20pt]θα έπρεπε επίσης να αναφέρουν πως το θύμα αυτής της υποτιθέμενης ληστείας έχει καταδικαστεί αμετάκλητα για ψευδορκία και πως ένας από τους συγκατηγορούμενος μου έχει αθωωθεί, επίσης αμετάκλητα, με βούλευμα.[/size]
Δηλώνω και απαντώ στους λασπολόγους ότι εγώ ο ίδιος έχω εξουσιοδοτήσει τον δικηγόρο μου, που έχει αναλάβει την υπόθεση, να ζητήσει από τις δικαστικές αρχές να αρθεί η ασυλία μου, για να παρευρεθώ ενώπιον της δικαιοσύνης και να αποδείξω την αθωότητα μου.
Αρτέμης Ματθαιόπουλος
Υποψήφιος δήμαρχος με την "Ελληνική Αυγή για την Θεσσαλονίκη"
τα αρνια,τα κοτοπουλα,τα αυγα και τα τσουρεκια δεν τα βλέπεις ???Πατατες παιρνω απο το χωριο μου μεγαλε σιγα μην ερθω εκει να ξεφτιλιστω
Γκουρμε ειναι οι πατατες ρε?Βαλτε κανα σολομο κανα χαβιαρι
Λες να πάει κανένας άπορος πολιτευτής να πάρει να μην βρει και να πικραθεί;Βαλτε κανα σολομο κανα χαβιαρι
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ από τη Τίνα Μπιρμπίλη! Δεν τα βγάζω πέρα με 141 χιλιάδες δολάρια!!! Ποιες είναι οι δυσκολίες που αντιμετωπίζει;;;
Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει στο Ναϊρόμπι όπου μένει, πλέον, μαζί με τον γιο της και την μητέρα της, μίλησε η Τίνα Μπιρμπίλη. Η πρώην υπουργός Περιβάλλοντος και στενή συνεργάτιδα του Γιώργου Παπανδρέου, εργάζεται στο γραφείο του ΟΗΕ στην περιοχή ως εκτελεστική γραμματέας της Σύμβασης της Βιέννης για την προστασία του όζοντος και του Πρωτοκόλλου του Μόντρεαλ, για τις ουσίες που καταστρέφουν τη στιβάδα του.
Οπως σημειώνει το protothema.gr, η κυρία Μπιρμπίλη έχει νοικιάσει ένα μεγάλο σπίτι στη περιοχή Hill View Estate, σε μια ελιτίστικη περιοχή που επιλέγουν για να μείνουν κυρίως Ινδοί επιχειρηματίες. Τα ενοίκια εκεί ξεκινούν από 2.500 ευρώ το τετραγωνικό και ανεβαίνουν ανάλογα με τις ανέσεις που προσφέρει η κάθε κατοικία, ενώ αναγκάζεται να δαπανά ένα αρκετά μεγάλο ποσό για τη φύλαξη τόσο του σπιτιού της, όσο και την προσωπική της, καθώς η εγκληματικότητα στην πρωτεύουσα της Κένυας χτυπάει κόκκινο.
«Παίρνω μισθό που σου προσφέρει μια σχετική άνεση, (141.227 δολάρια το χρόνο) όμως, όπως προανέφερα, δίνω πολλά τόσο στο σπίτι όσο και για την ασφάλειά μας. Από την άλλη, είμαι ενθουσιασμένη και με το περιβάλλον της εργασίας μου, και με τα καθήκοντά μου. Συμβαίνουν σπουδαία πράγματα εδώ, παίρνονται μεγάλες αποφάσεις και εγώ είμαι παρούσα σε όλα αυτά. Αποκτώ σημαντικές εμπειρίες» λέει η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.
Η ζωή στο Ναϊρόμπι, όπως εξηγεί η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, είναι δύσκολή, καθώς για τους «μουζόνγκο» (έτσι αποκαλούν εκεί τους ξένους) οι μετακινήσεις είναι περιορισμένες και πάντα σε μέρη όπου υπάρχει ασφάλεια.«Από την πρώτη μέρα που ήρθα πήρα οδηγίες για το πού μπορώ και δεν μπορώ να κυκλοφορώ. Για παράδειγμα, μας συστήνουν να αποφεύγουμε τα μέρη όπου συνωστίζεται ο κόσμος τα πρωινά του Σαββάτου και τις ώρες αιχμής. Στην Ευρώπη έχεις τον δημόσιο χώρο ως χώρο ζωής. Στο Ναϊρόμπι ισχύει το αντίστροφο. Ο ιδιωτικός σου χώρος είναι αυτός μέσα στον οποίο καλείσαι να ζήσεις και όχι ο δημόσιος» προσθέτει η πρώην υπουργός.
]
Ομόφωνα ένοχοι οι δύο δολοφόνοι του Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν -Καταδικάστηκαν σε ισόβια
http://[URL unfurl="true"]www.iefimerida.gr/sites/default/files/imagecache/node_image660/lukman-660.png[/img[/URL]]
Την ποινή της ισόβιας κάθειρξη επέβαλε ομόφωνα το μεικτό Ορκωτό δικαστήριο στους δύο κατηγορουμένους για τη δολοφονία του 27χρονου Πακιστανού Σαχζάτ Λουκμάν αφού τους έκρινε ένοχους χωρίς ελαφρυντικά.
Στο εδώλιο κάθονται οι Διονύσης Λιακόπουλος και Χρήστος Στεργιόπουλος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, οπλοφορίας, οπλοχρησίας και την παράνομης οπλοκατοχής.
Η ποινή δεν μπορεί να είναι άλλη από την ισόβια κάθειρξη αφού δεν αναγνωρίστηκαν ελαφρυντικά στους δύο κατηγορουμένους.
Αναμένεται η τελική απόφαση των δικαστών.
Οι δύο κατηγορούμενοι είχαν δολοφονήσει με επτά μαχαιριές τον Ιανουάριο του 2013 τον νεαρό Πακιστανό στα Πετράλωνα.
[b]Σημειώνεται πως μεταξύ άλλων στα σπίτια των κατηγορουμένων από τις έρευνες της αστυνομίας είχαν εντοπιστεί τρία στιλέτα τύπου πεταλούδα, ένας σουγιάς, μια μαύρη λεπίδα με ειδική λαβή, ένα αεροβόλο πιστόλι, μια σιδερογροθιά, πλήθος μεταλλικών σφαιριδίων, δύο σφαίρες πολεμικού τυφεκίου, δύο ξύλινα ρόπαλα και σφεντόνα. Στο σπίτι του ενός βρέθηκαν επίσης 50 προεκλογικά φυλλάδια της Χρυσής Αυγής.[/b]
Υπενθυμίζεται ότι η ανθρωποκτονία του Λουκμάν εμπεριέχεται στις 3 δικογραφίες που απέστειλε ο Νίκος Δένδιας στην εισαγγελεία του Αρείου λίγο πριν ανοίξει ο «ασκός του Αιόλου» για τη Χρυσή Αυγή.
Πηγή: [URL unfurl="true"]http://www.iefimerida.gr/node/151243#ixzz2z942rvbk[/URL]
[/quote]
[size=20pt]Ακόμα ένα φιάσκο Δένδια: Αντίθετοι με την Χρυσή Αυγή οι κατηγορούμενοι για την δολοφονία του Πακιστανού
[/size]
[size=20pt]Η γραπτή δήλωση ενός εκ των κατηγορουμένων, ότι καταδικάζει την πρακτική του κόμματος και δηλώνει αντίθετος με την ιδεολογία του, δεν άγγιξε την «αντικειμενικότητα» και την «εγκυρότητα» των επαγγελματιών της φιλτραρισμένης και κατευθυνόμενης ενημέρωσης. Και οι δύο κατηγορούμενοι, υποστήριξαν πως δεν έχουν καμία σχέση με τη Χρυσή Αυγή, όμως τι σημασία έχει η τοποθέτηση των κατηγορουμένων για τον εαυτό τους;[/size]
[size=20pt]Ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή δεν έχει ουδεμία σχέση με τους δράστες της δολοφονίας, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνουν και οι ίδιοι. Το θέατρο καναλιών, εφημερίδων και ραδιοφώνων, εντάσσεται στα πλαίσια της παράνομης πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής, με στόχο να ποινικοποιηθεί δίχως κανένα ενοχοποιητικό στοιχείο, η νόμιμη πολιτική δραστηριότητα του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών.
Αλήθεια, γιατί μαζί με τους λαθροεισβολείς που δολοφονούν Έλληνες δεν κατηγορούνται και εκείνοι που τους επιτρέπουν να δρουν ασύδοτα (Κράτος-κυβέρνηση) αλλά και οι προστάτες τους (ΠΑΣΟΚ και λοιπά κόμματα της Αριστεράς);[/size]
Λες να πάει κανένας άπορος πολιτευτής να πάρει να μην βρει και να πικραθεί;
Δηλαδη Αμερικανοι και Ρωσσοι = εθνικοσοσιαλιστες;;;Δογματικό, αυταρχικό, φυλετικό και αντισημιτικό πολιτικό μόρφωμα, εθνοκεντρικής ιδεολογίας, που προωθεί ένα μαζικό κίνημα που έχει ως στόχο να θέσει το έθνος, το οποίο ορίζει βάσει αποκλειστικών βιολογικών, πολιτισμικών ή/και ιστορικών συνθηκών, υπεράνω κάθε άλλης αξίας, ούτως ώστε να δημιουργήσει μια κινητοποιημένη εθνική κοινότητα που θα επιβληθεί στα υπόλοιπα έθνη.
κριμα να μην ηταν ο Σχορτσιανίτης χτες να βαλει ταξη τυπε...διάβαζα ένα άρθρο ενός καθυστερημένου,από τους πολλούς που εκφέρουν άποψη στο ιντερνετ, και ενώ μίλαγε για τον αγώνα γαύρου παοκ, έκανε αναφορές σε φασίστες.
ο κόσμος έχει χάσει την επαφή με την πραγματικότητα και με το λεξικό.
έχει αντικατασταθεί η λέξη τραμπούκος με τη λέξη φασίστας και η λέξη μαλάκας με τη λέξη πορνόπαπος.
Η μονη ρομπα εισαι εσυ που ενώ διαβαζεις δεν απαντας αλλα ποσταρεις μια χαριτομενια για να προκαλεσεις ;)Ρόμπα.
Τσονι Πασοκ
Ο ταμτακος πουλαει πελαγισια πατατα !