Επισκέπτης
Ολγα τα σπαει ρε.
Δεν λέω αν θέλεις να τη γαμήσεις.
Αν μπορείς να την ακούς λέω ....
Ολγα τα σπαει ρε.
Το γκομενάκι είναι επιπέδου Καιλή.
Μα τι μούναρος αυτή στα δεξιά...
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/gennata_kasidiaris_zapanti.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Αν εκλεγει αυτη δημοτικη συμβουλος τυπε μου...θα μεταναστευσω στην ζιμπαμπουε
Το ατομο ειναι χρυσαυγιτικο πλαυμομπιλ...η αριστερη εχει καλο πολιτικο λογο και την στηριζει ο Μιχαλολιακος
Την Δεξια ανειδικευτη που δεν ξερει ουτε να μιλησει και ψαχνεται να βολευτει να παιρνει μισθο... την προωθει ο Κασιδας
Οποιος την ψηφισει ειναι αξιος της μοιρας του !!!!!
απλα ενας ακομα μαλακας του bourdela.com εισαι στην τελικη για να μην το κουραζουμαι !!!δεν είμαι ο μεσος χρυσαυγιτης είμαι απλα εγω...
Καλως τον υποψηφιο.απλα ενας ακομα μαλακας του bourdela.com εισαι στην τελικη για να μην το κουραζουμαι !!!
γιατι να την αντικαταστησει με κατι;;; Απλα θα την κανει πραγματικη.Άσε το τι δεν έχουμε και πες μου τι ακριβώς οραματίζεται η ΧΑ. Με τι θα αντικαταστήσει αυτήν την δημοκρατία εντός ή εκτός εισαγωγικών μη σου χαλάσουμε και χατήρι.
Εκριψα ποτε ότι είμαι δεξιος;;;ε, μα! τρολάρει όλο το φόρουμ, λες και δεν είναι φανερό περί τίνος πρόκειται...
τουμπαλιν δεν υπαρχει... Οσοι εφυγαν από τη ΝΔ δυσκολα θα τους ξαναπαρασυρει το αντισυριζα δεος...Δεν τρολάρει καθόλου. Εξηγεί πολύ απλά και καθαρά τη διαδρομή του μέσου δεκσού από τη νδ στη χα και προσεχώς τούμπαλιν..
γιατι να την αντικαταστησει με κατι;;; Απλα θα την κανει πραγματικη.
Με τα δημοψηφίσματα της με την εκλογη προεδρου από τον λαο κλπ αντιδημοκρατικα...
τουμπαλιν δεν υπαρχει... Οσοι εφυγαν από τη ΝΔ δυσκολα θα τους ξαναπαρασυρει το αντισυριζα δεος...
Ναι.Καλημέρα μαν. Ποιος θα την κάνει πραγματική την δημοκρατία, ο μιχαλοδιάκος που έχει δηλώσει ότι δεν πιστεύει στην δημοκρατία αλλά την χρησιμοποιεί; ή ο αρβανίτης και ο παππάς που βγάζουν σημαίες με το πουλί της χούντας;
εσενα σε ξεχασα σουργελοαπλα ενας ακομα μαλακας του bourdela.com εισαι στην τελικη για να μην το κουραζουμαι !!!
Εκριψα ποτε ότι είμαι δεξιος;;;
Δεν γαμιεσαι ρε τρολακι που εχεις μουτρα και μιλας και δηλωνεις αριστερος.
ενώ στο συριζα μαζευτηκαν μονο ιδεολογοι μαρξιστες...αυτό λέμε. οι κοψοχέρηδες δεκσοί μαζευτήκατε στη χα και το παίζετε υπεράνω... ουστ!
ενώ στο συριζα μαζευτηκαν μονο ιδεολογοι μαρξιστες...
καλα ειμαστε... Εχουμε την ελπιδα να κυβερνήσετε για να ξεμπερδεύουμε από σας για τα επομενα 30-35 χρονια...μαζεύτε τα να γυρίσετε στον αντωνάκη γιατί σφίγγουν τα πράγματα...
καλα ειμαστε... Εχουμε την ελπιδα να κυβερνήσετε για να ξεμπερδεύουμε από σας για τα επομενα 30-35 χρονια...
Για να δουμε ποιος θα συγκυβερνησει με ΝΔ πρωτος... ;)νταξ μπορεί να ελπίζετε σε συγκυβέρνηση με τη νουδου, μπας και γίνει υπουργός ο μιχάλαγας...
γιατί αν το κλείσετε τώρα το μαγαζί θα πάει άκλαφτος.
Για να δουμε ποιος θα συγκυβερνησει με ΝΔ πρωτος... ;)
και εσεις μαζεψατε τα πασοκια,ετσι πανε αυτα.αυτό λέμε. οι κοψοχέρηδες δεκσοί μαζευτήκατε στη χα και το παίζετε υπεράνω... ουστ!