alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.280
- Πόντοι
- 8.006
Δωσε λαικισμο.Δεν εχουμε Δημο... Δεν εχουμε Κρατος...
Δεν φοβάμαι τιποτα.
Δωσε λαικισμο.Δεν εχουμε Δημο... Δεν εχουμε Κρατος...
Δεν φοβάμαι τιποτα.
Δεν εχουμε Δημο... Δεν εχουμε Κρατος...
Δεν φοβάμαι τιποτα.
Πες τα ρε πορνόπαππου!!!!!!!!!!!!!!!με μένα θα μιλάς που σε καταλαβαίνω.
φασίστας είσαι μια ζωή.
πρώτα νουδου, τώρα χα.
ε, μα! τρολάρει όλο το φόρουμ, λες και δεν είναι φανερό περί τίνος πρόκειται...Πες τα ρε πορνόπαππου!!!!!!!!!!!!!!!
Δεν τρολάρει καθόλου. Εξηγεί πολύ απλά και καθαρά τη διαδρομή του μέσου δεκσού από τη νδ στη χα και προσεχώς τούμπαλιν..ε, μα! τρολάρει όλο το φόρουμ, λες και δεν είναι φανερό περί τίνος πρόκειται...
Δεν αλλαξα εγω ιδεες ρε ΜΑΛΑΚΕΣ...
Όταν το καταλαβετε αυτό μπορει να κανουμε κουβεντα....
Δεν τρολάρει καθόλου. Εξηγεί πολύ απλά και καθαρά τη διαδρομή του μέσου δεκσού από τη νδ στη χα και προσεχώς τούμπαλιν..
Χαίρεσαι κουφαλίτσα, έτσι??
Γιατι? Εσεις δηλαδη προτιματε να υπαρχει ισχυρο ακροδεξιο κομμα?Χαίρεσαι κουφαλίτσα, έτσι??
Γιατί? Η νδ τι είναι?? Για μισό, όταν το σκατό το πάρεις απ'τη χέστρα και το βάλεις σε βάζο, σκατό δεν παραμένει??Γιατι? Εσεις δηλαδη προτιματε να υπαρχει ισχυρο ακροδεξιο κομμα?
Δεν τρολάρει καθόλου. Εξηγεί πολύ απλά και καθαρά τη διαδρομή του μέσου δεκσού από τη νδ στη χα και προσεχώς τούμπαλιν..
του μέσου φασισταριού...
E καλά τώρα. Συνώνυμα είναι..
Έτσι νόμιζα κι εγώ αλλά το DNA νικάει τα πάντα..όχι απολύτως.
Ειλικρινά πες μου γιατί δεν μου ακούγεται λογικό να προτιμάς τον χασάπη απ' τον κακό γιατρό. Αν έχεις πρόβλημα με τον γιατρό, πηγαίνεις σε άλλον που ΕΣΥ επιλέγεις, δεν πηγαίνεις στον αποδεδειγμένα ψεύτη χασάπη με την ποδιά γεμάτη αίματα.
Το επιχείρημα είναι για τον πούτσο.
Και ατυό αποδεικνύεται επιστημονικώς.
Η πολιτική δεν είναι επιστήμη και δεν υπάρχουν σπουδές που βγάζουν πολιτικούς .
Ούτε υπάρχει κάποιος οργανισμός που να κάνει εξατάσεις πολιτικών και να δίνει τίτλους επάρκειας, όπως γίνεται στο ιατρικό επάγγελμα στο οποίο -ατυχώς- αναφέρεστε.
Τα μεγαλύτερα καθήκια ηγέτες , οι μεγαλύτεροι χασάπηδες, είχαν πτυχία,
δεν ήταν αγράμματοι.ΟTζουγκασβίλιΣτάλιν είχε σπουδάσει Θεολογία.
ΟΧαΐμ ΓκόλντμανΛένιν είχε ξεκινήσει σπουδές νομικής, τον έδιωξαν γιατί ήταν αλήτης .Ο Πολ Ποτ ήταν μηχανικός.
Μα τι μούναρος αυτή στα δεξιά...
http://[URL unfurl="true"]www.xryshaygh.com/assets/images/news/gennata_kasidiaris_zapanti.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μονο μην ανοιξει το στομα της. Ασε, την τσεκαρισα.
Μονο μην ανοιξει το στομα της. Ασε, την τσεκαρισα.
Ολγα τα σπαει ρε.Ενώ αν ακούς την Πετραλιά , τη Βούλτεψη , την Πιπιλή , την Κουτσίκου-Γιαννάκου , την Όλγα ...
είσαι κομπλέ ... έτσι ;;;