Επισκέπτης
Καλησπέρα.Καλησπέρα μαν. Όντως γαμήθηκε η Αθήνα, έγιναν επεισόδια σε όλες τις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Δεν τα δικαιολογώ αλλά τα καταλαβαίνω, τα ίδια έχουν γίνει και στο εξωτερικό σε ανάλογες περιπτώσεις. Αυτό που λες ότι υπάρχει οδός Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου, ειλικρινά δεν το ξέρω, απλά θυμάμαι ότι είχε προταθεί, δεν ξέρω αν τελικά έγινε. Και σαφώς είναι αθώο θύμα, όπως αθώα θύματα είναι και ο Φύσσας και ο Καπελώνης και ο Φουντούλης. Στην συγκεκριμένη περίπτωση μιλάμε για 15άχρονο που εκτελέστηκε από μπάτσο ρε μαν. Από μπάτσο που τα έγραψε όλα στα @@ του και κατέβηκε να σκοτώσει.
Επίσης, ειλικρινά πίστευα ότι θα συμφωνούσες για την χρησιμοποίηση των Καπελώνη - Φουντούλη. Χρησιμοποιούν 2 νεκρά παιδιά σε κάθε κομματική εκδήλωση, εγώ το εκλαμβάνω ως εκμετάλλευση και έλλειψη σεβασμού.
Ας τα παρουμε ένα, ένα και από την αρχη...
Η Τζαβελα στο κομματι που σκοτωθηκε ο αλεξης ονομάζεται Αλεξανδρου Γρηγοροπουλου κανονικα και με πινακιδα
Αθωο θυμα που πεταει πετρες και μπουκαλια σε μπατσους δεν υπαρχει. Όχι όμως ότι αυτό αναιρει την μαλακια και την ελλειψη εκπαιδευσης του "αστυνομου"
Ο Φουντουλης και ο Καπελωνης απλα εκτελεστηκαν χωρις συγκρουση ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΑ που σημαινει ότι καποιοι ηθελαν να σκοτωσουν Χρυσαυγιτες.
Για την υποθεση με το Φυσσα αν και εχω γνωμη δεν θα την γραψω 1. Γιατι το παιδι είναι νεκρο και 2. Γιατι η ιστορια περιλαμβανει Λαγο-Πατελη.
Πιο πολύ διαφωνω με την χρηση του Σολωμου, του Καραθαναση, του Γιαλοψου και του Βλαχακου παρα των δυο δικων της παιδιων αν με πιανεις...
Θα μπορουσαν να είναι πιο διακριτικοι αλλα εχουμε ενοπλη επιθεση σε γραφεια κομματος και περναει σχεδον απαρατηρητη