Αντε να σου πω και το πιο χοντρο.χοντρό
Χανιωτης= Στηβι.
Αντε να σου πω και το πιο χοντρο.χοντρό
ο Παπαζόλης ειναι χα ή τρολάρει? Δεν καταλαβα.Φτιαξε τα λινκς ρε Παπαζολ.
ο Παπαζόλης ειναι χα ή τρολάρει? Δεν καταλαβα.
Βρε ξέρω ποιος είναι,τον γνωρίζω προσωπικά.απλά απ το κκε στη χα κάτι δε μου κολλάει.κανεις κατι ερωτησεις ρε τυπε ...
ο καλλιτεχνης εμπαινε με αυτο το νικ ->
Βρε ξέρω ποιος είναι,τον γνωρίζω προσωπικά.απλά απ το κκε στη χα κάτι δε μου κολλάει.
Σαν τζεοντολ δε τον παρακολούθησα,με κουράζει γενικά το τρολάρισμά του.ε αφου τον ξερεις με την περσονα τζεοντολ χρυσαυγητης δε το παιζε?
Σαν τζεοντολ δε τον παρακολούθησα,με κουράζει γενικά το τρολάρισμά του.
εχεις δικιο, εχει χασει τη φρεσκαδα του ο παπατρολης
φιλε μου ταιζω την κοιλιτσα μου μονος μου απο μικρο παιδακι πασοκοι ηταν οσοι βρηκαν η ηθελαν να βρουν ραστωνη στο δημοσιο ;)Ντάξει άστο σε πήραμε χαμπάρι εσένα γατούλη. Εδώ είσαι:
Στον αυτιστικό αυτόν και κάθε αυτιστικό έχω να δηλώσω πως το παρελθόν,παρόν και μέλλον δεν χρειάζεται πάντα να ταυτίζεται.ρε μαν δεν έχεις να πεις κάτι για όσα σου προσάπτει ο αυτιστικός
τι ειπε ο ανθρωπαςΣτον αυτιστικό αυτόν και κάθε αυτιστικό έχω να δηλώσω πως το παρελθόν,παρόν και μέλλον δεν χρειάζεται πάντα να ταυτίζεται.
Κοινώς και να ήμουν αυτός που μου καταλογίζεται,δεν είμαι πια και δεν ήμουν και ποτέ βασικά.
Εκτός απ'όταν θα αρχίσουμε να μιλάμε με τις ταυτότητες μας στο τραπέζι.
Στον αυτιστικό αυτόν και κάθε αυτιστικό έχω να δηλώσω πως το παρελθόν,παρόν και μέλλον δεν χρειάζεται πάντα να ταυτίζεται.
Κοινώς και να ήμουν αυτός που μου καταλογίζεται,δεν είμαι πια και δεν ήμουν και ποτέ βασικά.
Εκτός απ'όταν θα αρχίσουμε να μιλάμε με τις ταυτότητες μας στο τραπέζι.
καλησπερα σε ολους τους συναγωνιστες ! πλεον θα γραφω μονο threads με πολιτικο χαρακτηρα. δεν θα απανταω σε ερωτησεις/ειρωνειες ανθελληνων που θελουν τα τουρκικα να μιλουνται στην θρακη και τα σκοπια να ονομαζονται ''μακεδονια'' . αποφασισα να γραφω μονο σε πολιτικα threads γιατι σε αλλα threads πηρα warning για τρολαρισμα,λες και μονο ο stevegr ο φασιστας κανει τρολαρισμα εδω μεσα !!! επισης μου διαγραφτηκε μηνυμα σε thread του συναγωνιστη lakis μετα το warning για τρολαρισμα που πηρα. δεν πηρα καμοια απαντηση απο τους admins. ισως και αυτο το μηνυμα το διαγραψουν ή με κανουν μονιμο mute ή ακομα και να με διαγραψουν σαν μελος. δεν εχει σημασια. δεν περιμενα ποτε σε μια ιστοσελιδα με θεμα το σεξ να υπηρχαν πολιτικες σκοπιμοτητες... εμεις ειμαστε οι ''κακοι φασιστες'' και εσεις οι μαλακες που ψηφιζατε 40 χρονια τα ανθελληνικα κομματα και μας εφεραν το μνημονιο ,εκατομυρια λαθρομεταναστες και χιλιαδες αυτοκτονιες ελληνων !
ΥΓ τι καθομαι και σας λεω αφου ολοι ειστε βολεμενοι και δεν σας απασχολει τιποτα. μονο πως θα συνεχισετε να τρωτε ....
Να υποθέσω πως στον Σύριζα μαζεύτηκαν ξαφνικά όλοι οι ιδεολόγοι;Ρε ηλιθιε που σε ξεβρακωσε ο αλλος ηλιθιος ο τζωνης, πριν γινεις χρυσαυγουλο τι ψηφιζες ? Μηπως ΝΔ οπως οι περισοτεροι χρυσαυγητες ? Η μηπως εισαι ΠΑΣΟΚος που δεν καταφερε να βολευτει στο δημοσιο και τωρα ειναι εναντιων ολων ?
Να υποθέσω πως στον Σύριζα μαζεύτηκαν ξαφνικά όλοι οι ιδεολόγοι;