Επισκέπτης
Αυτό που σου πα.συγνωμη ????
Αυτό που σου πα.συγνωμη ????
ΑΘΑΝΑΤΟΣ Ο ΜΑΝΤΑΚΑΣ ΑΛΛΑ ο καπρος ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ???Δωσε ρε Μαντακα
Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ???Αυτό που σου πα.
Άσε τις προβοκάτσιες δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα...Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ???
"Όπως κι αν μας αποκαλούν εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι"
«Ζω σε αυτό το ευλογημένο νησί από 11 ετών κι αν με ρωτήσεις, θα σου πως ότι αισθάνομαι περισσότερο Κεφαλλονίτης παρά Πακιστανός» λέει με συγκίνηση ο Αμπντούλ Γαφάρ που μαζί με τρεις συμπατριώτες του έδωσαν την Πέμπτη ένα συγκλονιστικό μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Στο νησί του Ιονίου ζουν και εργάζονται σήμερα περίπου 200 οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στον Εγκέλαδο και έχει βιώσει τις καταστροφικές συνέπειες των σεισμών. Αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό οι Πακιστανοί μετανάστες ξεκίνησαν έναν αθόρυβο μαραθώνιο συλλογής χρημάτων για τη στήριξη των σεισμοπαθών του νησιού. «Πήγαμε από σπίτι σε σπίτι, χτυπήσαμε όλες τις πόρτες των δικών μας ανθρώπων και τους ζητήσαμε να προσφέρουν κι αυτοί κάτι για να βοηθήσουν τον τόπο που μας δίνει ψωμί» είναι τα λόγια του Αμπντούλ. Άνθρωποι που επιβιώνουν εργαζόμενοι σε αγροτικές καλλιέργειες, σε θερμοκήπια, στην λάντζα και στις οικοδομές έκοψαν κάτι από το πενιχρό τους μεροκάματο και συνέδραμαν στην πρωτοβουλία του Αμπντούλ, του Μοχάμεντ και του Αντνάν. «Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση όλων των Πακιστανών του νησιού» λέει ο Αμπντούλ συμπληρώνοντας πως «από τους 200 συμπατριώτες μου που ζουν στην Κεφαλλονιά οι μισοί σχεδόν είναι παράνομοι και έχουν περάσει απίστευτες δυσκολίες και κυνηγητά μέχρι να βρουν καταφύγιο στον φιλόξενο αυτό τόπο»
Ξυδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη
Α δεν ήταν του Σύριζα δηλαδή,γι'αυτό και το άρθρο της Αυγής επειδή δεν ήταν του Σύριζα;Ναι τι;
Είπες ότι ήταν του Σύριζα. Ήταν μαλακία. Περιμένω να ανακαλέσεις.
Α δεν ήταν του Σύριζα δηλαδή,γι'αυτό και το άρθρο της Αυγής επειδή δεν ήταν του Σύριζα;
Ναι τι;
Είπες ότι ήταν του Σύριζα. Ήταν μαλακία. Περιμένω να ανακαλέσεις.
τι ακριβως να ανακαλεσω;όχι καυλωσαν ξαφνικα οι πακιστανοι να στειλουν προμυθειες στην Κεφαλονια... Όλα εντασονται στο πλαισιο αντιρατσισμου.
Τωρα ποιος πληρωνει δεν ξερω αλλα υποθετω ;)
κανε μου την χαρη ,κακα ξεμπερδεματα θελω και εγω !Άσε τις προβοκάτσιες δεν θα έχεις καλά ξεμπερδέματα...
Τελευταία προειδοποίηση.
ρε διαβασες καθολου αυτό που σου εβαλα;;;Α ναι έχεις δίκιο. Μετά από μισή ώρα όμως έγιναν της ΧΑ γιατί η είδηση δημοσιεύτηκε και στο makeleio.gr
ρε πούστη, ιδιαίτερα βλακείας σας κάνουν στα τοπικά;
Γιατι δεν ακους τον Λόπεζ που είναι παλιος;;Ο ΚΘΟΥΛΟΥ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ???
τον δημο αθηνας τον εχουμε παρει απο τωρα !!! και οι πετρες το ξερουν.
τι ακριβως να ανακαλεσω;
ρε διαβασες καθολου αυτό που σου εβαλα;;;
Δεν ανακαλω τιποτα είναι η γνωμη μου και στην τεκμηριωσα... Δεν καταλαβαινω το κολλημα σου.Είπες ότι τα λεφτά ήταν από το υστέρημα του σύριζα και μετά το γύρισες και είπες ότι δεν ξέρεις αλλά υποθέτεις.
Ανακάλεσε και την αρχική σου διατύπωση και την ύστερη υπόθεσή σου. Και οι δύο δεν βασίζονται σε κανένα απολύτως στοιχείο παρά μόνο σε εμπάθεια προς συγκεκριμένο πολιτικό χώρο. Και στ αρχίδια μου ο συγκεκριμένος χώρος, απλά η λάσπη σου υποβιβάζει την συγκεκριμένη φιλανθρωπία.
Δεν ανακαλω τιποτα είναι η γνωμη μου και στην τεκμηριωσα... Δεν καταλαβαινω το κολλημα σου.
Τωρα αν λεγεται συριζα, ανταρσια, πασοκ η κκε μλ δεν μπορω να ξερω
επειδή είναι η γραμμη τετοια οπου λαθρο μεσα και ο συριζα ποιον θες να υποθεσω πρωτο;Το διάβασα αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνω. Εσύ που καταλαβαίνεις πες μου και μένα τι πρέπει να καταλάβω και για ποιον λόγο γίνεται η οποιαδήποτε σύνδεση της φιλανθρωπίας με τον σύριζα.
δηλαδή εσυ πιστευεις στα αγνα αισθηματα των πακιστανων;what???
φοβερή τεκμηρίωση μαν
Μα γιατί όχι;δηλαδή εσυ πιστευεις στα αγνα αισθηματα των πακιστανων;
χεσε μας ρε ξυδη...