Επισκέπτης
Σου θίξαμε το κόμμα υπάλληλε;Χαζός είσαι; Οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είναι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.
Ξαναδιάβασε την είδηση και ζήτα συγγνώμη για την μαλακία που είπες περί ΣΥΡΙΖΑ.
Σου θίξαμε το κόμμα υπάλληλε;Χαζός είσαι; Οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είναι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ??Χαζός είσαι; Οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είναι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.
τους εστειλαν καραβια δωρεα από τον πλοιοκτητη και υποσχέσεις... Κριμα που δεν τρωγονται αυτά :-
ΚΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Η ΕΙΔΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ??
Σου θίξαμε το κόμμα υπάλληλε;
φαινεται στο αρθρο ότι καποιος δεν χρηματοδοτησε κριφα την κινηση;;;Χαζός είσαι; Οι συγκεκριμένοι Πακιστανοί είναι κάτοικοι της Κεφαλονιάς.
Καταξοδεύτηκαν...ΜΟΝΟ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε 7.000 πακέτα ζυμαρικών, 7.000 τεμάχια φέτας ΠΟΠ, 1.463 τεμάχια γραβιέρας Κρήτης ΠΟΠ, 4.000 λίτρα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και 7.000 τεμάχια κεφαλογραβιέρας ΠΟΠ.
Αλλά είπαμε. Όταν ενημερώνεστε μόνο από την ΧΑ, θα μαθαίνετε μόνο ό,τι σας λένε.
Με δικα μου λεφτα όλα αυτά...ΜΟΝΟ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε 7.000 πακέτα ζυμαρικών, 7.000 τεμάχια φέτας ΠΟΠ, 1.463 τεμάχια γραβιέρας Κρήτης ΠΟΠ, 4.000 λίτρα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και 7.000 τεμάχια κεφαλογραβιέρας ΠΟΠ.
Αλλά είπαμε. Όταν ενημερώνεστε μόνο από την ΧΑ, θα μαθαίνετε μόνο ό,τι σας λένε.
Προτιμώ να σε πάρω παρτούζα μαζί με τους συναγωνιστές μου.Νέο φρούτο; Παρακαλώ πάρτε σειρά προτεραιότητας.
εσυ τυπε απο που ενημερωνεσαι ??? ξερεις ποσες νταλικες εχει στηλει στο νομο κεφαλληνιας ο λαικος συνδεσμος χρυση αυγη ???ΜΟΝΟ το υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης έστειλε 7.000 πακέτα ζυμαρικών, 7.000 τεμάχια φέτας ΠΟΠ, 1.463 τεμάχια γραβιέρας Κρήτης ΠΟΠ, 4.000 λίτρα εξαιρετικά παρθένου ελαιόλαδου και 7.000 τεμάχια κεφαλογραβιέρας ΠΟΠ.
Προτιμώ να σε πάρω παρτούζα μαζί με τους συναγωνιστές μου.
Καταξοδεύτηκαν...
Σε άλλες χώρες υπάλληλε θα ήταν ήδη στα σπίτια τους οι άνθρωποι και όχι σε σκηνές.
Προτιμώ να σε πάρω παρτούζα μαζί με τους συναγωνιστές μου.
ενα πραγμα μου αρεσει σε εσενα !!! οτι σε ολα τα θεματα βριζεις την χρυση αυγη και σε ολα τα αλλα θεματα δοξαζεις την κυβερνηση της νεας δημοκρατιας ! δηλαδη για εσενα ολα τυπε τα πραγματα ολα ειναι καλα.ολοι δουλευουν,κανενας δεν πειναει,κανενας δεν μενει στο δρομο,δεν εχουμε εγκληματια,ΟΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ !σε αλλη χωρα πρεπει να ζεις εσυ τυπε. ή σε καμοια μικρη επαρχια,κωμοπολη που δεν εχετε ακομα τα προβληματα της αθηνας.αλλιως δεν εξηγουνται/δικαιολογουνται οι μαλακιες σου !Σε αυτά που κρίθηκαν ακατάλληλα; Θα τα είχαν γκρεμίσει και ξαναφτιάξει απ την αρχή και θα τους είχαν βάλει μέσα; Πολύ θα ήθελα να ξέρω σε ποιες χώρες αναφέρεσαι και αν υπάρχει και κάποιο παράδειγμα.
Πού είσαι μωρή σε φωνάζουν!!!!"Όπως κι αν μας αποκαλούν εμείς θα παραμείνουμε άνθρωποι"
«Ζω σε αυτό το ευλογημένο νησί από 11 ετών κι αν με ρωτήσεις, θα σου πως ότι αισθάνομαι περισσότερο Κεφαλλονίτης παρά Πακιστανός» λέει με συγκίνηση ο Αμπντούλ Γαφάρ που μαζί με τρεις συμπατριώτες του έδωσαν την Πέμπτη ένα συγκλονιστικό μάθημα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης στους σεισμόπληκτους της Κεφαλλονιάς. Στο νησί του Ιονίου ζουν και εργάζονται σήμερα περίπου 200 οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν, μια χώρα που τα τελευταία χρόνια έχει πληρώσει βαρύ φόρο αίματος στον Εγκέλαδο και έχει βιώσει τις καταστροφικές συνέπειες των σεισμών. Αμέσως μετά τον καταστροφικό σεισμό οι Πακιστανοί μετανάστες ξεκίνησαν έναν αθόρυβο μαραθώνιο συλλογής χρημάτων για τη στήριξη των σεισμοπαθών του νησιού. «Πήγαμε από σπίτι σε σπίτι, χτυπήσαμε όλες τις πόρτες των δικών μας ανθρώπων και τους ζητήσαμε να προσφέρουν κι αυτοί κάτι για να βοηθήσουν τον τόπο που μας δίνει ψωμί» είναι τα λόγια του Αμπντούλ. Άνθρωποι που επιβιώνουν εργαζόμενοι σε αγροτικές καλλιέργειες, σε θερμοκήπια, στην λάντζα και στις οικοδομές έκοψαν κάτι από το πενιχρό τους μεροκάματο και συνέδραμαν στην πρωτοβουλία του Αμπντούλ, του Μοχάμεντ και του Αντνάν. «Ήταν συγκινητική η ανταπόκριση όλων των Πακιστανών του νησιού» λέει ο Αμπντούλ συμπληρώνοντας πως «από τους 200 συμπατριώτες μου που ζουν στην Κεφαλλονιά οι μισοί σχεδόν είναι παράνομοι και έχουν περάσει απίστευτες δυσκολίες και κυνηγητά μέχρι να βρουν καταφύγιο στον φιλόξενο αυτό τόπο»
[size=40pt]Ξυδηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηηη[/size]
το μουνοπανο ειναι online αλλα δεν απανταει. θα γοογκλαρει να σου βαλει καμοια φωτογραφια photoshop !Πού είσαι μωρή σε φωνάζουν!!!!
Τρολάκι εγώ δεν είμαι θαυμαστής του Χίτλερ και των ναζί,είμαι Έλληνας εθνικιστής.το μουνοπανο ειναι online αλλα δεν απανταει. θα γοογκλαρει να σου βαλει καμοια φωτογραφια photoshop !
Δωσε ρε ΜαντακαΤρολάκι εγώ δεν είμαι θαυμαστής του Χίτλερ και των ναζί,είμαι Έλληνας εθνικιστής.
συγνωμη ????Τρολάκι εγώ δεν είμαι θαυμαστής του Χίτλερ και των ναζί,είμαι Έλληνας εθνικιστής.