apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
το να κανει καποιος καμακι σε συναγωνιστρια ειναι πολυ σοβαρο παραπτωμα τυπε :SΣοβαρά τα πράγματα τύπε.
το να κανει καποιος καμακι σε συναγωνιστρια ειναι πολυ σοβαρο παραπτωμα τυπε :SΣοβαρά τα πράγματα τύπε.
ποιος ειναι αυτος ρε μαν,εχει και γκομενο;
το να κανει καποιος καμακι σε συναγωνιστρια ειναι πολυ σοβαρο παραπτωμα τυπε :S
δεν ξερω τυπε πως το βλέπεις και εσυ, εγω μια φορα δεν θα ηθελα μια κολιτσιδα ολη την ωρα να μου ζαλιζει τα παπαρια και επειδή αυτή δν μπορουσε να τον κραξει του εκανε αναφορα... Ελλλεηνιδα... Δεν λεει τιποτα αυτό... Το λεω γι αυτους που δεν διαγραφονταιτο να κανει καποιος καμακι σε συναγωνιστρια ειναι πολυ σοβαρο παραπτωμα τυπε :S
ο κθουλου εχει γραψει 2 φορες τον συνολικο αριθμο των ποστ σου στο νημα και ακομα μαλακας δεν εχει βγει... Γι αυτό αντε και γαμησου και μην μου κωλοτριβεσαι... Καταλαβες;λοιπον γραφτηκαν καποιος μαλακιες στο θεμα απο τον κθουλου. και εχω να πω οτι κανενας απο την δελιγιαννη δεν εχει περασει πειθαρχικο επειδη εκανε καμακι. αστα τα πραγματα ειναι αστεια και ελπιζω ολοι ξερετε οτι ο κθουλου λεει μαλακιες ή κανει πλακα. κανεις δεν εχει περασει πειθαρχικο λογο καμακιου.μην το ξεφτιλισουμε τελειως το θεμα.....
Tαιριαστο ζευγαρι
ματθαιοπουλος ο επομενος δημαρχος θεσσαλονικης !!!ποιος ειναι αυτος ρε μαν,εχει και γκομενο;
ματθαιοπουλος ο επομενος δημαρχος θεσσαλονικης !!!
Δεν κάνω τον δικηγόρο κανενός, απλά όταν δεν ξέρω κάτι, ρωτάω. Δεν το παίζω ξερόλας. Αν τους γαμάς ή όχι, βρείτε τα μεταξύ σας.
Όχι, μπορώ να ασχοληθώ κι' άλλο. Μία μάλλον τελευταία διττή ερώτηση για απόψε, αν μπορείς απαντάς: Έχεις μυαλό ή κακάδι; Δεν ντρέπεσαι (ειλικρινά και χωρίς ίχνος επιθετικότητας) να αναιρείς αυτά που γράφεις, να τα αρνείσαι και να μην απαντάς σε ότι στριμώχνεσαι; Ειλικρινά.
ΤΡΕΛΗ ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΣΟΥΚΟ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ... Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ 20% ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΕΑΣ ΜΕΝΕΙ Μ2Λ@ΚΑΣ...!!!!
τυπε ανθελληνα δεν περιμεναμε κανενα κουτσουκο να μας πει οτι ειμαστε στο 20%. αυτο το ξερουν και οι πετρες ακομα και στο μαξιμου το παραδεχονται τυπε.και τσιμπησατε οι χανοι
σε ευχαριστω που επιτελους παραδεχεσαι ποσο ανθελληνας εισαι !!! μελη του bourdela.com καμαρωστε τον μαστερ21 !!!Αγαπη για τον συνανθρωπο πρεπει να εχουμε οχι για την εκαστοτε πατριδα.Να πανε να γαμηθουν και οι πατριδες και οι σημαιες και ολα.Το βασικο ειναι να μην υποφερει κανενας ανθρωπος διπλα μας.
οχι επειση το λεει η εικονα !εσυ αγαπας τωρα την πατριδα;
γιατι επειδη το λες εσυ;