Πολύ κωλομπαράς ήταν ο Φρύδιας.
Αλλά της Λαμπρινής της άρεσε, δεν παραπονιόταν.
Της τον είχε κάνει φινιστρίνι.
Πού το ξέρεις; Βαστούσες λυχνία; Αν έχεις πει ποτέ μία αλήθεια για τον Καραμανλή εδώ μέσα.
Πολύ κωλομπαράς ήταν ο Φρύδιας.
Αλλά της Λαμπρινής της άρεσε, δεν παραπονιόταν.
Της τον είχε κάνει φινιστρίνι.
1) στην τοπικη ξερεις ποιες ημερες και ποτε θα με βρεις. σε περιμενω οποτε θες
2)δεν διεγραφεασαι για αβαταρ και υπογραφη σε ενα μπουρδελοσαητ.εγγυημενο ειναι αυτο.εαν θες ρωτα εφοσον οπως ισχυριζεσαι μιλας ακομα με τον υπευθυνο στην δελιγιαννη
3)στο μετωπο νεολαιας ξερεις τι ακριβως ειναι και ποιος ειναι ο σκοπος του και ποιοι πηγαινουν ?
4)δεν ξερω την γραμμη του κομματος ,μπορεις να μας το εξηγησεις αυτο ? δλδ τι γραμμη εχω ? συριζα ή νδ ? η ποταμι ?
5)ποτε δεν μας ειπες γιατισε διωξανεεφυγες απο τον λαικο συνδεσμο χρυση αυγη. μπορεις να μας πεις την ιστορια σου ? γιατι εφυγες ?
το εαν ειμαι αξιοπιστος ή το ποσο ειμαι δυστιχως δεν μπορεις να το κρινεις ή να το καταλαβεις μεσα απο αυτο το μπουρδελοσαητ. μην ξεχνας και το κυριως θεμα που εχει το σαητ. απο την αλλη μερια,ο καθενας μπορει να φτιαχνει το θεμα του και να κανει πλακα. και που ξερετε και εγω μαζι σας εδω μεσα μπορει να κανω πλακα !Και κυρίως ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ τύπε. Είναι να μην πει μια κουβέντα.
Για αύριο στις 7 δεν είχε πει τύπε; Και κρύφτηκες :S
Πού το ξέρεις; Βαστούσες λυχνία; Αν έχεις πει ποτέ μία αλήθεια για τον Καραμανλή εδώ μέσα.
το εαν ειμαι αξιοπιστος ή το ποσο ειμαι δυστιχως δεν μπορεις να το κρινεις ή να το καταλαβεις μεσα απο αυτο το μπουρδελοσαητ. μην ξεχνας και το κυριως θεμα που εχει το σαητ. απο την αλλη μερια,ο καθενας μπορει να φτιαχνει το θεμα του και να κανει πλακα. και που ξερετε και εγω μαζι σας εδω μεσα μπορει να κανω πλακα !
Ε λογικο ειναι να μην εισαι τοσο ηλιθιος.και που ξερετε και εγω μαζι σας εδω μεσα μπορει να κανω πλακα !
το οτι απανταμε σε ολα μου τα μηνυματα και συνεχως με ρωτατε διαφορα πραγματα....Τι σε κάνει να νομίζεις ότι σε παίρνουμε στα σοβαρά;
δεν ειμαι ναζιστης. ειμαι ελληνας εθνικιστης και πατριωτηςΕσυ πηγαινες κοντρα στην γραμμη του κοματος και εφυγες.
Ο Στηβι ειναι αγνος ναζιστης, οπως τον θελει το κομμα σας.
το οτι απανταμε σε ολα μου τα μηνυματα και συνεχως με ρωτατε διαφορα πραγματα....
τους εχω απαντησει ηδη και στους 2 νομιζω. περιμενω τις απαντησεις τους... ''για να τους καμαρωσω''Και δεν απαντάς ποτέ. Απάντα στον Τραμουντάνα και στον Κθουλού. Άντε να σε καμαρώσω.
Ένα ποστ θα σου χαρισω και μετα θα σε γραψω στα αρχιδια μου ξανα...1) στην τοπικη ξερεις ποιες ημερες και ποτε θα με βρεις. σε περιμενω οποτε θες
2)δεν διεγραφεασαι για αβαταρ και υπογραφη σε ενα μπουρδελοσαητ.εγγυημενο ειναι αυτο.εαν θες ρωτα εφοσον οπως ισχυριζεσαι μιλας ακομα με τον υπευθυνο στην δελιγιαννη
3)στο μετωπο νεολαιας ξερεις τι ακριβως ειναι και ποιος ειναι ο σκοπος του και ποιοι πηγαινουν ?
4)δεν ξερω την γραμμη του κομματος ,μπορεις να μας το εξηγησεις αυτο ? δλδ τι γραμμη εχω ? συριζα ή νδ ? η ποταμι ?
5)ποτε δεν μας ειπες γιατισε διωξανεεφυγες απο τον λαικο συνδεσμο χρυση αυγη. μπορεις να μας πεις την ιστορια σου ? γιατι εφυγες ?
τους εχω απαντησει ηδη και στους 2 νομιζω. περιμενω τις απαντησεις τους... ''για να τους καμαρωσω''
1) εισαι ψευτης,κανεις δεν σε θυμαται τωρα και εαν πας θα φυγεις με τις κλωτσιες σαν παλιο μελοςΈνα ποστ θα σου χαρισω και μετα θα σε γραψω στα αρχιδια μου ξανα...
1) Δεν υπαρχει περιπτωση να παω στην τοπικη που ολοι με ξερουν και να ψαχνω έναν μαλακα που γραφει στο μπου με αβαταρ τον χιτλερ. Αν γουστάρεις να μας δειξεις τ @@ σου τους ξερεις τους ορους
2)Αβαταρ, υπογραφη, απειλες σε τριτους, εμφιλιους, κρεμάλες...
3)Ναι ξερω.
4) Διαβασε το 2
5) Εφυγα γιατι δεν ηθελα να βαζω τα μουτρα μου για να κανουν καποιοι αλλοι πουστιες
αφου ξερεις γιατι ρωτας ???Για κάνε μία παράθεση απ' τις απαντήσεις σου (ξέρω, θα πεις ότι βαριέσαι). Συγκεκριμένες όμως. Ο Κθου έκανε 4 πόντους νύχια απ' την πληκτρολόγηση για να σε πείσει να πάτε μαζί στην τ.ο. Ο Τραμού σε ρωτάει και δεν απαντάς.
Μπαρμπής και Στριγγάς τα έχουν γράψει άπειρες φορές
ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΜΥΝΗΣΗ/ΑΓΩΓΗ από τους απογόνους.
Γιατί ;;;;;;;;;;;;
Γιατί ΜΑΛΛΟΝ ΛΕΝΕ ΑΛΗΘΕΙΑ, οπότε δεν παίζει εξύβριση.
Εσύ διαφωνείς ;;;;
Σε τι ακριβώς ;;; Ότι ήταν πουστάρα η Λαμπρινή ;;;;
Ή ότι της γράσαρε τη ροδέλα ο Φρύδιας ;;;;;;
Έχω βαρεθεί 7 χρόνια να απαντάω στις ίδιες αστήρικτες βλακείες από αναγνώστες συγγραφέων του Τελεαστυ.
2) Εκαναν καμακι στο μπαλκονι