stevegr(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
ρε ηλιθιε τυφλε δες που ειναι η παραθεση !!!Ειπα κατι?
ρε ηλιθιε τυφλε δες που ειναι η παραθεση !!!Ειπα κατι?
Μαν εκτος κλιματος εισαι σημερα, τσαμπουκα πηγε να πουλησει μαλλον.
Δεν θα το κρινεις εσυ, αλλά οι αρμοδιοι εισαγγελεις.
Οι δικηγοροι πανε κατα διαολου. Καλυφθηκες? Παμε παρακατω.Το ποσοστό ήταν 0% και λήγει η κουβέντα.
Ιατροί και Δικηγόροι , συνολικά δεν είναι πάνω από 200.000 ψήφοι ,
δεν έχει κάποια σημασία τι ψηφίζουν για την εκλογή κυβέρνησης.
Κάνω κάποιες σαφείς ερωτήσεις ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΕΣ, ΑΡΙΘΜΗΤΙΚΕΣ απαντήσεις.
1)Πόσο ήταν το μέρισμα των μελών του ΔΣΑ φέτος και πόσο παλιότερα;;
2)Πόσοι δικηγόροι πανελλαδικά δεν έκοψαν ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΟ ;;;;
ραντεβου θανατου δεν κανω για μια ανθελληνιδα !!!Ραντεβου θανατουΣτηβι και Αλεξ, για τα ματια της Ερι. Ο υπερρεαλισμος στα καλυτερα του.
Εγινα σαφης?ραντεβου θανατου δεν κανω για μια ανθελληνιδα !!!
Και οι δικαστες κομμουνια ρε τύπε? Το πιο συντηρητικο σωμα εν Ελλαδι? Ελεος ρε φιλε.Γκόμενες στελεχών της ΔΗΜΑΡ, ΑΝΤΑΡΣΥΑ , ΣΥΡΙΖΑ κτλ κτλ ........
Με δεκα δικηγορους μιλας ρε τύπε? Γιατι? Τι εκανες?τι λες ρε τυπε ??? με 10 δικηγορους μιλαω και μου λενε χρυση αυγη δαγκωτο !!!!
τι λες ρε τυπε ??? με 10 δικηγορους μιλαω και μου λενε χρυση αυγη δαγκωτο !!!!Οι δικηγοροι πανε κατα διαολου. Καλυφθηκες? Παμε παρακατω.
Γιατι ο εθνικισμος δεν περπαταει στο νομικο κοσμο?
Γιατι με τοσους πολλους ρε φιλε; Μπας και εχεις τιποτα μπλεξιματα;τι λες ρε τυπε ??? με 10 δικηγορους μιλαω και μου λενε χρυση αυγη δαγκωτο !!!!
Δεν θα το κρινεις εσυ, αλλά οι αρμοδιοι εισαγγελεις.
και δολοφονια τεμπονερα εχω
υ.γ. τους γαμαω τους αρμοδιους εισαγγελεις τα πουτανοσπερματα της δημαρ και του συριζα
Εχεις κακες παρεες παντως, να το ξερεις.τιποτα ρε τυπε.απλα εχω παρεα. τι νομιζες δηλαδη ???? οτι κανω παρεα με πακια οπως εσυ ???
Εγω ο δικηγορος κανω παρεα με πακια κι εσυ ο ανηλικος κανεις παρεα με δικηγορους?τιποτα ρε τυπε.απλα εχω παρεα. τι νομιζες δηλαδη ???? οτι κανω παρεα με πακια οπως εσυ ???
τιποτα ρε τυπε.απλα εχω παρεα. τι νομιζες δηλαδη ???? οτι κανω παρεα με πακια οπως εσυ ???Με δεκα δικηγορους μιλας ρε τύπε? Γιατι? Τι εκανες?
Mετα απο το ποιο γελοιο πορισμα στην ιστορια της παγκοσμιας ιστοριας που θεωρει καποιον που συμμετεχει σε ομιλιες και εορταστικες εκδηλωσεις μελος σε εγκληματικη οργανωση υπαρχουν ακομα μερικοι ΤΡΟΜΠΕΣ που μιλανε για δικαιοσυνη και δικαστικους
δεν ειναι τσιρακια του συστηματος πλεον ειναι πουτανακια του συστηματος
Εχω παω και στοιχημα οτι δεν το εχει διαβασει καν.Νομίζω ότι το κατηγορητήριο και το πόρισμα είναι σαφή. Έχεις κάποιες συγκεκριμένες ενστάσεις;
Οντως δεν το εχεις διαβασει καν.θεωρει καποιον που συμμετεχει σε ομιλιες και εορταστικες εκδηλωσεις μελος σε εγκληματικη οργανωση
αυτη η αρχιμαλακια ειναι πορισμα???