tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
25 πόντους την είχε, αλλά πήγε και την κόντυνε γιατί τον ενοχλούσε στις χορευτικές φιγούρες.
κατάλαβα.. .έβγαινε από το στρινγκάκι...
25 πόντους την είχε, αλλά πήγε και την κόντυνε γιατί τον ενοχλούσε στις χορευτικές φιγούρες.
Τι ποσοστό ψήφισε βρε παπάρι ;;;;;
Τι ποσοστό δικηγόρων μελών του ΔΣΑ , δεν έκοψε ούτε ένα γραμμάτιο το 2013 ;;;
ΤΟ ΜΕΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΣΟ ΗΤΑΝ ΤΟ 2013 ρε μαλάκα ;;;;;;;
Θα απαντήσεις σε αυτά ;;;;;;
φιλε δεν θελω να γαμησω ανθελληνιδα !!! μακρια απο ανθελληνικα μουνια !!προσπάθησες αλλα δεν εφτασε.... η μύτη της ήταν μεγαλύτερη από το σκουλικάκι σου...
σοβαρα τυπε ??? δεν ειπα οχι σε ξενα μουνια. ειπα οχι σε ανθελληνικα μουνια. αλλο το ενα και αλλο το αλλο....Το μουνι δεν εχει ουτε πατριδα ουτε ιδεολογια.
φιλε δεν θελω να γαμησω ανθελληνιδα !!! μακρια απο ανθελληνικα μουνια !!
Τι ποσοστό ψήφισε βρε παπάρι ;;;;;
όσο πρέπει για να είναι οι εκλογές εγκυρες.. από κει και πέρα ας ενδιαφερόταν και τα χρυσά αυγά
το ίδιο ποσοστό με τους οδοντιάτρους που δεν κάνανε ούτε μια εξαγωγή
γιατί θα πρέπει ο σύλλογος να εισπράττει νταβατζιλίκια από τους πολίτες...
Πού να δεις τι χαρα κανουν κατι κοπελες 22 και 25 χρονων οταν τις λεω δεσποινιδες και τους απευθυνομαι στον πληθυντικο. Αρεσει αυτο τελικα.Τις προσφωνεις δεσποινιδες ρε γιγαντα; :S
δεν φτανει που εχεις μπει εδω μεσα ενω εισαι ανηλικο θες και να γαμησεις παναθεμα σε...κακομοιρη
Ανηλικο? Τις προαλλες ελεγε οτι ειναι 28 ετων και αξιωματικος του εμπορικου ναυτικου. Φιδια?δεν φτανει που εχεις μπει εδω μεσα ενω εισαι ανηλικο θες και να γαμησεις παναθεμα σε...κακομοιρη
Πού να δεις τι χαρα κανουν κατι κοπελες 22 και 25 χρονων οταν τις λεω δεσποινιδες και τους απευθυνομαι στον πληθυντικο. Αρεσει αυτο τελικα.
Στον ΔΣΘ πηραν 2,49%.η χα πουτσες και στο δσα και στο δσθ
η χα πουτσες και στο δσα και στο δσθ
Γιατι να απαντησω? Εσυ μου απαντησες?Τι ποσοστό ψήφισε βρε παπάρι ;;;;;
Στον ΔΣΘ πηραν 2,49%.
Στον ΔΣΑ δεν τολμησαν να συστησουν ψηφοδελτιο.
Κατα τα αλλα ο εθνικισμος θεριευει στο νομικο κοσμο.
Ανηλικο? Τις προαλλες ελεγε οτι ειναι 28 ετων και αξιωματικος του εμπορικου ναυτικου. Φιδια?
ναι ναι... έρχονται και είναιχιλιάδες
να σου στειλω σε φωτο το καβλι μου να μου πεις εαν ειναι ανηλικο ???δεν φτανει που εχεις μπει εδω μεσα ενω εισαι ανηλικο θες και να γαμησεις παναθεμα σε...κακομοιρη
Σταματα να τραμπουκιζεις την Ερι, θα σφαχτουμε.να σου στειλω σε φωτο το καβλι μου να μου πεις εαν ειναι ανηλικο ???