Επισκέπτης
δεν είναι θεμα υποχρέωσης αλλα αυτοσεβασμου...δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω τιποτα για τον περιανδρο σε ενα ιστοτοπο σαν και αυτο.........
δεν είναι θεμα υποχρέωσης αλλα αυτοσεβασμου...δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω τιποτα για τον περιανδρο σε ενα ιστοτοπο σαν και αυτο.........
ασε με να ρεζιλευομαι τυπε ! εσενα τι σε νοιαζει ??? εγψ ειμαι 5χρονο και εσυ εχεις κριτικη σκεψη αρχαιου ελληνα φιλοσοφου. αντε κραψτε τωρα και τους αγγλους ,πειτε τους ναζιστες !!!!! και βαλτε τους και αυτους φυλακη !!!![]()
![]()
![]()
ασε με να ρεζιλευομαι τυπε ! εσενα τι σε νοιαζει ??? εγψ ειμαι 5χρονο και εσυ εχεις κριτικη σκεψη αρχαιου ελληνα φιλοσοφου. αντε κραψτε τωρα και τους αγγλους ,πειτε τους ναζιστες !!!!! και βαλτε τους και αυτους φυλακη !!!Σε παρακαλω μην ρεζιλευεσαι αλλο μονος σου. Γιατι επιμενεις να αποδεικνυεις οτι εχεις κριτικη σκεψη και αντιληψη 5χρονου? Θα μπορουσε να καταλαβει καποιος του επιπεδου σου οτι το προβλημα με τη ΧΑ δεν ειναι η σβαστιγκα μεμονομενη? Και οτι η λυση δεν ειναι να αποδειξεις οτι δεν την χρησιμοποιουν μονο οι νεοναζι? (ρητορικες ερωτησεις βεβαιως)
εγω μπορω να ειμαι μαζοχα,εχεις εσυ προσωπικο προβλημα ????![]()
![]()
![]()
και εαν λεω μαλακιες γιατι καθεσαι και απαντας σε οτι λεω ???![]()
![]()
![]()
εγω μπορω να ειμαι μαζοχα,εχεις εσυ προσωπικο προβλημα ????ούτε να ξεφτιλίζεσαι είσαι υποχρεωμένος αλλά το καταφέρνεις καθημερινώς.
δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω τιποτα για τον περιανδρο σε ενα ιστοτοπο σαν και αυτο.........
Yrkanian τυπε. Αλλα δεν είναι αυτοςΡε συ κθούλου, πως λεγόταν αυτή η ψυχή που έβαζε ότι έβρισκε από στόχο; Λες να βρήκε άξιο αντικαταστάτη;![]()
![]()
σατανικο τυπεΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
![]()
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ UPMINSTER ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ... ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ...!!!
Για πες, γιατι εγω πραγματικα δεν ξερω. Δεν εχω βγαλει ακομα την ανωτάτη κλωνοανιχνευτικη!Ρε συ κθούλου, πως λεγόταν αυτή η ψυχή που έβαλε ότι έβρισκε από στόχο; Λες να βρήκε άξιο αντικαταστάτη;![]()
![]()
Yrkanian τυπε. Αλλα δεν είναι αυτος![]()
αυτος εξοριστηκε τυπε?Yrkanian τυπε. Αλλα δεν είναι αυτος![]()
ποιος ηταν αυτος ???![]()
δεν θυμόμουν όνομα!
ζει αναμεσα μαςαυτος εξοριστηκε τυπε?![]()
ενας τυποςποιος ηταν αυτος ???
Δεν καταλαβες (παλι), απλα διογκωνω το ρεζιλικι σου. Αντε κανε κανα refresh το στοχο γιατι μπορει να ανεβασανε καμια καινουργια μπαρουφα για αγραμματους μικρονοους του επιπεδου σου.ασε με να ρεζιλευομαι τυπε ! εσενα τι σε νοιαζει ??? εγψ ειμαι 5χρονο και εσυ εχεις κριτικη σκεψη αρχαιου ελληνα φιλοσοφου. αντε κραψτε τωρα και τους αγγλους ,πειτε τους ναζιστες !!!!! και βαλτε τους και αυτους φυλακη !!!![]()
![]()
![]()
ναι απολυτε,τι εκανε αυτος ο τυπος? συνδεεται με καποιο τροπο με εμενα ??? ηταν ελληνας εθνικιστης ??? και εαν ναι τι απεγινε ???? βαρεθηκε το site και εφυγε ???ενας τυπος
οχι θα βαζουμε μονο απο τον μπομπολα !!!Δεν καταλαβες (παλι), απλα διογκωνω το ρεζιλικι σου. Αντε κανε κανα refresh το στοχο γιατι μπορει να ανεβασανε καμια καινουργια μπαρουφα για αγραμματους μικρονοους του επιπεδου σου.
Ετσι ξεκινα το παραμυθακι που σου εχουν μαθει στο κρυφο σχολειό της Τ.Ο. κακομοιρη. Μονο μεχρι εκει σου κοφτει.οχι θα βαζουμε μονο απο τον μπομπολα !!!![]()
![]()
![]()