Επισκέπτης
εχω τονισει ότι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ουτε φασιστες ουτε αντιφα. Υπαρχουν χρυσαυγιτες και αντιχρυσαυγιτες...Αυτά τι μου τα βάζεις; Θα απολογηθώ εγώ για την ΔΤ ή τον Βενιζέλο; Ή νομίζεις οι κωλοτούμπες είναι μονοπώλιο της ΧΑ;![]()
![]()
εχω τονισει ότι στην Ελλαδα δεν υπαρχουν ουτε φασιστες ουτε αντιφα. Υπαρχουν χρυσαυγιτες και αντιχρυσαυγιτες...Αυτά τι μου τα βάζεις; Θα απολογηθώ εγώ για την ΔΤ ή τον Βενιζέλο; Ή νομίζεις οι κωλοτούμπες είναι μονοπώλιο της ΧΑ;![]()
![]()
τωρα που εμαθα οτι εισαι μουνοσπερμα δεν σου ξαναστελνω μηνυμα πριβε.... σιγα μην συναντηθω ποτε με καμοια κοτα.......Αυτός που βρίζει μάνες και υπόσχεται σπάσιμο μούτρων από το ίντερνετ πως λέγεται; Ανάρχιδο μουνόπανο μήπως;
τωρα που εμαθα οτι εισαι μουνοσπερμα δεν σου ξαναστελνω μηνυμα πριβε.... σιγα μην συναντηθω ποτε με καμοια κοτα.......![]()
![]()
![]()
εαν σου βαλω να πιεις το σπερμα σου,να δουμε για ποτε με ξαναβριζεις !!οκ σκατόψυχο μουνόσπερμα ναζιστικό ανάρχιδο μουνόπανο. μη μου ξαναστείλεις.
εαν σου βαλω να πιεις το σπερμα σου,να δουμε για ποτε με ξαναβριζεις !!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
![]()
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ UPMINSTER ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ... ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ...!!!
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΣ ΒΟΥΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
![]()
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ... ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ...!!!
μαλακα αγραμματε της πενταδορεκαρας αυτο ειναι ΣωβάστικαΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΚΙΝΕΖΑΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΟΣ ΒΟΥΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
![]()
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΟ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ... ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ...!!!
Αυτό είναι Σωβάστικα (αριστερόστροφος γαρ).
αυτό θα ειχε ενδιαφερον να απαντηθεί από ένα μελος με 8 χρονια στη ΧΑ...Στην υπόθεση :
![]()
ποιός είναι ο ρουφιάνος;
εντάξει πάρε αυτήν τότε.
http://[URL unfurl="true"]www.tricycle.com/sites/default/files/images/blog/Budd_52247078.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τωρα ειναι αργα τυπε ! την εκανες την πατατα !!! :2funny: :2funny: :2funny:
τωρα ειναι αργα τυπε ! την εκανες την πατατα !!!![]()
![]()
![]()
δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω τιποτα για τον περιανδρο σε ενα ιστοτοπο σαν και αυτο.........αυτό θα ειχε ενδιαφερον να απαντηθεί από ένα μελος με 8 χρονια στη ΧΑ...
Σε παρακαλω μην ρεζιλευεσαι αλλο μονος σου. Γιατι επιμενεις να αποδεικνυεις οτι εχεις κριτικη σκεψη και αντιληψη 5χρονου? Θα μπορουσε να καταλαβει καποιος του επιπεδου σου οτι το προβλημα με τη ΧΑ δεν ειναι η σβαστιγκα μεμονομενη? Και οτι η λυση δεν ειναι να αποδειξεις οτι δεν την χρησιμοποιουν μονο οι νεοναζι? (ρητορικες ερωτησεις βεβαιως)ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ...!!! ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΒΑΣΤΙΓΚΑ ΣΤΟ ΔΑΠΕΔΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟΥ ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ...!!!
![]()
Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΕΚΔΟΤΗΡΙΟ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΟΥ UPMINSTER ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ... ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΚΑΘΕΡΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ... ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΒΛΕΠΟΥΝ...! ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΡΩΝΙΑ...!!!
δεν ειμαι υποχρεωμενος να πω τιποτα για τον περιανδρο σε ενα ιστοτοπο σαν και αυτο.........
αυτό θα ειχε ενδιαφερον να απαντηθεί από ένα μελος με 8 χρονια στη ΧΑ...