παρανομα
Ναι αλλά παίρνει.
παρανομα
κατά τη γνωμη μου κακο για την Ελλαδα είναι και το Greek freak και αυτό που εγραψε. Αλλα το θεμα μας δεν είναι εκει. Είναι το ποσο εχει δικαιωμα καποιος να κανει εστω και αθελα του λογοπαίγνια με ονόματα κρατων. Αν οπου Greek εγραφε israilian η jew θα σου ελεγα εγω τι θα κουβεντιάζαμε...εγω δεν θεωρω τον αντετοκουμπο ελληνα ουτε τον σχορτσιανιτη και αλλους,οτι αγαπαει την ελλαδα ναι μπορει να συμβαινει και αυτο αλλα δεν μπορω να του προσαψω κατι που δεν εχει κανει(να βλαψει την χωρα μου ).αυτο που εγραψε δεν ηταν κατι κακο για την ελλαδα
ειπα δεν ξερω. Αλλα ουτε εσενα σου κανει αυτή η απαντηση.Σαφώς και όχι. Αλλά λες να είχε έρθει ινκόγκνιτο και να μην πήρε μυρωδιά κανένας εκτός απ' τον παπά; Πες μου ότι κάνεις πλάκα....
διασκεδαζεις τυπε μου;Παντως δε μπορειτε να πειτε. Προσφερει θεαμα ο κθουλου. Σαν επιθεωρηση το εχει κανει το θρεντ. Αν δεν ηταν αυτος τι θα καναμε απογευματιατικα? Εχει ρεπο και ο υπαλληλος σημερα απ'οτι φαινεται...
κατά τη γνωμη μου κακο για την Ελλαδα είναι και το Greek freak και αυτό που εγραψε. Αλλα το θεμα μας δεν είναι εκει. Είναι το ποσο εχει δικαιωμα καποιος να κανει εστω και αθελα του λογοπαίγνια με ονόματα κρατων. Αν οπου Greek εγραφε israilian η jew θα σου ελεγα εγω τι θα κουβεντιάζαμε...
δεν πας να γαμηθεις ρε μεγαλε; αντε γιατι πολύ με το μαλακο σας παω και την εχετε δει καπως.Εβγαλες δημοτικό? Αν ναι κακώς.
Παντως δε μπορειτε να πειτε. Προσφερει θεαμα ο κθουλου. Σαν επιθεωρηση το εχει κανει το θρεντ. Αν δεν ηταν αυτος τι θα καναμε απογευματιατικα? Εχει ρεπο και ο υπαλληλος σημερα απ'οτι φαινεται...
δωσε μου λινκ από λεξικο που να μεταφραζει το freak σαν θαυμα της φυσης και το nation σαν ομαδα οπαδων. Ποσο πιο απλα;Βρε παπάρα παλι τον Κινέζο κάνεις? Greek Freak έγραφε και μετά το Nation.Σημαίνει η ομάδα οπαδών του ελληνικού θαύματος της φύσης. Πόσο πιο απλά?
Το islam πάλι ποια χωρα ειναι?
δωσε μου λινκ από λεξικο που να μεταφραζει το freak σαν θαυμα της φυσης και το nation σαν ομαδα οπαδων. Ποσο πιο απλα;
αυτά σε περιμενω να ερθεις με τα κονσερβοκούτια να μου τα πεις από κοντα. Βρωμοπουστα
is the dictionary you write...από urban dictionary σου κάνει;
Σκάσε βλάκααυτά σε περιμενω να ερθεις με τα κονσερβοκούτια να μου τα πεις από κοντα. Βρωμοπουστα
Βρε παπάρα παλι τον Κινέζο κάνεις? Greek Freak έγραφε και μετά το Nation.Σημαίνει η ομάδα οπαδών του ελληνικού θαύματος της φύσης. Πόσο πιο απλά?Ελληνικό φρικιό όχι εθνος ελληνων φρικιών αμορφωτε.
πάντως εγκληματική οργάνωση μέχρι στιγμής δέν αποδυκνύετε
1.δέν υπάρχει οπλοστάσιο καί όσα όπλα έχουν βρεθεί είναι μέ νόμιμη άδεια .
2.δέν υπάρχει κινηση χρημάτων γιά εγκληματική οργάνωση.αντιθέτως τά οικονομικά είναι πεντακάθαρα κατόπιν ελέγχων του σδοε
3.δέν υπάρχουν έγγραφα προκηρύξεις .έντυπο ιδεολογικό υλικό εκτός ενός καταστατικου με καλικατούρα παιδική και χωρίς υπογραφή
4.στους υπολογιστες των κατηγορουμένων δέν βρεθικε τίποτε αξιόποινο τά δέ όπλα κατα τους πλέον ειδικους είναι γιά παιδικό παιχνίδι σάν αυτο πούπαιζε με αυτά τά όπλα υπουργός της κυβερνησης με φωτογραφίες
όλα τά στοιχεια που έχω συγκεντρώσει με έχουν οδηγήσει στό συμπέρασμα ότι η χρυσή αυγή ήταν ένα φιλοναζιστικό κόμμα πού με την πάροδο τού χρόινου μετατράπικε σε εθνικιστικό κόμμα.
έκανε κολοτούμπα δηλαδή όπως ο βορίδης από επεν νδ,δαμανάκη από κκε πασοκ.τσίπρας από κκε συριζα, και χιλιάδες περιπτώσεων στην ελλάδα αλλαγής ιδεολογίας
νδ πασοκ μπένουν στο χρονοντούλαπο τής ιστορίας δεν ξανακερδίζουν εκλογές....με την χρυσή αυγη στό 10 με 20 τά εκατό ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΝΑΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ
να σημειωθεί οτι η ναζιστική ιδεολογία είναι απόλυτα νόμιμη στην ελλάδα όπωσ η σταλινική κκε.η αναρχική κλπ
και ότι η χρυσή αυγή δέν διόκετε γιά την ιδεολογία της ΚΑΝΟΝΙΚΑ
αλλά εδώ έχουμε την μοναδικότητα να διωκοντε βουλευτες και να μπένουν φυλακή για την ιδεολογία τους......