Επισκέπτης
Οσοι ολα τα χρονια.
Δεν λες πόσοι ....
δεν λες ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ..........
Οσοι ολα τα χρονια.
σαν να φωτογραφιζεις καποιον τυπεφέτος θα πάρουν ψίχουλα , κάπου 400€ από 1000€ που έπαιρναν ......
γι'αυτό οι περισσότεροι δικηγόροι
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
δεν ψηφίζουν πλέον ... "συνταγματικό τόξο" ...
Παντα τοσοι ψηφιζανε. Εννοεις οτι απο παντα η ΧΑ εχει 85% στους δικηγορους αλλά δεν βρισκει υποψηφιο για να το αποτυπωσει?Δεν λες πόσοι ....
δεν λες ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ..........
Γιατι, λες να μου εχουν παρει την ταυτοτητα?ο άλεξ παίζει να μην έχει δικαίωμα ψήφου ........
καλα ρε δεν κατεβάζετε χα στην αθηνα;![]()
ο άλεξ παίζει να μην έχει δικαίωμα ψήφου ........
Λαμβανει υποψη το προγραμμα τις αιτησεις και όπου δεν γινεται, στελνει στην τυχη.σας βαζουν στη πολη σας η σας στελνουν οπου ναναι?
Οχι.καλα ρε δεν κατεβάζετε χα στην αθηνα;![]()
τυπε εκτυπωσε τα ποστ σου στο σαιτ και στειλτα στον αοματοΛαμβανει υποψη το προγραμμα τις αιτησεις και όπου δεν γινεται, στελνει στην τυχη.
εγινε μπαχαλο στον συλλογο ο νιφλης ειναι χωρις ψηφοδελτιο αν δεν κανω λαθος η εχει κι αλλο ;
Οχι. Μονο ευρωεκλογες, και περιφερεια εαν ειμαι εντος περιφερειας μου.αν πας αλλου ψηφίζεις δήμαρχο;![]()
Οχι.
Οι συνηθεις βαζουν παλι (Αδαμοπουλος, Γαλετσελης κλπ).
Και επιπλεον ενας αριστερη ριζοσπαστικη ανανεωτικη κλπ κλπ κινηση.
ΠαΠακι εσυ τι θα ψηφισεις στις εκλογες των δικηγορων? Κατεβαινει ο βοσκοπουλος?Ο Βασιλάκης, πολύ καλό παιδί!!!![]()
τυπε μην γραφεις αγγλικα για θα σε κανουν ριπορτRespect. Close, he is certainly around, but not actually there.
ενωθηκαν και τα υπολοιπα πασοκονδουλια και ολα καλα![]()
Για τις εκλογες του δικηγορικου συλλογου ελεγε. Νιωσε.ε αυτο ειπε παιζει να μην ψηφίζεις
οφοαγιατι ο κοτζαμανιδης ειναι νδ;τσ![]()
Παντα τοσοι ψηφιζανε. Εννοεις οτι απο παντα η ΧΑ εχει 85% στους δικηγορους αλλά δεν βρισκει υποψηφιο για να το αποτυπωσει?