Επισκέπτης
Οσοι ολα τα χρονια.
Δεν λες πόσοι ....
δεν λες ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ..........
Οσοι ολα τα χρονια.
σαν να φωτογραφιζεις καποιον τυπεφέτος θα πάρουν ψίχουλα , κάπου 400€ από 1000€ που έπαιρναν ......
γι'αυτό οι περισσότεροι δικηγόροι
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
δεν ψηφίζουν πλέον ... "συνταγματικό τόξο" ...
Παντα τοσοι ψηφιζανε. Εννοεις οτι απο παντα η ΧΑ εχει 85% στους δικηγορους αλλά δεν βρισκει υποψηφιο για να το αποτυπωσει?Δεν λες πόσοι ....
δεν λες ....
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 15% ΤΩΝ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΩΝ ..........
Γιατι, λες να μου εχουν παρει την ταυτοτητα?ο άλεξ παίζει να μην έχει δικαίωμα ψήφου ........
καλα ρε δεν κατεβάζετε χα στην αθηνα;
ο άλεξ παίζει να μην έχει δικαίωμα ψήφου ........
Λαμβανει υποψη το προγραμμα τις αιτησεις και όπου δεν γινεται, στελνει στην τυχη.σας βαζουν στη πολη σας η σας στελνουν οπου ναναι?
Οχι.καλα ρε δεν κατεβάζετε χα στην αθηνα;
τυπε εκτυπωσε τα ποστ σου στο σαιτ και στειλτα στον αοματοΛαμβανει υποψη το προγραμμα τις αιτησεις και όπου δεν γινεται, στελνει στην τυχη.
εγινε μπαχαλο στον συλλογο ο νιφλης ειναι χωρις ψηφοδελτιο αν δεν κανω λαθος η εχει κι αλλο ;
Οχι. Μονο ευρωεκλογες, και περιφερεια εαν ειμαι εντος περιφερειας μου.αν πας αλλου ψηφίζεις δήμαρχο;
Οχι.
Οι συνηθεις βαζουν παλι (Αδαμοπουλος, Γαλετσελης κλπ).
Και επιπλεον ενας αριστερη ριζοσπαστικη ανανεωτικη κλπ κλπ κινηση.
ΠαΠακι εσυ τι θα ψηφισεις στις εκλογες των δικηγορων? Κατεβαινει ο βοσκοπουλος?Ο Βασιλάκης, πολύ καλό παιδί!!!
τυπε μην γραφεις αγγλικα για θα σε κανουν ριπορτRespect. Close, he is certainly around, but not actually there.
ενωθηκαν και τα υπολοιπα πασοκονδουλια και ολα καλα
Για τις εκλογες του δικηγορικου συλλογου ελεγε. Νιωσε.ε αυτο ειπε παιζει να μην ψηφίζεις
οφοαγιατι ο κοτζαμανιδης ειναι νδ;τσ
Παντα τοσοι ψηφιζανε. Εννοεις οτι απο παντα η ΧΑ εχει 85% στους δικηγορους αλλά δεν βρισκει υποψηφιο για να το αποτυπωσει?