Επισκέπτης
Λες να μου το παιξουν κινεζοι τοτε τυπε?
Αν βγεί δήμαρχος μάλλον τα χάνεις όλα ε ;;;;
Λες να μου το παιξουν κινεζοι τοτε τυπε?
Ε καλα, δεν βιαζομαι. Το πιθανοτερο ειναι να κοιμαμαι ολη την επομενη ημερα γιατι θα ειμαι δικαστικος αντιπροσωπος και θα το ξημερωσω.απο εμενα δεν εχεις να φοβασαι τιποτα.εαν κερδισεις θα τα παρεις τα λεφτα σου μεσα σε ενα 24ωρο απο τα τελικα αποτελεσματα.
Μπορει να το εγγυηθει κανείς αυτο?Δε περιμενω και πολλα απο δαυτους.
Η διαγραφη λογαριασμου ειναι απλη διαγραφη ή εχει ορο και για μελλοντικους κλωνους?
τυπε προσεχε γιατι τα αναρχοκουμουνια του σαϊτ εχουν αρχισει απο τωρα την προπαγανδα εναντιον σου ;)
Προδήλως.Αν βγεί δήμαρχος μάλλον τα χάνεις όλα ε ;;;;
σε ποια καφενεια ρε τυπε ?? γιατι σε αυτα που πηγενω εγω ολοι χρυση αυγη μου λενε ! την εκπομπη του πρετεντερη στο μεγκα την ειδες χθες ????
Το θέμα είναι αν μέχρι να γίνει η ψηφοφορία
τα αναρχοκουμμούνια θα ψηφίσουν ;;;;;;;;
Τα 2 νησιά , εκατέρωθεν της Κέας ... έχουν internet ;;;;;;
http://[URL unfurl="true"]www.in2greece.com/swedish/saints/kea.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
θα εχει προλαβει να βαλει ο σαμαρας το wifi που υποσχεθηκε μεχρι τοτε τυπε? :think:
Δεν ξερω ακομη ακριβως.Ποσα παιρνουν τωρα πια οι δικαστικοι αντιπροσωποι και ποσα οι αλλοι τυποι που δε θυμαμαι καν πώς λεγονται?
φέτος θα πάρουν ψίχουλα , κάπου 400€ από 1000€ που έπαιρναν ......
γι'αυτό οι περισσότεροι δικηγόροι
ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ
δεν ψηφίζουν πλέον ... "συνταγματικό τόξο" ...
Δεν ξερω ακομη ακριβως.
Ομως ειναι διπλες εκλογες την μια κυριακή και τριπλες την αλλη.
Κανενα διχιλιαρο θα βγει συνολικα, μαλλον. Θα δοθει και καποια αυξησουλα για να πανε αντιπροσωποι.
Οι άλλοι λεγονται εφοροι, παιρνουν κατι παραπανω.
Τύπε σταμάτα το εδώ σε παρακαλώ. Αν εκσπερματώσω μηχανικά, θα πρέπει νυχτιάτικα να ανάβω θερμοσίφωνα :'(
Απο τον προυπολογισμο του 2013 θα πληρωθουν οι αντιπροσωποι του 2014?που να φτάσει το πρωτογενές πλεόνασμα...
Τοτε γιατι στις εκλογες του ΔΣΑ δεν υπαρχει χρυσαυγιτης υποψηφιος και θα βγει παλι ο Αδαμοπουλος?
Οσοι ολα τα χρονια.Για πες μας, από το σύνολο των εγγεγραμμένων ΠΟΣΟΙ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ;;;;;;;;
Καβλώνεις κι εσύ ε ;;;;
ΚΙ ΕΓΩ !!!!!!
Πάρε , να τους δώσουμε Πόνο !!!!!!!
Πολλα σου φαινονται? Νορμαλ θα το ελεγα εγω.:S
αναιρω το προηγουμενο μου σχολιο.
τυπε αλεξ, στις εκλογες του ΔΣΑ θα ηγηθεις της παραταξης ΠΔΑ? (πιρφοροι-δικηγοροι-αθηνων)?