Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.013
- Πόντοι
- 3.936
Σε χαλαει το εμβατηριο? Τι καταλαβα λαθος? Κασιδιαρη δεν στηριζεις?
Απλά είμαι ρεαλιστής και πιστεύω οτι θα πάει 2ο γύρο.
Σε χαλαει το εμβατηριο? Τι καταλαβα λαθος? Κασιδιαρη δεν στηριζεις?
αριστερος φασιστας.Παιδάκια είναι όλοι οι χρυσαυγίτες (νοητικά). Έχουν IQ βρέφους για την ακρίβεια.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τους σαπίζουμε στο ξύλο όπου κι αν τους βρίσκουμε.
Η κλωτσιά στο κεφάλι ενός χρυσαυγίτη εκτος από διασκέδαση είναι και καθήκον.
αριστερος φασιστας.
σε περιμενω σε μια ωρα στην πλατεια ομονοιας !!!!!
Ρε τύπε δεν πανε καλα.![]()
![]()
Κλαίωωωωω
![]()
![]()
![]()
Ρε τύπε δεν πανε καλα.
Εδω εγω βαριεμαι εδω και δυο ωρες να παω σε κανενα στουντιακι, κι αυτοι ετοιμαζονται να συναντηθουν για σφαλιαρες.
Κατσε ρε παιδι μου, τον ψηφιζεις ή οχι? Δεν σε καταλαβα. Θεωρητικα συζητας δηλαδη? Αλλού ψηφιζεις?Απλά είμαι ρεαλιστής και πιστεύω οτι θα πάει 2ο γύρο.
Παιδάκια είναι όλοι οι χρυσαυγίτες (νοητικά). Έχουν IQ βρέφους για την ακρίβεια.
Αυτό δε σημαίνει πως δεν πρέπει να τους σαπίζουμε στο ξύλο όπου κι αν τους βρίσκουμε.
Η κλωτσιά στο κεφάλι ενός χρυσαυγίτη εκτος από διασκέδαση είναι και καθήκον.
Τυπε επεβαλε την ταξη επιτελουςποσες φορες εχεις δοσει κλωτσια σε κεφαλι χρυσαυγιτη? ( ή οποιουδηποτε άλλου? )
Κατσε ρε παιδι μου, τον ψηφιζεις ή οχι? Δεν σε καταλαβα. Θεωρητικα συζητας δηλαδη? Αλλού ψηφιζεις?
Τυπε επεβαλε την ταξη επιτελους![]()
Εχω γαμησει μεξικανα τυπε,ζορικο μουνι,πω τι μου θυμησες τωρα.τυπε οι μεξικανοι ειναι ζορικοι![]()
τυπε οι μεξικανοι ειναι ζορικοι![]()
Εχω γαμησει μεξικανα τυπε,ζορικο μουνι,πω τι μου θυμησες τωρα.![]()
Εχω γαμησει μεξικανα τυπε,ζορικο μουνι,πω τι μου θυμησες τωρα.![]()
Τα καλα του επαγγελματος τυπε.πολυσυλλεκτικο σε βρισκω τυπε.
καλα δε σου φταναν οι σλαβοειδεις τσουρκες?![]()
http://[URL unfurl="true"]www.tennessean.com/includes/publicus/projects/projects04/paper/photos/BigPhoto_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Υπάρχουν και Χρυσαυγίτες στο μεξικό ; :new_shocked:
http://[URL unfurl="true"]www.tennessean.com/includes/publicus/projects/projects04/paper/photos/BigPhoto_01.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
τυπε εσυ που θες να τσαμπουκαλευτεις με το μεξικανο στην ομονοια ξανασκεψου το ;D
Τυπε λαδακη σε αυτα τα εξωτικα μερη που λες θα πηγαινω οταν με το καλο γερασω.Στο Μετάξι ;![]()
![]()
![]()
τυπε αν δουλευα στο μεχικο θα εκανα χρυσες δουλειεςτυπε εσυ που θες να τσαμπουκαλευτεις με το μεξικανο στην ομονοια ξανασκεψου το![]()
Τυπε λαδακη σε αυτα τα εξωτικα μερη που λες θα πηγαινω οταν με το καλο γερασω.![]()