Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.013
- Πόντοι
- 3.936
Το κουρασες ρε φιλε. Τριτη φορα θα πω ΝΑΙ. Τι θα γινει τωρα? Θα ρωτας ως το πρωι?
Οκ. Είσαι κύριος.
Το κουρασες ρε φιλε. Τριτη φορα θα πω ΝΑΙ. Τι θα γινει τωρα? Θα ρωτας ως το πρωι?
λασπη μας ριχνεται καθε ημερα !!! τι θα λετε μετα τον μαη ????? ολοι οι αριστεροι θα κρυφτειτε και δεν θα ξαναμιλησετε.
εμεις τοσα χρονια κανουμε εθνικιστικες εκδηλωσεις για την Ελλας και εσεις καθεστε στον καναπε και λετε μαλακιες.
ειμαι 8 χρονια στην χρυση αυγη και δεν το εχω μετανιωσει ουτε ενα λεπτο !!!
εμεις θα πεθεναμε για να ελευθερωθει επιτελους η πατριδα μας !!! συνεχιζουμε ολοι μαζι και δεν μας φιβιζουν ουτε οι φυλακες. εξαλου τα σιδερα της φυλακης ειναι για τους λεβεντες.
σας ποναει επειδη εχουμε στην καρδια μας την ελληνικη σημαια
εσεις ειστε οι ανθελληνες !!
με κ κεφαλαίο τύπεΟκ. Είσαι Κύριος.
Δεν λεω εσενα ναζιστη,θυμα εισαι λογω της αφελειας σου.Απαντησε μου σε κατι απλο,γιατι εγραψε seig heil και οχι ζητω η νικη στα Ελληνικα;
Γιατι την σβασικα και οχι την Ελληνικη σημαια;Το ποσο σεβασμο ειχε ο χιτλερ στην Ελλαδα το ειδαμε αδελφε.Ανοιξε τα ματια σου σε παρακαλω
που υποστηριζεις αυτα τα υποκειμενα.
EXOYME KANEI !!!! αλλα που να το ξερεις ??? απο την τηλεοραση ??? μονο να μας βριζει ξερει !!!!Θα συνεχίσω να κάνω highlight τα ορθογραφικά σου κάθε φορά που σε κάνω quote.
Άνθρωπος μπορεί να μη γίνεις αλλά έστω και λίγη ορθογραφία αν μάθεις, καλά θα ναι (για τα μάτια μας).
Aφού είστε τόσο μαχητικοί γιατί δεν κάνατε καμια εκδήλωση/πορεία/διαμαρτυρία για τη φυλάκιση των αρχηγών σας;
Σας έχουν φαει τα cg, οι βόλτες στην παραλιακή και η σκοποβολή μου φαίνεται... κουράδες του διαδικτύου.
Κατσε να του πω του Κασιδιαρη οτι γουσταρεις μαυρες![]()
![]()
εχω να γαμησω μαυρη στην ελλαδα απο το 2010. τι μας λες ρε τυπε ???Όχι μόνο ξεφεύγεις από την κομματική γραμμή που παλεύει να κρατήσει το έθνος μας καθαρό (εξαίρεση αποτελεί ο αρχηγός σας που αποτελεί διασταύρωση Ελληνίδας με Πακιστανό)... "νομιμοποιείς" με τον τρόπο σου μια γυναίκα που έχει έρθει παράνομα στη χώρα μας!
Πόση υποκρισία ν' αντέξουμε;
EXOYME KANEI !!!! αλλα που να το ξερεις ??? απο την τηλεοραση ??? μονο να μας βριζει ξερει !!!!
θα σου πω μια,στο συνταγμα τον νοεμβρη που ειχαμε μαζευτει 50 χιλ ατομα.
εχω να γαμησω μαυρη στην ελλαδα απο το 2010. τι μας λες ρε τυπε ???![]()
![]()
![]()
![]()
συναντησε με μουνοπανο να μου της ριξεις εαν εχεις αρχιδια !!!50 χιλιάδες σφαλιάρες πρέπει να σου ρίξει κάποιος. Βλήμα, ε βλήμα.
συναντησε με μουνοπανο να μου της ριξεις εαν εχεις αρχιδια !!!![]()
![]()
Σε χαλαει το εμβατηριο? Τι καταλαβα λαθος? Κασιδιαρη δεν στηριζεις?Άσε ρε μεγάλε και εσύ με τα εμβατήρια.
Στρατόκαυλοι όλοι σας
Κατσε μωρε κι εσυ, που θα πας να τα βαλεις με το παιδακι. Μαγκια ειναι?Πες μου που να σε βρω μόνο.
γιδια !!! ουτε τα εμβατηρια-τραγουδια δεν μπορειτε να ξεχωρισετε απο τον υμνο !!!Ουτε τον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ υμνο δεν γνωριζεις.
στειλε σε πμ που να σε βρω !!Πες μου που να σε βρω μόνο.
Κατσε μωρε κι εσυ, που θα πας να τα βαλεις με το παιδακι. Μαγκια ειναι?