Επισκέπτης
το ολο-ξαυτωμα ουτε εγω το αναγνωρίζω...λέει ο Κασιδας και Αρβανιτης στη βουλή, ``δεν αναγνωρίζουμε το ολοκαύτωμα`` αλλά είναι μονάδες δεν το λέει το κίνημα...
το ολο-ξαυτωμα ουτε εγω το αναγνωρίζω...λέει ο Κασιδας και Αρβανιτης στη βουλή, ``δεν αναγνωρίζουμε το ολοκαύτωμα`` αλλά είναι μονάδες δεν το λέει το κίνημα...
ή χαζός ή πιτσιρικάς....
το ολο-ξαυτωμα ουτε εγω το αναγνωρίζω...
τι αναγνωρίζεις τα αρχαιοελληνικά σύμβολα; και τους αρχαιοελληνικούς χαιρετισμούς;το ολο-ξαυτωμα ουτε εγω το αναγνωρίζω...
ολοι μαζι τα ιδια λενε... Αν δεν το δεχεσαι ότι όταν τα πραγματα από το περιβαλλον της παρεας τι να σου πω;;
μπορεις να μου δωσεις να δω θεσεις και όχι τατου;Δηλαδή ρε φίλε, ο αρχηγός και η ηγεσία διαφωνούν με τις επίσημες θέσεις του κόμματος; ΑΝ διαφωνούν, γιατί δεν τις αλλάζουν ή γιατί τις εγκρίνουν και τις ανεβάζουν ως επίσημη θέση του κόμματος; Και επίσης, πως γίνεται να συμμετέχεις σε ένα κόμμα που διαφωνείς με τις βασικές του θέσεις;
Ως μονάδα...Το κίνημα τι λέει?το ολο-ξαυτωμα ουτε εγω το αναγνωρίζω...
Οταν σκουραινουν τα πραγματα και η λογικη 5χρονου παει στα σκουπιδια, περναμε στην αμυνα. Πριν 5 λεπτα ειπε αυτο:μπορεις να μου δωσεις να δω θεσεις και όχι τατου;
Παραδεχομενος οτι οι "μοναδες" (Μιχαλολιακος, Κασιδιαρης) εχουν διαφορετικες θεσεις απο το "κομμα". Δε βγαζεις ακρη με τετοιους κωλοτουμπες ουτε αυριο.ρε τυπε αυτοι είναι ανθρωποι... Μοναδες δηλαδή.... Το κομμα αλλα λεει... Αν είναι ετσι να ψαξουμε ολους τους πολιτικους και τα λεμε μετα.
Τα έχει 400...Το τρολάρισμα ως πολιτική τακτική,απλά.Ή χαζος... Ή ειναι της μοδας πια να μην αναγνωριζεις το ολοκαυτωμα.
μπορεις να μου δωσεις να δω θεσεις και όχι τατου;
καλά ξέρεις πόσοι απο δαύτους έχουν τρικυμία εν κρανίο... Τις προάλλες μίλαγα με έναν γνωστό πρώην νεοδημοκράτη και μου έλεγε `` η σημερινή νεολαία δεν γνωρίζει ήρωες, ρωτούσα κάτι παιδιά για τον Γλέζο και τον Σαντα και τι έκαναν και δεν γνώριζε κανένας γι αυτό εγώ θα ψηφίσω χα που είναι πατριώτες`` Μετά μου έλεγε για τους κλέφτες που στήριζε τόσα χρόνια κι αυτός και άλλες διάφορες πίπες, το μόνο που του είπα: ``Δίκιο έχεις αλλά δεν ξέρεις ποιους ψηφίζεις``...Δηλαδή ρε φίλε, ο αρχηγός και η ηγεσία διαφωνούν με τις επίσημες θέσεις του κόμματος; ΑΝ διαφωνούν, γιατί δεν τις αλλάζουν ή γιατί τις εγκρίνουν και τις ανεβάζουν ως επίσημη θέση του κόμματος; Και επίσης, πως γίνεται να συμμετέχεις σε ένα κόμμα που διαφωνείς με τις βασικές του θέσεις;
1.Δεν καταλαβαίνω γιατί βγάζεις απ' έξω τα ταττού αλλά ΟΚ. Ας πούμε για τα ευρήματα στο σπίτι του υπαρχηγού παππά και την πρόσφατη δήλωση του αρχηγού "τα χέρια αυτά μπορεί να χαιρετάνε έτσι".
Αυτό όμως δεν ισχύει για τον κθουλχου...για κάθε γέρο(που στην τελική μπορεί να έχει κάψει απο τα φάρμακα)υπάρχουν καμπόσοι κθουλχου που συνειδητά τρολάρουν με μαλακίες του στυλ τα άτομα και το κίνημα,λες και χθες ιδρύθηκε η ΧΑ και δεν έχει ξεκαθαρίσει τις θέσεις σε κανα συνέδριο.καλά ξέρεις πόσοι απο δαύτους έχουν τρικυμία εν κρανίο... Τις προάλλες μίλαγα με έναν γνωστό πρώην νεοδημοκράτη και μου έλεγε `` η σημερινή νεολαία δεν γνωρίζει ήρωες, ρωτούσα κάτι παιδιά για τον Γλέζο και τον Σαντα και τι έκαναν και δεν γνώριζε κανένας γι αυτό εγώ θα ψηφίσω χα που είναι πατριώτες`` Μετά μου έλεγε για τους κλέφτες που στήριζε τόσα χρόνια κι αυτός και άλλες διάφορες πίπες, το μόνο που του είπα: ``Δίκιο έχεις αλλά δεν ξέρεις ποιους ψηφίζεις``...
"αίμα τιμή" το κεντρικό σύνθημα της χα.
πόθεν έρχεται? τι συμβολίζει?
είναι αρχαιοελληνικό?
είναι του μεταξά?
είναι των αρχαίων βαβυλωνίων?
Ρε τύπε, το είπε το "αυτά τα χέρια χαιρετάνε ΕΤΣΙ" και χαιρέτισε ναζιστικά;
Μην μου λες για το τι δηλώνει στην τηλεόραση, είναι γνωστός κωλοτούμπας (και αυτός).
Είπε αυτά τα χέρια χαιρετάνε έτσι; Είναι σε αντίθεση με την "επίσημη" θέση που αυτός έχει εγκρίνει; Ναι ή όχι;