memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
ξεροχυνω
ξεροχυνω
Λύκειο Μωραϊτη
Όχι , δεν έχω κάνει ποτέ μπάφο.
Επίσης δεν έχω πάρει ποτέ πούτσα από τον κώλο,
ούτε έχω γλείψει πούτσα.
Επίσης, καυχιέμαι ότι όλες μου οι σεξουαλικές επαφές,
ήταν με άτομα που ήταν καταγεγραμμένα στα μητρώα ΘΗΛΕΩΝ
από τη στιγμή που γεννήθηκαν.
Και ανήκαν στη ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.
Και επίσης δεν γάμησα ποτέ κατσίκες, μαύρες ή αριστερές.
άλλη ερώτηση ;;;;;
τυπε τα αριστερα βρωμομουνα κανουν μπαμ για εναν εμπειρο παιχτη οπως ο τυπος λακης... λιγδα, τριχα στη μασχαλη, ταγαρια και φουστες με λαχουρια και παντα με συνοδεια εντομων οπως ψειρες ψυλλοι κλπ ;)Άλλη μία: Το αριστερή πως το ξέρεις, ρωτούσες;
από τις αμασχάλες, αν ήταν ξυρισμένες οκ, αν όχι...Άλλη μία: Το αριστερή πως το ξέρεις, ρωτούσες;
Άλλη μία: Το αριστερή πως το ξέρεις, ρωτούσες;
Όχι , δεν έχω κάνει ποτέ μπάφο.
Επίσης δεν έχω πάρει ποτέ πούτσα από τον κώλο,
ούτε έχω γλείψει πούτσα.
Επίσης, καυχιέμαι ότι όλες μου οι σεξουαλικές επαφές,
ήταν με άτομα που ήταν καταγεγραμμένα στα μητρώα ΘΗΛΕΩΝ
από τη στιγμή που γεννήθηκαν.
Και ανήκαν στη ΛΕΥΚΗ ΦΥΛΗ.
Και επίσης δεν γάμησα ποτέ κατσίκες, μαύρες ή αριστερές.
άλλη ερώτηση ;;;;;
κυριε λακη κι εγω σαν κι εσας ειμαι απλα εχω γαμησει κανα 2 αριστερες.
Αφου δεν τους ενδιαφερει, γιατι τσακιστηκαν τεσσερα (4) ατομα να απαντησουν μεσα στην πρωτη ωρα που εκανα το ποστ? Εγω νομιζω οτι τους ενδιαφερει και τους κοφτει... Μη χασει κανα ψηφαλακι η συμμορια τους. Παρ'τα αρχιδια μου παλι.Τα περιττώματα του παρακράτους των Εξαρχείων,
γιατί έχουν μία εμμονή ,
ότι ενδιαφέρει τους άλλους (εκτός περιθωρίου δηλ. )
η δική τους γνώμη ;;;;;
Δεν προκειται να συζητησω με ενα σκουπιδι σαν και του λογου σου που θεωρει ιδανικη μια κοινωνια που εκανε συστηματικα αυτο.
http://[URL unfurl="true"]www.johndclare.net/images/Nazi_medical_experiments.jpg[/img[/URL]]
[img]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/4/40/RomanichildrenAuschwitz.jpg
Αλλωστε ενα δυνατο κριτηριο μιας κοινωνιας ειναι το πως φερεται στα πιο αδυναμα και απροστατευτα μελη της. Και η κοινωνια του τριτου Ραϊχ εχει κριθει δεκαετιες τωρα, οσο και να χτυπας το ναζιστικο κωλο σου κατω.
Αφου δεν τους ενδιαφερει, γιατι τσακιστηκαν τεσσερα (4) ατομα να απαντησουν μεσα στην πρωτη ωρα που εκανα το ποστ? Εγω νομιζω οτι τους ενδιαφερει και τους κοφτει... Μη χασει κανα ψηφαλακι η συμμορια τους. Παρ'τα αρχιδια μου παλι.
Μαλακα bot εισαι? Τι ασχετα ειναι αυτα? Αυτοματοποιημενο μηνυμα ηταν αυτο? Τι συζηταμε και τι απαντας? Αλλα αντ' αλλων. Τρικυμια.για τον πουτσο εισαι φιλε...οτι σου κατεβει λες και οτι σου κατεβει τσαμπουνας.....εξου και το τσαμπο μαλλον!!! σιγα μην μην ευθυνεται η ΧΑ για ολα αυτα που εβαλες.....σε λιγο θα βρουν κανα μεσερσμιτ στο πατο καμιας παραλιας στην Αττικη και θα πουν οτι ηταν του κασιδιαρη !!!! Πλησιαζουν οι εκλογες και οσο παει εδω μεσα, η μαλακια παιρνει και δινει σε ορισμενους σαν εσενα !!!!