θα αφησω κανα πορνοπαπο να ψαξει να βρει τον νομο να στον τριψει στη μουρη δημοσιως. εγω τελειωσα δεν συζηταω αλλο με διωγμενους ατιμωτικα.
βαλε τον μαλακα να φατε τα μουτρα σας και οι δυο ηλιθιε !!!
θα αφησω κανα πορνοπαπο να ψαξει να βρει τον νομο να στον τριψει στη μουρη δημοσιως. εγω τελειωσα δεν συζηταω αλλο με διωγμενους ατιμωτικα.
Δεν πειράζει που τον σουτάρανε απο το ΠΝ τον"μεταπτυχιακό",έχει τη ΧΑ και πορεύεται με τα 50αρικα σε φάση Ρουπακιάς.
Γερά τζωρτζ,άμα πάρει και το δημαρχιλίκι ο Κασι θα σε τρουπώσει και σένα κάπου,μπαγασάκο.
Μέχρι τότε νηστεία και προσευχή.
Τζωρτζ,δεν πιστεύω να σε στείλανε γιατί έβαλες κανα χέρι σε κανα ταμείο και τα ρέστα γιατί θα τρελαθώ.
Κάτσε καλά λέμε μην το σφυρίξουμε σε κανα Κασι και σε στείλουνε ΚΑΙ απο τη ΧΑ.
πόσο κα(η)μένος πρέπει να ναι κάποιος για να πουλάει ΤΟΣΑ ΦΟΥΜΑΡΑ.... :S
μαλλον καποιοι ζηλευουν τον "καημενο" οπως λες....μεσα και εσυ σε αυτους!!
Δείχνει να ξέρει για τι πράμα μιλάει και ο Παύλος(που δεν είναι γυφτάκι σα και σένα)συμφωνεί.Είναι επίσης γνωστό γενικώς οτι άμα κάποιος κάνει μαλακία χοντρή τρώει σουτάρισμα.επειδη το πεταξε ο μαλακας δηλαδη...πρπει να ειναι ετσι !!! εσυ εαν μπορεις ας εμπαινες και εσυ ...τωρα μουγκα και στην ακρη !!!!
Προσωπικά θεωρώ καθε βάση σέ Γερμανική πολιτική ιδεολογία βαρβαρική. Μαρξιστές, Χιτλερικούς κλπ.
Δείχνει να ξέρει για τι πράμα μιλάει και ο Παύλος(που δεν είναι γυφτάκι σα και σένα)συμφωνεί.Είναι επίσης γνωστό γενικώς οτι άμα κάποιος κάνει μαλακία χοντρή τρώει σουτάρισμα.
Κάποιος λοιπόν λέει μαλακίες σε αυτό το ζήτημα...πιθανότατα εσύ.
συν τεσσερα ετη στην σχολη τα οποια και αυτα τα πληρωσα αναδρομικα για την συνταξη.....αρα 17,5 + 4= 21,5 ....και ειμαστε κρατικος πυρηνας.....γιατι οπου γη και πατρις ...μεταθεσεις ...αποστολες....απληρωτες βαρδειες......απληρωτες υπερωριες...απαγορευση δευτερης εργασιας δια νομου !!!! ποιος αλλος στον δημοσιο τομεα τα εχει αυτα ???
Θα σε τρουπώσει λέμε ο Κασίδας...εάν όχι,εντάξει,ξανά του χρόνου στη ΛΑΕΔ για κανα πιάτο μοσχαράκι...ναι οπως ξερεις και εσυ......να κανετε παρεα ολοι μαζι ακολουθε !!!
αααα ετσι μπραβο να τα λες σωστα. δε θεμελιωσες δικαιωμα συνταξης, σε διωξανε. καλος μαλακας εισαι. κατσε τωρα να ζησεις με τα ψιχουλα απο οσα χρονια καταφερες να αθροισεις. ουτε στην πηγη για νερο δεν εφτασες.
Ενώ τα αρχίδια όμως, τους ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ ΙΑΤΡΟΥΣ
τους δίνει τις ευλογίες του το ΔΗΜΟΣΙΟ
να έχουν ιατρεία έξω , ενώ στα στρατιωτικά ιατρεία/νοσκοκομεία
ΞΥΝΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥΣ
και στα προσωπικά τους ιατρεία τραβάνε ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΓΓΕΝΟΛΟΪ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ.
Μεγάλα μουνόπανα, κάργα αθέμιτος ανταγωνισμός.
απο τον βαθμο του ταγματαρχη μπορουν να εχουν ιατρειο εξω......και συν οτι εαν φυγουν προτου τον βαθμο του ταγματαρχη ,επιστρεφουν χρηματα που δαπανησε το κρατος για τι σπουδες τους......
τι λες βρε μαλακα......στα 21 θεμελιωνεις συνταξη βλακα.....ποιος με εδιωξε ρε ασχετε.....παραιτηση υπεβαλα!!!αιντε ασχετε....στα 21 ολοι οι στραατιωτικοι θεμελιωνουν συνταξη !!!
απο τον βαθμο του ταγματαρχη μπορουν να εχουν ιατρειο εξω......και συν οτι εαν φυγουν προτου τον βαθμο του ταγματαρχη ,επιστρεφουν χρηματα που δαπανησε το κρατος για τι σπουδες τους......ενα υποπλοιαρχο(λοχαγος αντιστοιχα) ...εφυγε προσφτα και εσκασε 90 χιλιαρικα πισω και εφυγε το παληκαρι για αγγλια!!! εξω παιζει κατι τετοιο ??? να μας πει και την γνωμη του ο ειδικος στρατολογος εκτορ λοπεζ!!!
δεν παιζει εξω αυτο ρε ηλιθιε? δε βρεθηκες ποτε με ξενο συναδελφο να σου λυσει την περιεργεια? ουτε σε νατοικη δεν εχεις πατησει? συνεχισε να ξεφτιλιζεσαι μονος σου. παπαπα τι βιτσια ειναι αυτα
και αδριατικη εχω παει....και σομαλια πηγα...και παλαιστινη εχω παει....και αιγυπτο και τυνησια .....και ιταλια.....και ισραηλ ........μαλακα ηλιθιε!!! και active εχω παει και stanavformed εχω παει !!!!μαλακα βλακα και ηλιθιε!!!! εσυ που εχεις ρε γυφτο ??