τραβα παραπερα ρε μυγακι. ουτε το αναστημα εχεις ουτε το μυαλο να μου κανεις ερωτησεις. πουλο μυγακι.
ε σαλτα και γαμησου λοιπον......μαλακα !!! ακυρε.......οταν σου φυγει ο φοβος να μου πεις τι επαγγελεσε.....ελα να τα ξαναπουμε .....Φραγκοκοτα!!!
τραβα παραπερα ρε μυγακι. ουτε το αναστημα εχεις ουτε το μυαλο να μου κανεις ερωτησεις. πουλο μυγακι.
είπα εγώ ότι παραπονιέμαι... εσύ μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια να παραπονιέσαι για άλλους παρόλο που είσαι ένας από αυτούς...τοτε τι παραπονιεσαι που εφυγα νωρις με διπλα συνταξιμα ??? και αυτο σε πειραζει ??? ο καθεις εκανε τις επιλογες του νομιζω.....
συν τεσσερα ετη στην σχολη τα οποια και αυτα τα πληρωσα αναδρομικα για την συνταξη.....αρα 17,5 + 4= 21,5 ....και ειμαστε κρατικος πυρηνας.....γιατι οπου γη και πατρις ...μεταθεσεις ...αποστολες....απληρωτες βαρδειες......απληρωτες υπερωριες...απαγορευση δευτερης εργασιας δια νομου !!!! ποιος αλλος στον δημοσιο τομεα τα εχει αυτα ???
παρτα μαλακα που θα μου πεις οτι εφυγα ατιμωτικα ΗΛΙΘΙΕ !!!!
γιωργάρα τι έγινε ?? χέρι στο ταμείο του ΚΨΜ βάλαμε ή πήραμε τίποτε δωράκια σε καμμιά επιτροπή αγορών ???
γιατί για παραπάνω δεν σε κόβω... 21 χρόνια υπηρεσίας και ακόμη ανώτερος μάλλον από μόνιμος καραβάνας ξεκίνησες...σχολής θαλαμοφυλάκων...
γιατί το αποπαίρνεις το παιδί ??? 17,5 ολόκληρα χρόνια "δούλεψε" !!!! Λίγος σεβασμός στον απόμαχο της ζωής !!!!
ΕΣΥ και παθολογικη ειδικοτητα ειναι ο παραδεισος που περιγραφεις.Και με τις ευλογίες της πολιτείας.
Ενώ στο μαλάκα του ΕΣΥ, λένε δούλευε χαμάλη στο νοσοκομείο
με πάκια , αλμπάνια και μαύρες πουτάνες για 1100€ ....
είπα εγώ ότι παραπονιέμαι... εσύ μας έχεις ζαλίσει τα αρχίδια να παραπονιέσαι για άλλους παρόλο που είσαι ένας από αυτούς...
και σενα αμα σε διωχνανε ατιμωτικα θα παραπονιοσουν.
και σενα αμα σε διωχνανε ατιμωτικα θα παραπονιοσουν.
γιωργάρα τι έγινε ?? χέρι στο ταμείο του ΚΨΜ βάλαμε ή πήραμε τίποτε δωράκια σε καμμιά επιτροπή αγορών ???
γιατί για παραπάνω δεν σε κόβω... 21 χρόνια υπηρεσίας και ακόμη ανώτερος μάλλον από μόνιμος καραβάνας ξεκίνησες...σχολής θαλαμοφυλάκων...
Βγηκε η κυρία Δημάρχου (σσ η γκομενα του Κας) στη Μελετη και δηλωσε πως "υφισταται ρατσισμο" απο την παραταξή της (ΝΔ - μαλλον), επειδη εκανε μια "προσωπικη επιλογη"!
Διευκρινισε οτι "αλλο η δουλεια, αλλο τα προσωπικα" και πως εκεινη δεν ασχολειται με τη "ΔΟΥΛΕΙΑ" του συντροφου της!
Εν τω μεταξυ, η τυπισσα δηλωνει οτι σπουδασε Πολιτικες Επιστημες (βασικα, ανωτατη πεζοδρομιακη εχει βγαλει, και ΑΝ), πηγε σε κατι καλλιστεια οπου και στεφθηκε Μις Τουρισμος, στα καπακια επιασε δουλεια σ' εναν βουλευτη ως "πολιτικΟΣ επιστημων" (τραβελι ειναι...?/ could be - πλακα πλακα), ενω τωρα που την εδιωξαν απο την παραταξη της καρδιας της και απο την αργομισθια της καρδιας της, θα βγει σε μια μουσικη σκηνη!!!
Δηλωσε οτι εχει ηχογραφησει κι ενα κομματι, αλλα "λιγο προχειρα" ( ), το οποιο επαιζε ως χαλι καθ' ολη τη διαρκεια της συνεντευξης.
Περιττο να πω πως η τυπισσα ειναι καθαροαιμο μπουλντογκ, με περιβολλη μεταξυ λουλουδους και βιζιτας. Ουτε "πολιτικΟΣ επιστημων", ουτε "επιστημονικη συνεργατης", ουτε "ροκ μουσικη σκηνη".
δηλαδή το η πολιτική επιστήμονας, η πολιτική μηχανικός και η πολιτική Ζωή Κωνσταντοπούλου σου φαίνονται σωστά;
εντιτ: η πολιτική μηχανική με την ίδια λογική
περα απ αυτό που αποσύρεις τι άλλο μας λεει το ποστ σου;Εγω θα ελεγα πχ οικογενειακη συμβουλος και οχι οικογενειακος συμβουλος (γυναικα)/ οικειακος βοηθος/ επιστημονικος συμβουλος κλπ κλπ κλπ
Απ' την αλλη, το "πολιτικος μηχανικος" που λες ειναι σωστο αντιπαραδειγμα.
Το αποσυρω, λοιπον!
εσυ σχετικε τραβα και κοιτα ποιοι γραφουν διπλα συνταξιμα και μετα ξανα ελα να μας πεις....απο τον βαθμο του ταγματαρχη μεχρι του συνταγματαρχη εισαι ανωτερος αξιωματικος .....
περα απ αυτό που αποσύρεις τι άλλο μας λεει το ποστ σου;