Γιώργος Ξύδης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.700
- Πόντοι
- 2.597
φίλε εμείς είμαστε αυτόχθονες μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια και παραπάνω δεν καταλαβαίνω που το πας ;)

μη σου πω και εκατοντάδες χιλιάδες χρόνια...
φίλε εμείς είμαστε αυτόχθονες μερικές δεκάδες χιλιάδες χρόνια και παραπάνω δεν καταλαβαίνω που το πας ;)
Δεν ειναι σαρδαμ ρε τραγικε. Μαθε ελληνικα, μαθε την ελληνικη γλωσσα, μαθε τι σημαινει σαρδαμ μωρη κωλοτουμπα. Απλα δεν εχει ιδεα που παν τα τεσσερα. Και αυτος και οι δεκαδες αλλοι που τραγουδανε μαζι του. Κοιτα ΟΛΑ τα στομματα. Καναν ΟΛΟΙ σαρδαμ στην ιδια λεξη? Τραγικε.χερια και σβαστικες δεν βλεπω τυπε και δεν τα παμε καλα.![]()
![]()
Για το σαρδάμ του Κασιδιαρη δεν σχολιαζω
δεν είμαι μεσα πια... Μετα τα καθαρα χερια κανεις δεν χαιρετάει ετσι.-Ρε φίλε ξεκόλλα λίγο. Μη κοιτάς τι κάνουν μπροστά στις κάμερες και στα αποβλακωμένους ψηφοφόρους τους.
Και αν είσαι μέσα στη ΧΑ όπως μας λες, ξέρεις πολύ καλά τι ρεύμα υπάρχει ανάμεσα στους νεολαίους, πως χαιρετάνε μεταξύ τους κλπ. Μη το παίζεις ιστορία.
Ναι σαφώς υπάρχει εντολή να μην γίνονται δημόσια αλλά όσο τα κουκουλώνεις και τα προστατεύεις δείχνεις άλλα!
πως γίνεται να το διέδωσε ο πολιτισμός που υπονοείς όταν υπάρχουν ευρήματα από πιο αρχαίους πολιτισμούς; Και αυτοί έλληνες (πριν τους έλληνες) ήταν;
δεν είμαι μεσα πια... Μετα τα καθαρα χερια κανεις δεν χαιρετάει ετσι.-
Σχεδόν όλοι οι αρχαίοι πολιτσμοί, μετρούν στην ιστορία τους δύο κατακλυσμούς (οι εβραίοι, έναν).
Οι έλληνες μετρούν τρείς. Τού Ωγύγου, του Δαρδάνου, και του Δευκαλίωνα.
Αν σας λέει κάτι αυτό...
Δεν ειναι σαρδαμ ρε τραγικε. Μαθε ελληνικα, μαθε την ελληνικη γλωσσα, μαθε τι σημαινει σαρδαμ μωρη κωλοτουμπα. Απλα δεν εχει ιδεα που παν τα τεσσερα. Και αυτος και οι δεκαδες αλλοι που τραγουδανε μαζι του. Κοιτα ΟΛΑ τα στομματα. Καναν ΟΛΟΙ σαρδαμ στην ιδια λεξη? Τραγικε.
εκνευρισμο βλεπω... γιατι;;Ουτε το βημα, μου ειναι πρωτη μουρη και καθονται τα ζωαδια και το κοιτανε, ειχαν λεφτα να βαψουν, ε? Εισαι τραγικος και αναξιος λογου. Α, και κωλοτουμπας μεγατονων.
δεν ξερω δειξτο να σου πω.και οι φωτογραφίες από το τοπικό και τον Κασιδιάρη είναι πριν τα 'καθαρά χέρια';
ακριβώς τίποτα δεν μου λέει.
και για να μην ξεχνιόμαστε όσοι προσεγγίσουν πάλμο θα γνωρίσουν πολύ καλό κόσμο ;)
http://[URL unfurl="true"]www.thermopilai.org/sites/www.thermopilai.org/files/image_gallery/DSCN1370_resize.JPG[/img[/URL]]
[/quote]
θα το θελες..
μόνο αυτός επιτρέπεται να γαμήσει :2funny:
γιατί είναι ο Ήφαιστος και έχει γονίδια από τον μέγα αλέξανδρο... ;D
κατα καιρούς υπονοούσε ότι είναι και ο Δίας :2funny:
θα το θελες..
μόνο αυτός επιτρέπεται να γαμήσει
γιατί είναι ο Ήφαιστος και έχει γονίδια από τον μέγα αλέξανδρο...![]()
κατα καιρούς υπονοούσε ότι είναι και ο Δίας![]()
Αν εγω είχα το hasta la victoria siempre και δίπλα το προσωπο του Τσέ ή το σφυροδρέπανο,τι θα έλεγες ?αμα ειχε hasta la victoria siempre θα αλλαζε το νοημα;;
κατα καιρούς υπονοούσε ότι είναι και ο Δίας![]()
για να σκεφτω.......Αν εγω είχα το hasta la victoria siempre και δίπλα το προσωπο του Τσέ ή το σφυροδρέπανο,τι θα έλεγες ?
περιμένω να αποδείξεις ότι δεν είναι ;)
Δεν υπαρχει πρωτος και δευτερος στα ευρηματα
The earliest archaeological evidence of swastika-shaped ornaments dates back to the Indus Valley Civilization as well as the Mediterranean Classical Antiquity and paleolithic Europe.
Αντε πες εσυ τωρα πως απο τον ινδο ποταμο εφτασε στο μεντιτερανιαν τοτε. Και μονο του κιολας, χωρις αλλες επιδρασεις και συμβολισμους απο εκεινο τον πολιτισμο...Δεν υπαρχει μιμηση ειναι το Συλ ασυνειδητο.
Το οτι εχει το παγκοσμιο εμβλημα των νεοναζι δεν ειναι λογος, ε? Καταλαβα. Αστο, δεν παλευω αλλο, εισαι αναξιος λογου οπως ειπα. Απλα εκανα μερικα ποστ μπας και ανοιξει το ματι κανενος χωρις καμμενο εγκεφαλο.εκνευρισμο βλεπω... γιατι;;
Ότι υπηρχε από πριν φυσικα και δεν αλλαξε και δεν βαφτηκε γιατι δεν υπαρχει κανενας λογος.
Τι θες να πεις ότι οι χρυσαυγιτες θελουν να αλλαξουν τον υμνο;;
Μην μας παθεις τιποτα... Δεν θα περασει ο φασισμος![]()
![]()
![]()
δεν ξερω δειξτο να σου πω.
και να μου στείλει κανένα υπερελαφρύ παλμικό βομβαρδιστικό πάνω από το σπίτι μου![]()
![]()
![]()