Tsambo
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 66
2002 ε? Μιλαμε με τετοιες κωλοτουμπες επρεπε να πατε στην Ολυμπιακη ομαδα...τυποι εγω μιλαω για σημερα εσεις μιλατε για μεχρι το 2002
2002 ε? Μιλαμε με τετοιες κωλοτουμπες επρεπε να πατε στην Ολυμπιακη ομαδα...τυποι εγω μιλαω για σημερα εσεις μιλατε για μεχρι το 2002
Βουλευτής της Χ.Α,δεν εχει τατουαζ τη φράση Sieg Heil ?τυποι εγω μιλαω για σημερα εσεις μιλατε για μεχρι το 2002
μαν εγώ απορώ γιατί συνεχίζεις όλον αυτόν τον καιρό να παραθέτεις εικόνες, ο κόσμος το'χει τούμπανο η ΧΑ στον πυρήνα της είναι κόμμα ναζιστών, οι ψηφοφόροι το γνωρίζουν αλλά αδιαφορούν, τόσο απλό
έχει ταξιδέψει στο διάστημα 8 φορές νομίζω επιβαίνοντας στην κατασκευή του γκιόλβα "Διός αετός"![]()
Και οι αιγυπτιοι το λεν αυτο ;)
Το βασιζουν στο γεγονος οτι υπαρχουν πυραμιδες στην νοτιο αμερικη, στο οτι ειναι πολυ κοντα γενετικα με τους ινδιανους καθως και στην ομοιοτητα των θεων τους με αυτους των ινκας.
Λες να ειχαν φτιαξει και αυτοι κανα γρηγορο?
έχει ταξιδέψει στο διάστημα 8 φορές νομίζω επιβαίνοντας στην κατασκευή του γκιόλβα "Διός αετός"![]()
μαν η εξήγηση αυτή είναι άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε, η απλούστερη εξήγηση που είναι και πιο πιθανό να ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα ("ξυράφι του όκκαμ") είναι ότι κάποιος λαός μάγκας και θαλασσοπόρος είχε ταξιδέψει στα πέρατα του κόσμου και διέδωσε το σύμβολο, μάντεψε ποιός ;)
αν καταλαβα μου δειχνεις τις ασπιδες;; Ναι συγνωμη που δεν τις εβαψαν και αυτές για να σου κανουν τη χαρη αλλα και παλι θα μου ελεγες για τις φορμες2002 ε? Μιλαμε με τετοιες κωλοτουμπες επρεπε να πατε στην Ολυμπιακη ομαδα...
Είναι ναζί friendy. Αυτό λέω και γω.
Και ναζί friendy και πραγματικός πατριώτης δεν γίνεται.
αμα ειχε hasta la victoria siempre θα αλλαζε το νοημα;;Βουλευτής της Χ.Α,δεν εχει τατουαζ τη φράση Sieg Heil ?
για αυτές τις αποστολές στέλνει τον κ12235 παρέα με τον Γιάννη τον θεραπευτή και του στέλνουν τις πληροφορίες μέσω της Γαίας και του Απόλλωνα καθώς κάνει ορειβασία στην Ανταρκτική![]()
![]()
![]()
Συσκευή που χρησιμοποιεί ως καύσιμο τον αιθέρα και κάνει χωροστρέβλωση.
Warp Speed 6, Mr.Sulu. ;)
χερια και σβαστικες δεν βλεπω τυπε και δεν τα παμε καλα.Εθνικος υμνος της Ελλαδας, απαγγελλεται απο τα σκουπιδια της ΧΑ... λαθος...
Τυχαιο???
(κοιταχτε το στομα του Κασιδιαρη, αντι να πει "κοψη" στον πρωτο στιχο λεει "οψη", τραγωδια)
Τον μαθατε τον εθνικο υμνο καμαρι μου ή ακομα?
πως γίνεται να το διέδωσε ο πολιτισμός που υπονοείς όταν υπάρχουν ευρήματα από πιο αρχαίους πολιτισμούς; Και αυτοί έλληνες (πριν τους έλληνες) ήταν;
έχεις πάει βολτίτσα μαν; ;)
Ναι.
Αλλά με άλλο "καύσιμο". Το γιάχε. Ξέρετε εσείς... ;)
Ουτε το βημα, μου ειναι πρωτη μουρη και καθονται τα ζωαδια και το κοιτανε, ειχαν λεφτα να βαψουν, ε? Εισαι τραγικος και αναξιος λογου. Α, και κωλοτουμπας μεγατονων.αν καταλαβα μου δειχνεις τις ασπιδες;; Ναι συγνωμη που δεν τις εβαψαν και αυτές για να σου κανουν τη χαρη αλλα και παλι θα μου ελεγες για τις φορμες![]()
![]()
πως γίνεται να το διέδωσε ο πολιτισμός που υπονοείς όταν υπάρχουν ευρήματα από πιο αρχαίους πολιτισμούς; Και αυτοί έλληνες (πριν τους έλληνες) ήταν;