Επισκέπτης
τι έχετε να δηλώσετε για την επέτειο μνήμης του ολοκαυτώματος?
Ὅ,τι καὶ διὰ τὴν ἐπέτειον τοῦ Holodomor.
τι έχετε να δηλώσετε για την επέτειο μνήμης του ολοκαυτώματος?
Ὅ,τι καὶ διὰ τὴν ἐπέτειον τοῦ Holodomor.
Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα του Ολοκαυτώματος, ο Δημήτρης Ψαρράς μίλησε
δεν είναι ανάγκη να μας θυμίζετε τις διατροφικές σας απολαύσεις, διαρκώς...
Ἡ ἀνθρωπίνη ζωὴ εἶναι ὕψιστον ἀγαθὸν καὶ ἡ * ἀφαίρεσις αὐτῆς καταδικαστέα
* μὴ δικαστικῶς ἀποφασισθεῖσα ἤ ὄχι ἐν ἐχθροπραξίαις ἐπισυμβάσα ἤ ὄχι συνεπείᾳ αὐτοαμύνης προκληθεῖσα
κατά συνέπεια καταδικάζετε τη ναζιστική πολιτική εν τω συνόλω της?
Ὄχι. Ἐν μέρει μόνον.
τι εξαιρείτε?
Κυρίως τὸν ἀντικομμουνιστικὸν ἀγώναν.
τον αντισημητικόν αγώναν?![]()
Μόνον κατὰ τὸ (ἀρκούντως εὐρύ) ἐπικαλύπτον τὸν προηγούμενον ἀγώναν μέρος.
δλδ στο φούρνο μόνον όσοι εβραίοι είναι κουμούνια...
και φυσικά όλα τα κουμούνια!
σωστά?
αφου το ερωτημα είναι γιατι τοτε που διαφωνεις μαζι μου;;τα SA δεν είναι πάνω από χίλιοι σε όλη την ελλάδα.
δε μιλάμε για τους ψηφοφόρους, αλλά για τους ουγκανούς.
κανένας (ούτε συ - άσχετα τι είσαι υποχρεωμένος να λες, λόγω προπαγάνδας) δεν πιστεύει ότι 50 χα βγήκαν για επιδρομή χωρίς απόφαση άνωθεν.
.-
το ερώτημα είναι γιατί?
Ιστορικά, οι ηγέτες των ταγμάτων εφόδου, "αφιονισμένοι" από την δύναμη εξουσίας που διαθέτουν, παρεξηγούν την θέση τους στην ιεραρχία, και τείνουν να παίρνουν αποφάσεις μόνοι τους.
Αυτός άλλωστε, ήταν και ένας από τους λόγους που ο Αδόλφος φρόντισε να υπάρξει η Νύχτα των μεγάλων μαχαιριών.![]()
αφου το ερωτημα είναι γιατι τοτε που διαφωνεις μαζι μου;;
Η ΧΑ δεν ειχε να κερδισει κατι απ αυτό. Αν τωρα ο κάθε ενας για να κερδισει σεβασμο δινει εντολες και εκτελούνται είναι κατι που δεν μπορω να το εξηγησω... Εμενα από τα πρωτα πραγματα που μου ειπαν όταν πηγα στην ΧΑ είναι να μην δεχομαι κρυφες εντολες και να μην συμμετασχω σε δρασεις που δεν εχουν ανακοινωθεί στα γραφεια η στο ιντερνετ.
Κατά τα αλλα δεν είμαι υποχρεωμενος να λεω κατι που δεν πιστευω. Οσο για τα SA με καλυψε ο Αγιος, αν και ταγματα SA που να τα βαζουν με τζαμαρίες εγω δεν ξερω...
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Παμε παρακατω...
Το αρθρο σου Ξυδη λεει "χρυσαυγιτες εχασαν τον στοχο" θες να πουμε κατι;;;;
Περα απ αυτό παιδικο δωματιο υπηρχε... παιδακι δεν υπηρχε μεσα και λογικο. Μονο ενας χαζος πατερας θα αφηνε το παιδακι του στο δωματιο με θεα στον δρομο που γινονται τα επεισοδια.
Αρα τι εχουμε;;; ένα λαθος που εσπασε ένα τζαμι.... Ανθρακες ο θησαυρος![]()
θα λενε ότι το κάθε κομμα δεν μπορει να εχει από έναν φυλακα σε κάθε μελος να τον παει σπιτι...
Όταν τελειωνει η πορεια δεν μπορεις να ξερεις τι κανει ο καθενας με την παρεα του.
τυπε αληθεια δεν ξερω αν δοθηκε καποια εντολη η αν μαζευτηκαν τα ορφανα της Νικαιας για να κανουν τζερτζελο (που μου φαινεται πιθανοτερο) αλλα αν υπηρχε εντολη δεν ξερω τι σκοπο μπορει να ειχε μια επιδρομή στον πειραια σε μια περιοχη που υπαρχει βαρυ κλιμα μετα τον Φυσσα...
γιατι να κρυφτω ρε φιλε;; Ειμαι ξεκάθαρος σε αυτά που πιστευω και σε αυτά που εκφραζω και δεν φοβάμαι κανεναν.Είσαι μάγκας ρε τύπε και σε παραδέχομαι. Διαφωνώ σε όλα μαζί σου αλλά είσαι μάγκας γιατί δεν κρύβεσαι.
καμια επιθεση δεν είναι σωστη. Δεν μαθαμε όμως σημερα για τις επιθεσεις θερμοκέφαλων. Που ηταν η αστυνομια όταν μετα από πορεια της χα ένα μπλοκ ατομων κατευθυνοταν σε μια συγκεκριμενη κατευθυνση;Δηλαδή η όλη επίθεση ήταν σωστή;;;![]()
![]()
![]()