(1) Ο Επαμεινώνδας Πανάς είναι ομότιμος καθηγητής (συνταξιούχος) και όχι καθηγητής πλέον
(2) Πως γίνεται οι δημοσκοπήσεις αυτές του περίφημου Πανά να μην δημοσιεύονται πουθενά ακόμη και στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου μέσω και για λογαριασμό του οποίου γίνανε? Τι διάολο τόσες και τόσες δημοσιεύσεις σε επιστημονικά περιοδικά κάνουν οι του Οικονομικού Πανεπιστημιου ουτε μια αναφορά στις έρευνες του Πανα ?? Και για του λόγου το αληθές να μια έρευνα που έχει κάνει ο Πανας και η ομάδα του δημοσιευμένη
Αρα προφανώς είναι αποκυήματα φαντασίας
(3) Δεν μπορω να καταλαβω τι σόι δημοσκόπηση είναι αυτη με συνολικά ποσοστα που απεχουν πόρω του 100%
ααα ναι και κάτι για να γίνει γνωστό το ποιός είναι ο Πανάς
ορίστε και οι δημοσιεύσεις και οι έρευνες του Πανά
Εάν ο Πανάς συνταξιοδοτήθηκε αυτό θα είναι ένα πρόσφατο γεγονός που πάντως δεν αλλοιώνει τίποτα απ όσα περιγράφω.
Οι δημοσκοπήσεις του προβάλλονται κυρίως στο EXTRA3 και υπάρχουν αρκετές τα 2 τελευταία χρόνια. Και φυσικά είναι ο μόνος ( ως επικεφαλής της ομάδας )που στις τελευταίες εθνικές εκλογές είχε απόκλιση της τάξης του 0,5% στις πρώτες και 1-1,5% στις επόμενες.
Όταν οι..κολοσσοί του χώρου έδειχναν το ΠΑΣΟΚ καθαρά δεύτερο Κόμμα και την ΝΔ να αγγίζει την αυτοδυναμία.
Δεν είμαι φαν του κυρίου για κανένα λόγο, άλλωστε και Πολιτικά ακόμη ανήκε και ανήκει σε άλλους χώρους από αυτούς που ενδιαφέρουν την αφεντιά μου. Από την παλιά ΕΠΕΝ μέχρι τον Καρατζαφέρη έφθανε ο συγκεκριμένος και καλά έκανε. Δεν με απασχολεί εμένα αυτό.
Και πολιτικές αναλύσεις έκανε τα τελευταία χρόνια γιατί μέχρι και πριν μια 3ετια ήταν γνωστός μόνο για τα στατιστικά του στο...Στοίχημα.
Αλλά το θέμα δεν είναι οι Δημοσκοπήσεις του Πανά, αλλά το τι ακριβώς συμβαίνει και το τι παρουσιάζουν οι Megaλο εταιρείες σε TV και έντυπα.
Τέλος εγώ δεν αναφέρω αποτελέσματα-στοιχεία από μία (μόνο) συγκεκριμένη Δημοσκόπηση, αλλά από..μερικές. Και τα τελικά συμπεράσματα είναι δικά μου.
Στις επόμενες 10-15 ημέρες θα αναγκαστούν πλέον να αναδείξουν μέρος της διαφοράς, αυτής που περιγράφω, μέχρι και οι κατευθυνόμενες σαν την GPO και οι άλλες συναφείς της.
Θα αρχίσει να διαφαίνεται πλέον μια απόσταση 2-3 μονάδων μεταξύ ΣΥΡ-ΝΔ γιατί ο Αλέξης έχει ήδη πάρει το χρίσμα.
Ποσώς με ενδιαφέρει αν ο ΣΥΡ θα προηγηθεί, αφού στην πορεία τους ξεστράτισαν και πήγαν προς άλλες κατευθύνσεις. Ας μεταλλαχθούν σαν νέο ΠΑΣΟΚ σαν ότι θέλουν.
Με απασχολεί όμως το αν θα παραμείνουν οι σύγχρονοι δοσίλογοι της ΝΔ-ΠΑΣΟΚ και ολίγον της ΔΗΜΑΡ.
Με απασχολεί το ότι οι Νεοέλληνες είναι ικανοί να κάνουν αξιωματική αντιπολίτευση την ΧΑ.