kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Ακυρο, εχεις δικιο δεν ειναι ανακοινωση, αλλα "πληροφοριες απο το εφετειο"
Ιδωμεν...
μαν θα στηρίξεις ΧΑ στις ευρωεκλογές να κατουρηθεί πάνω του το "σύστημα"
Ακυρο, εχεις δικιο δεν ειναι ανακοινωση, αλλα "πληροφοριες απο το εφετειο"
Ιδωμεν...
μαν θα στηρίξεις ΧΑ στις ευρωεκλογές να κατουρηθεί πάνω του το "σύστημα"![]()
τυπε μην λες παπαριες... θα ειχαν βγει 20 δελτια τυπου και 300 διαψεύσεις... Απλα ψαχνουν τροπο να μπαλωσουν την μαλακια τουςπροδηλως το χαρτι αυτό είναι πλαστό διότι στο κυρίως κειμενο φέρει ημερομηνία 25 Νοεμβρίου... Κολάζ είναι από αλλη υπόθεση και αλλες υπογραφες...
αν μιλάει γιαυτο ο Κασίδας θέλει πολλές φάπες και ροχαλες
τυπε μην λες παπαριες... θα ειχαν βγει 20 δελτια τυπου και 300 διαψεύσεις... Απλα ψαχνουν τροπο να μπαλωσουν την μαλακια τους![]()
ποιο 1946 θα στά ψάλω γιά πρώτη φοράΥπάρχει καμία διάψευση από τους μηνυθέντες ;;;;
ΟΧΙ.
Απεναντίας , προσπαθούν να το αιτιολογήσουν ,
προφασιζόμενοι ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΩΣΗ ....
ΑΡΑ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ.
Ζούμε μέρες του 1946 ...........
τυπε μην λες παπαριες... θα ειχαν βγει 20 δελτια τυπου και 300 διαψεύσεις... Απλα ψαχνουν τροπο να μπαλωσουν την μαλακια τους![]()
κοιμησουπροδηλως το χαρτι αυτό είναι πλαστό διότι στο κυρίως κειμενο φέρει ημερομηνία 25 Νοεμβρίου... Κολάζ είναι από αλλη υπόθεση και αλλες υπογραφες...
αν μιλάει γιαυτο ο Κασίδας θέλει πολλές φάπες και ροχαλες
σημερα ειδα κατατεθειμενη μηνυση και καμια διαψευση...Πριν δυο μέρες το αμφισβητούσες και εσύ. Σήμερα τι έγινε και είσαι τόσο σίγουρος; Φεύγοντας από την ΧΑ σε έπεισαν και γι' αυτό;![]()
![]()
σημερα ειδα κατατεθειμενη μηνυση και καμια διαψευση...
Τιποτα άλλο;![]()
![]()
![]()
![]()
ότι θα καταντουσες τρολ επιπεδου τζονι δεν το περιμενα...Ε τότε είναι σίγουρο το πράγμα.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Σοβαρά μέσα==επαρχία
Λιγότερα λεφτά, λιγότερη διαπλοκή, περισσότερη Ελλάδα.
Φυσικά και θα ήταν προσβολή μνήμης νεκρού, κάτι το οποίο γενικά θα πρέπει να αποφεύγεται, αν δεν ήταν στοιχείο απαραίτητο για την αποκατάσταση της αληθείας.
Πέραν τούτου τα 3 "τσόκαρα" που εθίχθησαν από τους 100 που διάβασαν το θρεντ θα έπρεπε να είναι οι τελευταίοι που εξανίστανται δεδομένου ότι η προσβολή,
η συκοφαντία και η περιύβριση ζώντων και νεκρών είναι η κύρια καθημερινή τους ενασχόληση.
ότι θα καταντουσες τρολ επιπεδου τζονι δεν το περιμενα...![]()
Σου απάντησα ρε γαμημένο σκουπίδι.
τυπε καποιοι φασιστες προσβαλουν την ελληνικη δικαιοσυση με φωτοσοπαρισμενα εγγραφα, καταθετουν μηνυση και κανεις δεν τους ξεμπροστιαζει;;;Μα δεν χρειάζεται να σε πάρει κανείς στα σοβαρά.
Άκου 'πείστηκα επειδή δεν υπάρχει διάψευση'...![]()
![]()
![]()
που μου απάντησες ρε 'γαμημένη αλβανική κωλοτρυπίδα';
ΟΚ εγώ δεν είμαι ανάρχιδος. Δεν είχα υπόψη μου τη δεύτερη ερώτηση σου, συγγνώμη. Το γαμημένο σκουπίδι βέβαια σε χαρακτηρίζει γενικά.
Απάντηση: Δες τους διαλόγους της αστυνομίας που ΠΡΟΧΘΕΣ μετά από 3 μήνες βγήκαν στην επιφάνεια. ΠΟΛΛΕΣ σελίδες με διαλόγους όπου
παρακρατικοί μαχαιροβγάλτες του "γνωστού χώρου" (σσ αναρχοάπλυτοι τρομοκράτες) τραμπουκίζουν ελεύθερα.
Ε πολλές φορές οι τραμπουκισμοί και η αλητεία έχει και τα ρίσκα της.