και σε τι διαφέρουν τα [size=30pt]3 είδη θαλασσίου δικαίου[/size] διδάσκαλε;
έχετε και μεταπτυχιακό, όπως σεμνότατα δηλώσατε...
θες να κατσω ρε βλημα εδω μεσα....να κατσω να γραψω εκθεση για να καταλαβεις εσυ ????
και σε τι διαφέρουν τα [size=30pt]3 είδη θαλασσίου δικαίου[/size] διδάσκαλε;
έχετε και μεταπτυχιακό, όπως σεμνότατα δηλώσατε...
παπαρια εχουμε μονο μαρτυριες...έχουμε δυο φόνους.
έχουμε άπειρες άλλες μορφές εγκληματικής δράσης της οργάνωσης.δεν είναι απαραίτητα στη φάση αυτή.
έχουμε στρατιωτική δομή.
έχουμε ηγεσία και διαταγές.
έχουμε αστυνομική κάλυψη.
λείπουν τα πυροβόλα όπλα. αλλά
έχουμε δυο φόνους.
Είναι αδίκημα ΣΥΡΙΖΑίε να φοράς ράσο της ΚΚΚ ;;;
Σε ποιά χώρα ;;;;
Σε ολο τον κοσμο.
τόσες αράδες άσχετες μαλακίες που γράφεις θα είχες απαντήσει 100 φορές, ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ...
φιλε μου δεχομαι ότι δεν τους γουστάρεις... Όπως και εγω δεν γουστάρω τους ανθέλληνες τους δικους σου... Αλλα να τους καταδικαζεις γιατι πιστευουν κατι μη αποδεκτο κατά την γνωμη σου είναι επικινδυνο. Ασε να δουμε και τα λεμε... Η δημοκρατια που επικαλειστε ανεχετε και τους φασιστες... Αρκει να μην κανουν πραξεις... επειδή λοιπον δεν ξερουμε τιποτα για τις πραξεις και επειδή δεν λες ανοιχτα με ποιο κομμα εισαι για να μην σου αραδιασω καμια δεκαρια τέτοιες πραξεις, καλο είναι να μην κρινεις.Μιλάμε για μένα και για σένα τώρα ή για την χρυσή αυγή; Υπάρχουν κατηγορίες, υπάρχουν προφυλακίσεις, αναμένουμε την δίκη και τις αποφάσεις. Το να με πεις ή να σε πω παιδόφιλο είναι ΕΝΤΕΛΩΣ άσχετο, βρισιές σ' ένα φόρουμ μεταξύ δύο χρηστών. Ούτε ανακρίσεις, ούτε εισαγγελείς, ούτε προφυλακίσεις, γιατί μπερδεύεσαι;
σωστος ο Λακης...Ποιοί είναι οι φόνοι ρε ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΟΙ ;;;;;;
Ο ΦΥΣΣΑΣ ;;;;;;;;
Κι ο Πακιστανός στα Πετράλωνα ;;;;;;;;;
Τόσο ΓΕΛΟΙΟΙ είστε ;;;;;;;;
ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΓΑΜΙΕΣΤΕ ;;;;;;;;
Έδωσε εντολή η ΗΓΕΣΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ
να φάνε το ... ΦΥΣΣΑ ;;;;;;;;
ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟ ΣΤΑ ΠΕΤΡΑΛΩΝΑ ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Υπάρχουν τέτοιοι μαλάκες ;;;;;;;;;;;
Ξεπερνάτε το πρότυπο του μέγιστου μαλάκα όπως τον είχα στο νου μου.
Κατά πολύ όμως.
φιλε μου δεχομαι ότι δεν τους γουστάρεις... Όπως και εγω δεν γουστάρω τους ανθέλληνες τους δικους σου... Αλλα να τους καταδικαζεις γιατι πιστευουν κατι μη αποδεκτο κατά την γνωμη σου είναι επικινδυνο. Ασε να δουμε και τα λεμε... Η δημοκρατια που επικαλειστε ανεχετε και τους φασιστες... Αρκει να μην κανουν πραξεις... επειδή λοιπον δεν ξερουμε τιποτα για τις πραξεις και επειδή δεν λες ανοιχτα με ποιο κομμα εισαι για να μην σου αραδιασω καμια δεκαρια τέτοιες πραξεις, καλο είναι να μην κρινεις.
φιλε μου δεχομαι ότι δεν τους γουστάρεις... Όπως και εγω δεν γουστάρω τους ανθέλληνες τους δικους σου... Αλλα να τους καταδικαζεις γιατι πιστευουν κατι μη αποδεκτο κατά την γνωμη σου είναι επικινδυνο. Ασε να δουμε και τα λεμε... Η δημοκρατια που επικαλειστε ανεχετε και τους φασιστες... Αρκει να μην κανουν πραξεις... επειδή λοιπον δεν ξερουμε τιποτα για τις πραξεις και επειδή δεν λες ανοιχτα με ποιο κομμα εισαι για να μην σου αραδιασω καμια δεκαρια τέτοιες πραξεις, καλο είναι να μην κρινεις.
το ξερει ότι το ξερω...συριζα ειναι...τι ρωτας και εσυ...δεν βλεπεις τι γραφει καθε φορα ????
δεν μιλησα για σενα... δεν σε ξερω...Στο μόνο το οποίο κάνεις λάθος είναι ότι είμαι Ανθέλληνας! Δεν είναι Ανθέλληνας όποιος δεν ψηφίζει χα, δεν είναι Ανθέλληνες το 92% - 93%!
το ξερει ότι το ξερω...
το ξερει ότι το ξερω...
Στο μόνο το οποίο κάνεις λάθος είναι ότι είμαι Ανθέλληνας! Δεν είναι Ανθέλληνας όποιος δεν ψηφίζει χα, δεν είναι Ανθέλληνες το 92% - 93%!
δεν έχουμε δυο φόνους;
γιατί χτυπιέσαι;
δεν έχουμε την επίθεση στους κκεδες;
Στο μόνο το οποίο κάνεις λάθος είναι ότι είμαι Ανθέλληνας! Δεν είναι Ανθέλληνας όποιος δεν ψηφίζει χα, δεν είναι Ανθέλληνες το 92% - 93%!
Το ότι μετά τη φυλάκιση των χρυσαυγιτών σταμάτησαν οι επιθέσεις σε ξένους είναι τυχαίο; Δεν σημαίνει κάτι;
δεν έχουμε δυο φόνους;
γιατί χτυπιέσαι;
δεν έχουμε την επίθεση στους κκεδες;
Πάνω από 25% θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε επόμενες εκλογές.
Ενώ τους θαυμαστές 17Ν-ΣΕΧΤΑΣ-ΠΥΡΥΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ κτλ κτλ κτλ
κάτω από 22%.
Δηλαδη σχεδον 50% θεωρουν οτι η λυση στα προβληματα της ελλαδας ειναι το νεοναζιστικο και το νεοκομμουνιστικο κομμα?Πάνω από 25% θα ψηφίσει ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ σε επόμενες εκλογές.
Ενώ τους θαυμαστές 17Ν-ΣΕΧΤΑΣ-ΠΥΡΥΝΩΝ ΦΩΤΙΑΣ κτλ κτλ κτλ
κάτω από 22%.