Επισκέπτης
τελικα ποιοι σφαζουν οι μαυροφορεμενοι η οι κουκουλοφόροι κκκ;;;Και για το "πάρτυ" ναι. Αν θεωρείς ότι έγινε πάρτυ και κάποιος ντύθηκε ΚΚΚ.
Τα βλεπεις ότι εισαι μαλακας;;;; ;)
τελικα ποιοι σφαζουν οι μαυροφορεμενοι η οι κουκουλοφόροι κκκ;;;Και για το "πάρτυ" ναι. Αν θεωρείς ότι έγινε πάρτυ και κάποιος ντύθηκε ΚΚΚ.
τελικα ποιοι σφαζουν οι μαυροφορεμενοι η οι κουκουλοφόροι κκκ;;;
τελικα ποιοι σφαζουν οι μαυροφορεμενοι η οι κουκουλοφόροι κκκ;;;
Στο πρώτο απάντησα ήδη, άσε να το βρει η δικαιοσύνη.
Για το δεύτερο δεν έχω πρόβλημα. Χίλιες φορές μαλάκας παρά 0,0000001 φορά χρυσό αυγό.
δεν αφηνω τιποτα... Θελω να ξερω γιατι δεν εκπροσωπουμαι τυπε...Στο πρώτο απάντησα ήδη, άσε να το βρει η δικαιοσύνη.
Για το δεύτερο δεν έχω πρόβλημα. Χίλιες φορές μαλάκας παρά 0,0000001 φορά χρυσό αυγό.
δεν αφηνω τιποτα... Θελω να ξερω γιατι δεν εκπροσωπουμαι τυπε...
Εσυ εισαι απλα ενας πουθενας κρυφοσυριζαιος που το μονο που ξερει είναι να γαυγιζει.
δεν αφηνω τιποτα... Θελω να ξερω γιατι δεν εκπροσωπουμαι τυπε...
Εσυ εισαι απλα ενας πουθενας κρυφοσυριζαιος που το μονο που ξερει είναι να γαυγιζει.
και αυτοι που ψηφιζεις...τετοιοι ειναι...δεν απορω καν για αυτο ,τωρα που το παραδεχτηκες,ολα καλα!!!
είναι απλο τυπε... Ψηφισα ένα κομμα που υπαρχει από το 1980... Εβγαλα καποιους βουλευτες... Ξαφνικα τους μπαγλαρωνουν και τους βαζουν μεσα... Και εγω δεν εκπροσωπούμαι από τους ανθρώπους που ψηφισα... Δεν κανει να ξερω τον λογο;;;Που ρε τύπε;
εννοεις προφανως την εταιρεια που χουν μετοχες και τζογαρουν αρκετα πρωτοκλαστεα στελεχη του Alexis???Δες τι θέση πήραν τα χρυσά αυγά στην περίπτωση της "Χρυσός ΑΕ" στην Χαλκιδική.
γιατι ετσι απλα διεταχθει το σκυλακι-πρωθυπουργος στα 4,κι ετσι γουσταρε ο τουρκοσπορος...είναι απλο τυπε... Ψηφισα ένα κομμα που υπαρχει από το 1980... Εβγαλα καποιους βουλευτες... Ξαφνικα τους μπαγλαρωνουν και τους βαζουν μεσα... Και εγω δεν εκπροσωπούμαι από τους ανθρώπους που ψηφισα... Δεν κανει να ξερω τον λογο;;;
είναι απλο τυπε... Ψηφισα ένα κομμα που υπαρχει από το 1980... Εβγαλα καποιους βουλευτες... Ξαφνικα τους μπαγλαρωνουν και τους βαζουν μεσα... Και εγω δεν εκπροσωπούμαι από τους ανθρώπους που ψηφισα... Δεν κανει να ξερω τον λογο;;;
εννοεις προφανως την εταιρεια που χουν μετοχες και τζογαρουν αρκετα πρωτοκλαστεα στελεχη του Alexis???
παπαρια μαντολες... Οι χουλιγκανοι υπαρχουν σε όλα τα κομματα και το ξερεις...μέχρι στιγμής, σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με δυο φόνους και κάτι απόπειρες ανθρωποκτονίας...
και η ανάκριση συνεχίζεται...
πιστευω, φανταζομαι, ελπιζω, αμφιβαλω...Νομίζω ότι οι κατηγορίες είναι σαφείς, βάσει αυτών που έχουμε μάθει.
πιστευω, φανταζομαι, ελπιζω, αμφιβαλω...
πφ.. ολοι οι απολιτικοι τα ιδια λετε :-*
το θεμα είναι ότι εχεις βγαλει κιολας αποφαση και θες ντε και καλα να την αποδεχθούμε ολοι...Δεν είμαι ανακριτής ή εισαγγελέας τύπε για να πάρω θέση. Αν εσύ είσαι, μαγκιά σου.
Και για το "πάρτυ" ναι. Αν θεωρείς ότι έγινε πάρτυ και κάποιος ντύθηκε ΚΚΚ.
το θεμα είναι ότι εχεις βγαλει κιολας αποφαση και θες ντε και καλα να την αποδεχθούμε ολοι...
Στο πρώτο απάντησα ήδη, άσε να το βρει η δικαιοσύνη.