:o :o :o
Αυτό δεν το ειδα
Αμα σου λεω εγω οτι ο Παναγιωταρος το εχει... δεν με ακους !!!!
:o :o :o
Αυτό δεν το ειδα
ενώ οι δημοσιογράφοι πού διαρέεουν στοιχεία δικογραφίας είναι νόμιμοι.Αν συνεχισει να βγαινει και να λεει παπαρολογιες οπως "καποιος κοσμος προκαλεσε επεισοδια δεν ξερουμε ποιος"... "καταγγελω καθε πραξη βιας"... "εμεις οι βουλευτες της Χ.Α περισωσαμε την κατασταση" κτλ κτλ... το εχασε το τρενο πες του
Δεν πειθει κανεναν απο την στιγμη που πριν λιγους μηνες βαρουσε κλωτσιες εριχνε σφαλιαρες και ετρωγε μηνυσεις για ξυλοδαρμο
Ο κοσμος ειναι αγανακτισμενος... ή να βαλει παλι το γνωστο psycho στο ματι του και να τους παρει ολους παραμαζωμα
Ή να μπει ο Παναγιωταρος μπροστα με την στιβαρη του φωνη να φωναξει σε ολους "Φατε μνημονια για το βραδυ"..."να χεσω την Δημοκρατια σας" ... "μπουρδελο Κρατος Μπουρδελο Παρακρατος" !!!! να ταυτιστει με τις αποψεις του απλου Ελληνα για να μαζεψει καμια ψηφο
βεβαια από το βιντεο είναι σιγουρα κομμενη η φωνη του Παναγιωταρου να λεει ΕΕΕ ΟΧΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ.... ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΕΤΑΕΙ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ... ;)Αμα σου λεω εγω οτι ο Παναγιωταρος το εχει... δεν με ακους !!!!
απόλυτα σωστόςπιπη τυπε... τα χεις μπερδεψει τα πραγματα.... Σε μια κλωστη κρεμεται το αν θα υπαρχει αυτό το κομμα αυριο... Και βεβαια οι βουλευτες της χρυσης αυγης εσωσαν την κατασταση από τους αγανακτισμένους χρυσαυγιτες... Οσο για τις αποψεις του απλου Ελληνα τις εχω χεσμενες... Ας πηγαινε εκει να τις εκφρασει!!! Βουλευτες μπαινουν φυλακη χωρις να ξερουν τον λογο και αυτοι περιμενουν τον Κασιδιαρη να φτυσει μια καμερα...
Να πας εσυ μέσα να ξεχαρμανιάσουν οι λαθροόρκ, που τους αγαπάς κι ολας.
Η Χρυσή Αυγή θα σε κυβερνήσει και δε θα βγάζεις και άχνα.
για την ωρα οι λαθροι κανουν παρτι με την Ελληνικη μαλακια και ετοιμάζονται να εκτονωθουν σε οποιον κωλο γουσταρουνκαλά.... για την ώρα οι λάθροι εκτονωνουν τις σεξουαλικές τους ορέξεις στους κώλους των δικών σας..
να που η ΧΑ προσφέρει και ένα κοινωνικό έργο επιτέλους.
και αν ποτέ έρθει η στιγμή που θα κυβερνήσει η ΧΑ το συζητάμε..
Α ναι. Θα υπαρξει διεθνης κατακραυγη για την ηγετικη ομαδα ενος νεοναζιστικου κομματος που κανει απεργια πεινας.μάλλον όπως τά λές είναι
έχουν δημοσκοπήσεις πού δείνουν 15με 20 τά εκατό χρυσή αυγή καί δέν βγάζουν κυβέρνηση χωρίς φυλακές....
μόνο εάν εχουν τ αρχίδια και τρβήξουν καμμιά απεργία πείνας οι φυλακισμένοι ίσως κάτι νά αλλάξει.
ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΑΠΕΡΓΟΣ ΠΕΙΝΑΣ και 5 βουλευτές δέν περνάει εύκολα τουλάχιστον διεθνώς....
τί έχουν να χάσουν??
αφού την υπόλοιπη ζωούλα τους κινδυνεύουν να περάσουν στην φυλακή
για την ωρα οι λαθροι κανουν παρτι με την Ελληνικη μαλακια και ετοιμάζονται να εκτονωθουν σε οποιον κωλο γουσταρουν
Όταν χτυπησει την πορτα σου θα τα πουμε...
Θα κλεισω εγω μια εβδομαδα το γραφειο για να τρεχω να κανω τον αντιπροσωπο για 400 ευρω?
Σορυ γκάις, νοτ μι...
ναι και θα σε εσωζε η χρυση αυγη τρομαρα να σου ρθει και σενα.για την ωρα οι λαθροι κανουν παρτι με την Ελληνικη μαλακια και ετοιμάζονται να εκτονωθουν σε οποιον κωλο γουσταρουν
Όταν χτυπησει την πορτα σου θα τα πουμε...
Εντάξ ..... ο τραμού είναι σε ηλικία που ...
"άσπρα μαλλιά στην κεφαλή , κακά μαντάτα στην ... ... "
οπότε μπορεί να γουστάρει μασάζ στον προστάτη από μαλαπέρδες .....
Πάκικες ........
η κυριότερη συνεισφορά της χα στην πολιτική.
λαλακη ο πατερας σου ο συχωρεμένος έτσι έκανε ???
Όχι, δεν ανήκε στην οικογένειά σου.
να ξερω δηλαδής τι να περιμενω όταν θα ασπρίσουν τα μαλλιά μου ..
Ενώ η ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ..........
http://[URL unfurl="true"]www.tomamoyni.net/wp-content/uploads/2013/07/axarlian-nekros.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Το τΣΥΡΙΖΑ πως το συμπέρανες; Γιατί σε αντίστοιχα επεισόδια αναγνωρίστηκαν ως χρυσά αυγά...
εχουν ασπρίσει οι ψωλότριχες μου μαλακα..Είσαι και βαψομαλλιάς ρε ξεφτύλα ;;;;;
Γιατί 60+ χωρίς άσπρα μαλλιά δεν παίζει.
μήν μπερδεύεις τις απόψεις τών ευρωπαικών κομμάτων με τόν ευρωπαικό τύπο.Α ναι. Θα υπαρξει διεθνης κατακραυγη για την ηγετικη ομαδα ενος νεοναζιστικου κομματος που κανει απεργια πεινας.
Μπας και (λεω ΜΠΑΣ) εχεις υποψη σου ποια ειναι η γνωμη των ευρωπαιων για το φαινομενο της Χρυσης Αυγης? Γελανε μαζι μας. Κι εσυ περιμενεις διεθνη αλληλεγγυη. Καλα. Γυρνα πλευρο.