alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.282
- Πόντοι
- 8.006
Την ξερουμε την Τζούλη τύπε.καλό μουνί γαμάει ο Καμμένος.
στον Τράγκα στο Εξτρα αυτή την στιγμή.
η γυναίκα του.
Συναδελφος κιολας.
Την ξερουμε την Τζούλη τύπε.καλό μουνί γαμάει ο Καμμένος.
στον Τράγκα στο Εξτρα αυτή την στιγμή.
η γυναίκα του.
χειμωνιατικα ρε τυπε? :SΜα ΔΕΝ θα τα βρει.
Ειναι αυτονοητο.
Γι αυτο και το πιθανοτερο ειναι να εχουμε εκλογες το Φεβρουαριο του 2015.
Εκτος αν η ΝΔ αποδεχθει τον υποψηφιο του Συριζα.
ΑΝ ο Συριζα βεβαια κατεβασει υποψηφιο.
Την ξερουμε την Τζούλη τύπε.
Συναδελφος κιολας.
Μα ΔΕΝ θα τα βρει.
Ειναι αυτονοητο.
Γι αυτο και το πιθανοτερο ειναι να εχουμε εκλογες το Φεβρουαριο του 2015.
Εκτος αν η ΝΔ αποδεχθει τον υποψηφιο του Συριζα.
ΑΝ ο Συριζα βεβαια κατεβασει υποψηφιο.
Δεν εχεις παρακολουθησει το σαιτ.Μα το ιδιο πραγμα λεμε..ΔΕΝ θα τα βρει..εγω απλα λεω πως οι φυλακισεις αυτες, μπορει να ειναι μερος ενος ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΟΥ σχεδιου να τα βρει..που σχεδον ειναι αδυνατο..Γι αυτο αν κι απο τι φαινεται εισαι δικηγορος (αφου εισαι συναδελφος με την Τζουλη) ετοιμασου για καν καλο τριημερο "αντιπροσωπου" στο τελος του χρονου..
Εμ αυτη ειναι η διαφορα της δικηγορου.Officer and a Gentleman ο Καμμένος, μας λέει.
Δεν εχεις παρακολουθησει το σαιτ.
Αλλιως θα ειχες διαβασει περσι οτι εκανα αιτηση εξαιρεσης, γιατι εγω αντιπροσωπος με 400 και 500 ευρω δεν πηγαινω. Ας πανε αλλοι.
εγω αντιπροσωπος με 400 και 500 ευρω δεν πηγαινω.
Καθηκον σαν πολιτης ειχα να παω στρατό, να παω ενορκος αν με καλεσουν καθώς επισης και να ψηφιζω.Ειναι καθηκον σου σαν Πολιτης , κε Συνηγορε...αντε ζητα να πας Ικαρια και "νοικιασε" στην πεθερα του Καμμενου..ειναι φτηνα
Θα κλεισω εγω μια εβδομαδα το γραφειο για να τρεχω να κανω τον αντιπροσωπο για 400 ευρω?δεν είναι άσχημα λεφτά για δυο μέρες δουλειά αν είσαι κάπου κοντά χωρίς έξοδα.
Καθηκον σαν πολιτης ειχα να παω στρατό, να παω ενορκος αν με καλεσουν καθώς επισης και να ψηφιζω.
Επισης καθήκον σαν πολίτης εχει το μελος της εφορευτικής επιτροπης να παρουσιασθεί.
Το να παω αντιπροσωπος δεν ειναι "καθηκον πολιτη".
Αποτελεί άσκηση καθηκοντων εκ της ιδιοτητας μου, που δικαιουμαι να μην αποδεχθω.
Ενταξει , αφου το θετεις ετσι...Αν παλι σε πειραζε το βαπορι και δεν ηθελες Ικαρια, και πεθερα Καμμενου, σου ειχα δευτερη επιλογη με αυτοκινητο Μεγαλο Χωριο..και Θεια Λιαπη..Τελος παντων μεινε δω εκεινη την Κυριακη, και περιμενε το βραδυ τα '[size=30pt]ελαβον..[/size]'
Θα χει γουστο , θα δουμε πραματα και θαματα
Δεν τα λες καλα.
Η δικη πρεπει να γινει πριν το καλοκαιρι, γιατι αλλιως υπαρχει κινδυνος να συμπληρωθει το 12μηνο και να υπαρξουν αποφυλακισεις.
Επιπλεον μια χαρα μπορει να απαγορευθει το κομμα με τον τροπο που ανεφερα στο παραπανω ποστ.
Αλλος ενας που επιθυμει να μιλησει νομικα χωρις να γνωριζει, μαλλον.
Το θεμα από πού βρισκουν καποιοι στοιχεία της δικογραφιας, το εχουμε συζητησει χίλιες φορες.Δεν μου λες αμα ξερεις απο νομικα
αυτο πως εξηγειται
"Νέα στοιχεία προέκυψαν από την επεξεργασία του υλικού που παρέδωσε η Αντιτρομοκρατική στις δικαστικές αρχές.."
(και μετα ακολουθουν φωτογραφιες βιντεο κλπ με τα "στοιχεια")
αφου τα στοιχεια αυτα τα εχουν μονο η αντιτρομοκρατικη και οι 3 εισαγγελεις εφετες τι σκατα ειναι
πως πηγαινουν αυτα τα στοιχεια στα καναλια?
τα δινουν αυτοι οι "αμεμπτοι" εισαγγελεις? ειναι νομιμο αυτο?