την ΧΑ δε θα την ψηφισουν λαμογια ,δικηγορε, θα την ψηφισουν ανθρωποι που βρηκαν τον μπελα τους απο το πουθενα ξαφνικα....αυτοι που ηταν σωστοι και πληρωναν ολα αυτα τα χρονια, για να ερθουν σημερα τα λαμογια που εφαγαν και ηπιαν ,να τους δωσουν να πληρωσουν τον λογαριασμο.....ειπαν οτι καθε ελληνας χρωσταει 30 χιλιαρικα ευρω για να ξεχρεωσει η ελλαδα....εγω προσωπικα τα 30 χιλιαρικα μεσα σε 4 ετη τα εχω δωσει σε φορους ....ξεχρεωσα ??? φαινομενικα ναι, αλλα συνεχιζω και πληρωνω περαν των 30 χιλιαδων.....αυτα που αλλοι δεν πληρωσαν ,αυτα που εφαγαν απο το ΤΤ ,και απο αλλες τραπεζες ,απο επιδοτησεις ,απο μιζες,κλπ κλπ......πως το βλεπεις λοιπον ?? να ψηφισω ΝΔ να συνεχιζω να πληρωνω για την παρτυ αλλων ??? οχι φιλε .....ουτε ρουσφετια ζητησα,ουτε με εφτιαξε κανενας ,ουτε σπιτια μου χαρισαν αντιθετως μου το εβαλαν υποθηκη ενω καποιοι επαιρναν μυρια και ουτε την καρφιτσα δεν εβαλαν υποθηκη.........για να βγουν μεθαυριο τα καθικια τυπου κοντομηνα,μπομπολα,λαυρεντιαδη κλπ κλπ και τεκνα αυτων.....να μας λενε οτι δωσανε δουλειες σε ελληνες απο λεφτα των φορολογουμενων,δηλαδη με τα δικα μας φραγκα φτιαχτηκαν και να ακουμε και λογια ?????
Και οπως ξερεις και εσυ....τετοιου ειδους δικες θα παρουν πολλα χρονια και στην χειροτερη περιπτωση θα δωσουν κανα φραγκο πισω και θα νομιμοποιησουν τα υπολοιπα .......ευρωεκλογες ερχονται και πρπει η ΝΔ να δειξει "εργο" στους ψηφοφορους......γιατι προφανως δεν την πειραζει το 7% της ΧΑ και προφανως δε θα την πειραζει το 15-20% που εχει ακουστει οτι θα παρει !!!!Τα κανει τωρα ξαφνικα γιατι μας αγαπησε ολους ξαφνικα .........την ΝΔ την στηριζουν μονο οσοι κατεχουν χρημα αυτη την εποχη και δε θελουν να χασουν περισσοτερα.......τα λαμογια του πασοκ με τους συνδικαλισμους, με τις επιδοτησεις, και το μαυρο χρημα πηγε στο ΣΥΡΙΖΑ ,και ολοι οι υπολοιποι που δεν ανοικουν σε αυτες τις κατηγοριες και επεσαν τα βαρη επανω τους,θα πανε στην ΧΑ .....τα περι ναζισμου και τριτου ραιχ ,να τα λετε στα σαλονια σας για να νομιζεται οτι κατι λετε !!! Εμπιστευτικα ,κρατα μικρο καλαθι γιατι θα πεσει πολυ κλαμα απο ΝΔημοκρατες στις εκλογες......μη σου πω να ετοιμαζεσαι για εθνικες !!!λες να τα μπερδεψε ο μπαροζο τυχαια ??? ο σαμαρας παντως "εξεφρασε" "ελπιδα" οτι οι εθνικες θα ειναι το 2016.......ο Μπενυ παντως που τα ξερει εκ των εσω..προεκλογικη εκστρατεια ξεκινησε !!!!