Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
φίλε ας όψεται η ΕΕ τα αποτελέσματα των μέτρων που προωθεί σχετικά με την αποασυλοποίηση των ψυχασθενών
Δεν παλεύεται ο τύπος λέμε.
φίλε ας όψεται η ΕΕ τα αποτελέσματα των μέτρων που προωθεί σχετικά με την αποασυλοποίηση των ψυχασθενών
ολα επιτρεπονται....τι δεν καταλαβαινεις ρε αναλφαβητε ?? με το δικο σου σκεπτικο ,σου απαντησα........γκε γκε ???
Τα κατάλαβα όλα. Είσαι τρελός.
Δεν παλεύεται ο τύπος λέμε.
ρε μαλακες μπηκε το 2014 το πηρατε πρεφα?
έχει ξεφύγει τελείως.... θέλει ηλεκτροσόκ μήπως και επανέλθει..
φιλε ας οψεται ,που εδω μεσα δεν γραφουμε ονομα και διευθηνηση ...για να σου ερχοταν μια σδοε απο το σπιτι για "βολτα"....ειναι τα αποτελεσματα της κυβερνησης Σαμαρα που σε προστατευτει για να εχεις το θρασος να γραφεις και απο πανω!!! σε αλλη χωρα θα ησουν ενα τιποτα ......
αλλαζει τοτε τυπε...πασσοδεν ειμαστε μονο σαιτ για πουτανες αλλα και για ιστορικη μελετη
θες να μαθεις ποιός είμαι και που μένω?
ρώτα τον ομοιδεάτη σου (Απο την πίσω πλευρα του καθρέφτη) τον
φιλε ας οψεται ,που εδω μεσα δεν γραφουμε ονομα και διευθηνηση ...για να σου ερχοταν μια σδοε απο το σπιτι για "βολτα"....ειναι τα αποτελεσματα της κυβερνησης Σαμαρα που σε προστατευτει για να εχεις το θρασος να γραφεις και απο πανω!!! σε αλλη χωρα θα ησουν ενα τιποτα ......
θέλεις να μάθεις ποιός είμαι και που μένω?
ρώτα τον ομοιδεάτη σου τον πόντικα ..
αμα το ηξερα που μενεις...θα τους ειχα στειλει προ πολλου(ΣΔΟΕ) !!!!
ρωτα τον supermouse... και αυτός ελεγε ότι θα μου στείλει ορδές αναρχικών να με πλακώσουν..
ποστάρισε και φωτό μου και λινκ με το ονομα μου και τα στοιχεία μου..
σου υποσχέθηκα ποτέ να σου πω ποιός είμαι και που μένω ???παλι απαντηση χεστη.....τι supermouse και μαντολες μου λες τωρα ??? μην υποσχεσαι πραγματα πισω απο το πληκτρολογιο ,διοτι σε αλλη περιπτωση ,η πραγματικοτητα θα ειναι διαφορετικη εαν το τολμησεις!!!!
σου υποσχέθηκα ποτέ να σου πω ποιός είμαι και που μένω ???
έχεις ξεφύγει τυπε και πρέπει να μην παραλείπεις να παίρνεις τα χαπια σου...
σου υποσχέθηκα ποτέ να σου πω ποιός είμαι και που μένω ???
έχεις ξεφύγει τυπε και πρέπει να μην παραλείπεις να παίρνεις τα χαπια σου...
ετσι μπραβο....πριτς πριτς πριτς ....να μπαινουν στην θεση τους ολα σιγα σιγα με ορισμενους εδω μεσα!!!!
ρε τυπε...ανοιξε κανα αλλο θρεντακι ,να βγαλεις τα ιστορικα σου απωθυμενα.....μας εχεις πριξει τα αρχιδια με τις γνωσεις σου αλα google !!! ή αυνανισου καλυτερα.....κατι κολλημενα μυαλα σα τα δικα σου, ανακατευουν εμφυλιους ,για πιο λογο ακριβως ??? θα μας πεις τι σχεση εχουν οι ανταρτες στον εμφυλιο με το 2014 ???
δηλαδη τι ακριβως κανει η ΝΔ που θες δεν θες την ακολουθείς?