Ρε είσαι βλαμμένο; Πάψε να είσαι θρασύς και να προσβάλλεις κόσμο όταν έχεις μαύρα μεσάνυχτα.
-Ποιό περιστατικό μου λες και παπαριές; Άμα έκανε ο Τούρκος κλιμάκωση θα έτρεχες κλαίγοντας πίσω από τον Αμερικάνο όπως ο Σαακασβίλι και μετά θα σου έλεγα αν θα σε ξενέρωνε το ευχαριστώ τους Αμερικάνους που είπε ο Σημίτης ή θα έλεγες θέλω να πιπώσω αμερικάνικη πούτσα, για να σώσεις το τομάρι σου.
-Τι θα πει δε χρειαζόταν ρε σούργελο; Όταν πας για κλιμάκωση λαμβάνεις υπόψη ΟΛΑ τα ενδεχόμενα. ΟΛΑ. Δεν μπλοφάρεις. Όσοι μπλόφαραν έψαχναν τη σούφρα τους.
-Τι να ξέρεις τισ συνθήκες ρε βλήμα για να μου πεις αν θα γίνει πόλεμος; Το θέμα είναι ότι αν γίνει η Ελλάδα θα τον πιεί, διότι εν καιρό ειρήνης αντί να προετοιμαστεί βαρούσε μαλακία.
-Ποια Κύπρος ήταν ανεξάρτητη ρε ζώο. Εγγυήτρια δύναμη ήταν η Ελλάδα. Ο Ελληνικός στρατός ήταν εκεί. Οι Έλληνες ειδικοδυναμήτες τον είπιανε από πολύ υπέρτερες δυνάμεις είναι η αλήθεια αλλά και κατόπιν μεγάλων επιχειρησιακών σφαλμάτων. Ο άμαχος πληθυσμός ελληνοκύπριοι ήτανε. Μη βαφτίζεις το κρέας ψάρι και γελοιοποιήσε χειρότερα.
ΥΓ Για τον πόλεμο προετοιμάζεσαι την περίοδο της ειρήνης. Αν δεν το κάνεις την ώρα της κρίσης είναι αργά να το σώσεις. Και ο πόλεμος είναι εγκεφαλικό σπορ να έχεις υπόψη σου. Πολύ εγκεφαλικό.
κατ αρχην καλημέρα και χρονια πολλα.
Το ποιος δεν εχει ιδεα είναι ολοφανερο.... Δεν μιλαω θωριτικα αλλα πρακτικα ο Τουρκος θα εκανε κλιμακωση στο Αιγαιο και θα επερνε τα αρχιδια μου αλλα ο πολεμος δεν είναι αυτό. Αυτό είναι επεισοδιο γελοιε... Για να κηρυχθει πολεμος χρειαζεται η συμφωνη γνωμη του ΟΗΕ και του ΝΑΤΟ. Από την στιγμη που χωρα μελος του Νατο εκανε αποβαση σε άλλη χωρα μελος του Νατο το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων είναι δεδομενο. Απλα η Ελλαδα εκανε το πουτανακι και ευχαριστουσε τους Αμερικανους.
- Εισαι παιδακι και είναι το τελευταιο σοβαρο ποστ που σου γραφω. Ο πολεμος δεν είναι τσαμπουκας σχολικων συμμοριων... Οι περισσοτεροι κερδιζουν... Αν δεν ξερω τις συνθηκες, τις συμμαχιες και τον λογο μονο ενας μαλακας θα σου πει ποιος θα κερδισει και αυτό βαση του καλου που εχει στο κεφαλι.
- Η κυπρος ηταν ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ βρε αρχιμαλακα και οσο εγγυητρια δυναμη ηταν η Ελλαδα άλλο τοσο ηταν και η Τουρκια. Σταματα να γραφεις βλακιες και να συνδεεις περιστατικα που δεν εχουν καμια σχεση μεταξυ τους για να δικαιολογισεις την βλακια σου.
Υγ. επειδή ο πολεμος είναι εγγεφαλικο σπορ μην ανακατεύεσαι... Ουτε τους εχθρούς της Τουρκιας εχεις υποψη σου, ουτε την ετοιμότητα της για πολεμο σε θαλασσια περιωχη, ουτε τι θα γινει αν ανοιξει μετωπο ΚΑΙ στην δυση, ουτε τιποτα. Το μονο που ξερεις είναι αριθμοι και βαση αυτων κανεις τριανταμια στο μυαλο σου. Αν είναι τοσο ευκολο γιατι δεν παιρνουν την Ροδο την Κω την Σαμο την Λιμνο κλπ;;; Μια μερα δουλεια ειναι
Συνεχισε να ξευτιλίζεσαι...