Επισκέπτης
Μεγαλο κατορθωμα ρε τυπε :oτι μου θυμισες τωρα. ειχα φαει αποβολη με 5-6 ακομη τυπους επειδη ειχαμε γεμισει τους τοιχους και τους πινακες με μαιανδρους κελτικους και "χρυση αυγη". Γυμνασιο πηγαιναμε τοτε.
Μεγαλο κατορθωμα ρε τυπε :oτι μου θυμισες τωρα. ειχα φαει αποβολη με 5-6 ακομη τυπους επειδη ειχαμε γεμισει τους τοιχους και τους πινακες με μαιανδρους κελτικους και "χρυση αυγη". Γυμνασιο πηγαιναμε τοτε.
Μεγαλο κατορθωμα ρε τυπε :o
τι με λες τωρα εχω συγκλονιστει :o :oακομα θυμαμαι τις υστερικες φατσες του διευθυντη και μιας μπαζοχοντρης κουμουνας φιλολογου που ειχαμε και λιωνω στα γελια . και με τους αλλους οσες φορες εχουμε ξαναβρεθει και λεμε για το σκηνικο πεφτει το γελιο της αρκουδας. Αυτοι τοτε ετσι για την πλακα συμμετειχαν αλλα πλεον εχουν γινει δικοι μας
Εισαι καλα ρε τυπε;Εχεις ιδεα τι στρατο εχει η Τουρκια;Ετσι και καναμε καμια μαλακια,μας ειχαν φαει σε 2 μερες.τα εχουμε ξαναπει πολεμος δεν θα μπορουσε να γινει. Αυτό που θα μπορουσε να γινει ηταν να στολισουμε την περιοχη με μερικα ναυαγια και να εχουμε το πανω χερι στην διαπραγματευση.
Η ειρηνη υπαρχει μονο για τα πρεζονια και τους νεκρους
Εισαι καλα ρε τυπε;Εχεις ιδεα τι στρατο εχει η Τουρκια;Ετσι και καναμε καμια μαλακια,μας ειχαν φαει σε 2 μερες.
φαντασιώπληκτους υπεράσχετους υπερπατριώτες= χρυσαυγιτεςη μεγαλυτερη αδυναμια της Ελλαδας απεναντι στην τουρκια ειναι οτι ειναι γεματηχεσταραδες και λαμογιαφαντασιώπληκτους υπεράσχετους υπερπατριώτες.
φαντασιώπληκτους υπεράσχετους υπερπατριώτες= χρυσαυγιτες
Εισαι καλα ρε τυπε;Εχεις ιδεα τι στρατο εχει η Τουρκια;Ετσι και καναμε καμια μαλακια,μας ειχαν φαει σε 2 μερες.
εγω σου λεω ότι θα μας ζητουσαν και συγνωμη. Τοσο απλα...Εισαι καλα ρε τυπε;Εχεις ιδεα τι στρατο εχει η Τουρκια;Ετσι και καναμε καμια μαλακια,μας ειχαν φαει σε 2 μερες.
Σωστο για αυτο δεν εχουμε ελπιδες.η μεγαλυτερη αδυναμια της Ελλαδας απεναντι στην τουρκια ειναι οτι ειναι γεματη χεσταραδες και λαμογια
το 96 δεν μπορουσε να γινει πολεμος.To '96 το ψιλοπαλεύαμε, τώρα μας έχουν για πουτανάκια τους ότι ώρα γουστάρουν.
Μην γράφουν μαλακίες μερικοί. Με πορδές δε βάφονται αυγά.
η μεγαλυτερη αδυναμια της Ελλαδας απεναντι στην τουρκια ειναι οτι ειναι γεματηχεσταραδες και λαμογιαφαντασιώπληκτους υπεράσχετους υπερπατριώτες.
Μη γράφεις ρε τύπε για πράγματα τα οποία δε γνωρίζεις. Τι σενάριο θες να ξέρεις δηλαδή; Τα σχετικά μεγέθη τα αντιλαμβάνεσαι;
Πάρε εδώ πρόχειρα:
www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=Greece&country2=Turkey&Submit=Compare+Countries]http://www.globalfirepower.com/countries-comparison-detail.asp?form=form&country1=Greece&country2=Turkey&Submit=Compare+Countries[/url]
και επιπλέον η μέση ηλικία των βασικών μηχανοκίνητων μονάδων της Ελλάδας είναι μεγαλύτερη, το σέρβις είναι ελλειπές, πολλές από τις μονάδες δεν είναι αξιόμαχες
απλά παραμένουν ενεργές σε ρόλο εφεδρείας και μετά από όλα αυτά η Τουρκία είναι χώρα κατασκευαστής βασικών συστημάτων, που είναι τεράστιας σημασίας.