Επισκέπτης
καλοστον Κάστρο τουλάχιστον δεν χρειάζεται να περιμένουν πότε θα έχει επισκεπτήριο για να τον δουν ...
καλοστον Κάστρο τουλάχιστον δεν χρειάζεται να περιμένουν πότε θα έχει επισκεπτήριο για να τον δουν ...
τον πινακα πισω του τον βλέπεις;;;
τυπε εγω σας απανταω μπαμ σε ότι κ αν ρωτήσετε. Εσεις μυωπια και υπεκφυγες... ;)όχι, (έχω και λίγη μυωπία) θα με διαφωτίσεις ?
ο Ερντογαν;;;;
O θανατος δεν περασε στα ψιλα ειχε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση που ειχε και του Φυσσα.Οι γονεις δεν ανηκουν στην χρυση αυγη... Περα από το επικοινωνιακο κομματι της χα Οι γονεις βλεπουν τον θανατο του παιδιου τους να περναει στα ψιλα...
Για την δευτερη παραγραφο μπραβο όπως παντα!
τυπε εγω σας απανταω μπαμ σε ότι κ αν ρωτήσετε. Εσεις μυωπια και υπεκφυγες... ;)
η μανα του νεκρου τον εβρισε;
Ακου τσονι Ο προεδρος είναι προεδρος ολων των Ελλήνων...και αυτων που τον βριζουν.
μαλιστα...O θανατος δεν περασε στα ψιλα ειχε ακριβως την ιδια αντιμετωπιση που ειχε και του Φυσσα.
Ουτε σε αυτους τους γονεις εσταλει καποια επιστολη,ουτε και σε αυτους του αλλου παιδιου.
Με φόντο την άλωση της Κων/πολις η συνέντευξη Σαμαρά Ερντογάν! Μια εικόνα που τα λέει ΟΛΑ!!.τι να σου απαντήσω ??? αφού πραγματικά δεν βλέπω τι δείχνει ... είναι πολύ μικρή η φώτο .... δοκίμασα να κάνω ζουμ αλλά τζίφος ...
o εξ αριστερών παρέα με τον καραφλο με το κιπα
οι "του συναφιου μου" είναι προεδροι της Ελληνικης δημοκρατιας;;;;ασε που επικαλειστε και σεις την δημοκρατια και τον προεδρο της
οταν του συναφιου σου εδω μεσα χεζουν σε ταφους δεν σε πειραζει ;
ουστ ρε που θα κανετε και μαθηματα οσφυοκαμπτες της χουντας και του χιτλερ
α αυτος γαμαει και δερνει; καλα και την τρυπα που την βλεπει;o εξ αριστερών παρέα με τον καραφλο με το κιπα
μην του μιλάς για κιπά ... θα πάθει τίποτα χρυσαυγίτης άνθρωπος ...
α αυτος γαμαει και δερνει; καλα και την τρυπα που την βλεπει;
το μλκ...μπαααα αντέχει και τις συγκινησεις και τις φάπες.. στα ξύδια τα χαλαει λίγο και μετά το πέμπτο τραγουδαει την διεθνη
α αυτος γαμαει και δερνει; καλα και την τρυπα που την βλεπει;
Με φόντο την άλωση της Κων/πολις η συνέντευξη Σαμαρά Ερντογάν! Μια εικόνα που τα λέει ΟΛΑ!!.
ωραια... Και ο Κασιδιάρης τον ηλιο χαιρεταγε που τον ειδες τον φασισμο;μαν την κωνσταντινούπολη δείχνει ο πίνακας, που την βλέπεις την άλωση;
το eglimatikotita.gr θεωρείται έγκυρο;
σωστο!!!
τελικα δεν χρειαζεσαι να νευριαζεις με τα χρυσαβγουλα αλλα να τα λυπασαι