apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
τι φταιει αυτος ρε τυπεαυτός είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να πάρουν στο κυνήγι
για ντεκορ τον εχουν
οτι του λενε κανει
τι φταιει αυτος ρε τυπεαυτός είναι ο πρώτος που θα έπρεπε να πάρουν στο κυνήγι
και αφου τον ειπαν προδοτη τους αξιζει ο θανατος....Πρωτοφανής επίθεση της Χρυσής Αυγής με ύβρεις κατά του Παπούλια
«Ξεπουλημένο» και «προδότη» χαρακτηρίζει τον Προέδρο της Δημοκρατίας
ουστ ρε απο δω θελετε και δηλωση
και αφου τον ειπαν προδοτη τους αξιζει ο θανατος....
Γαμω την δημοκρατια και χυνω στα μουτρα του προεδρου της
παντως μετα από τέτοιες δηλωσεις δεν θα παταγε το ποδι του στην Αθηνα ουτε για πλακα...με τη χρυσή αυγή στο "τιμόνι" ο ερντογάν θα κλάσει μαλλί ...
Θα βγάλει τις "κυνηγητικές" καραμπίνες ο κασίδας και θα πάρει παραμάζωμα όλη την Αν. Θράκη ...
Tι λες ανθρωπε μου τι διαφορα εχει το παιδι αυτο απο τον θανατο του Φιλοπουλου,του Φυσα,και διαφορων αλλων παιδιων που χαθηκαν αδικα;Σε τετοιες στιγμες κλαις το παιδι σου,δεν καθεσαι να ασχοληθεις με το ποιος σου στειλετο παραπονο της μανας που βλεπει τον θανατο του παιδιου της σαν β κατηγοριας είναι ρε τυπε τι διασημοτητα;;;
η μανα του νεκρου τον εβρισε;ποιος ειπε αυτο το πραγμα ρε χαμενε
αλλα οταν βριζετε μετα τι θελετε την δηλωση;
δεν μου λες ο Αλεξανδρος Κασιδιάρης είναι κατι στην χρυση αυγη;;;
Αποδεικνυει κατι το ότι επεζε με το φοτοσοπ;;;
το να χανεις παιδι είναι κατι που δεν το εχω βιωσει και δεν ξερω να σου πω πως την ειδε η γυναικα (μανα) το ότι ο σκατοπροεδρος είναι μαλακας δεν αξιζει σχολιασμο;Tι λες ανθρωπε μου τι διαφορα εχει το παιδι αυτο απο τον θανατο του Φιλοπουλου,του Φυσα,και διαφορων αλλων παιδιων που χαθηκαν αδικα;Σε τετοιες στιγμες κλαις το παιδι σου,δεν καθεσαι να ασχοληθεις με το ποιος σου στειλε
η δεν σου εστειλε συλληπητηρια,λες και αυτο θα φερει το παιδι πισω.
παντως μετα από τέτοιες δηλωσεις δεν θα παταγε το ποδι του στην Αθηνα ουτε για πλακα...
αυτόν τι πρεπει να τον κανουμε;;;Αν δεν είναι (που αμφιβάλλω) είναι απλώς ένας κοντοπίθαρος ο οποίος παριστάνει τον αξιωματικό του ελληνικού στρατού που υποστηρίζει (ή έστω θαυμάζει) αυτούς που πολέμησαν τον ελληνικό στρατό και που εξαιτίας τους χάθηκε το 15% περίπου του ελληνικού λαού. Εσείς που είστε κάργα "πατριώτες" θα έπρεπε να ζητήσετε να τον στείλουν να καθαρίζει την Καλλιόπη σε κέντρο εκπαίδευσης.
Οι γονεις δεν ανηκουν στην χρυση αυγη... Περα από το επικοινωνιακο κομματι της χα Οι γονεις βλεπουν τον θανατο του παιδιου τους να περναει στα ψιλα...Δεν εννοεί αυτό ρε τύπε. Απλά η ΧΑ το έχει κάνει σημαία ότι δεν έκανε δηλώσεις ο Παπούλιας. Ποιος Παπούλιας; Αυτός που σκυλοβρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ. Τώρα θέλουν και δηλώσεις... Κοινώς κατουράνε και μετά ζητιανεύουν εκεί που κατουράνε.
Πάντως θυμάμαι μετά την δολοφονία όλα τα κόμματα και όλον τον πολιτικό χώρο να καταδικάζει την ενέργεια. Τώρα αν δεν έστειλαν συλλυπητήρια επιστολή στις οικογένειες δεν το γνωρίζω. Γνώμη μου πάντως είναι πως η πολιτεία οφείλει να αντιμετωπίζει με ακριβώς τον ίδιο τρόπο κάθε θύμα τρομοκρατικής ενέργειας απ όπου και αν προέρχεται. Αν ο Παπούλιας έστειλε για τον Φύσσα και όχι για αυτά τα παιδιά, κακώς έπραξε.
εδώ πηγαν στον Καστρο ρε τυπε στον Μιχαλολιακο θα κολλησουν;με τη χα στο "τιμόνι" κανένας δεν θα πάταγε το πόδι του στην Ελλάδα γενικότερα ...
αυτόν τι πρεπει να τον κανουμε;;;
τον πινακα πισω του τον βλέπεις;;;και οι δύο για φάπες είναι αλλά αν εννοείς τον Σαμαρά δεν νομίζω να θαυμάζει κάποιον που έσφαξε Έλληνες ...
αυτόν τι πρεπει να τον κανουμε;;;
εδώ πηγαν στον Καστρο ρε τυπε στον Μιχαλολιακο θα κολλησουν;
ο Ερντογαν;;;;για την ώρα αυτός σας και σας