Ιεραπόστολος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
εδώ ο μπακάλης γαμάει πουτάνες των 30 € και είναι φασίστας
Που κολλάει στο θέμα μας;
εδώ ο μπακάλης γαμάει πουτάνες των 30 € και είναι φασίστας
Ε είναι λογικό από την πολύ κάβλα να θεωρείς το κατάλημα του αράπη εραστή σου για σπίτι σου αλλά όχι. Εσύ μένεις στο γαλάτσι.
Στα Πατήσια κατεβαίνεις όταν σου διαμηνύει ότι έχει κάβλες. Συ είπας άλλωστε.
αυτό που μολις λιψω ένα μισαωρο το ρίχνεται στην ποτε δεν το καταλαβα...ΟΧΙ
Μην λέμε πάλι τα ίδια. Το γεγονός ότι τους ψήφισαν 100-200 ή ένα δισεκατομμύριο δεν έχει την παραμικρή σημασία. Ούτε υποχρεούται ο ανακριτής να κάνει κάτι διαφορετικό από αυτά που λέει ο νόμος επειδή εσύ ή κάποιος άλλος πιστεύει ότι ο χοντρός είναι αθώος.
εγω δεν είμαι μελαψό αγόρι σαν τον Κασίδα τον Μιχαλολιακο κλπ... ποιος γνωρίζει ποθεν ορμώνται και τι επιμιξείες έχουν..
εισαι ρατσιστης;εγω δεν είμαι μελαψό αγόρι σαν τον Κασίδα τον Μιχαλολιακο κλπ... ποιος γνωρίζει ποθεν ορμώνται και τι επιμιξείες έχουν..
αυτό που μολις λιψω ένα μισαωρο το ρίχνεται στην ποτε δεν το καταλαβα...
ρε τυπε δεν πιστευω ότι ο χοντρος είναι αθωος είμαι σιγουρος γι αυτό... και το τοξο δεν κανει τιποτα για να με διαψευσει...
Το ότι είναι νεοναζί αν και δεν με εκφραζει το γραφω στα @@ μου αν είναι να κανει τη δουλεια μου... παρακατω
Κέρασες πολύ πόνο τώρα. 70 χρόνια προπαγάνδας πεταμένα στα σκουπίδια, 100δες δισεκατομμύρια δολλάρια, μια αυτοκρατορία κτισμένη πάνω στην ιδεολογική
ανωτερότητα του φιλελευθερισμού και τα χύνεις όλα στη μάπα τους; Είσαι σκληρός είσαι άκαρδος.
αυτό που μολις λιψω ένα μισαωρο το ρίχνεται στην ποτε δεν το καταλαβα...
ρε τυπε δεν πιστευω ότι ο χοντρος είναι αθωος είμαι σιγουρος γι αυτό... και το τοξο δεν κανει τιποτα για να με διαψευσει...
Το ότι είναι νεοναζί αν και δεν με εκφραζει το γραφω στα @@ μου αν είναι να κανει τη δουλεια μου... παρακατω
περί ορέξεως κολοκυθόσποροςΑχ μη σε περιγράφεις θα καβλώσουμε πάλι
ρε συ τυπε εγω δεν δικαζω βλεπω... και αφου δεν βλεπω αποδειξεις πιστευω ότι με συμφερει... Το αν λαμβανετε η όχι υπ οψιν η γνωμη μου είναι κατι που δν με ενδιαφερει. Εγω τα λεω και οποιος θελει ακουει ;)αφού είσαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ, πάω πάσο. Πάντως (ευτυχώς για όλους τους υπόλοιπους) δεν λαμβάνετε υπ'όψιν η γνώμη σου για το αν κάποιος είναι αθώος ή ένοχος ...
εγω δεν είμαι μελαψό αγόρι σαν τον Κασίδα τον Μιχαλολιακο κλπ... ποιος γνωρίζει ποθεν ορμώνται και τι επιμιξείες έχουν..
Η γκριμάτσα είναι από την στρατοκαυλίαση ή από δυσκοιλιότητα ??
ρε συ τυπε εγω δεν δικαζω βλεπω... και αφου δεν βλεπω αποδειξεις πιστευω ότι με συμφερει... Το αν λαμβανετε η όχι υπ οψιν η γνωμη μου είναι κατι που δν με ενδιαφερει. Εγω τα λεω και οποιος θελει ακουει ;)
ρε ανθρωπε μου λες δεν χρειαζονται αποδειξεις και περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα;δεν χρειάζονται "αποδείξεις" σε αυτό το στάδιο. Άλλωστε και να τις έβλεπες δεν θα μπορούσες να τις αξιολογήσεις ... είτε λόγω άγνοιας (δικαιολογημένα) είτε λόγω συμφέροντος ...
δεν χρειάζονται "αποδείξεις" σε αυτό το στάδιο. Άλλωστε και να τις έβλεπες δεν θα μπορούσες να τις αξιολογήσεις ... είτε λόγω άγνοιας (δικαιολογημένα) είτε λόγω συμφέροντος ...
Ολα αυτα που εχουν βγει στην δημοσιοτητα δεν σου κανουν;Μας δουλευεις;Εδω βγηκε φωτο με τον κασιδιαρηρε ανθρωπε μου λες δεν χρειαζονται αποδειξεις και περιμενεις να σου απαντησω σοβαρα;
Αληθεια;; δεν χρειαζονται αποδειξεις για να προφυλακιστουν 3 από τους 300 εκπροσωπους του ελληνικου λαου;;;
εγω θα στολιζα το οπλο με λουλούδια, θα φοραγα χαβανεζικο πουκαμισο, και θα ειχα μια πινακιδα σαν την Αλιφερη που θα ελεγε " και μην ξεχνατε σας αγαπω!!!"μαν εσύ αν έβγαζες φωτο κρατώντας όπλο θα μοίραζες φιλάκια?
οι Μανιάτες δεν είναι και οι πιο "γνήσιοι" Έλληνες ... (από βιολογικής απόψεως) ...