Επισκέπτης
είμαι χαζος τυπε...είσαι χαζός ή απλά τον παριστάνεις;
Καθομαι διαβαζω και απανταω στις μαλακιες που λες αντι να ποσταρω Στοχο και ΧΑ... Που κανουν την ιδια δουλεια με σενα ;)
είμαι χαζος τυπε...είσαι χαζός ή απλά τον παριστάνεις;
μεχρι τοτε καλα κανουν και κρατανε τον "ντολμα";;;;
ναι ετσιΠάλι μαλακίες έλεγες δηλαδή.
πουτσες μπλε... Δεν υπαρχει αυτό που λετε. Επρεπε να υπαρχει επισημη ανακοινωση που να εξιγει την προφυλακιση εκλεγμενων βουλευτων.-αυτο δε το ξερω απο τη στιγμη που δε εχω προσβαση στο ανακριτικο υλικο, μονο ανακριτης/εισαγγελεας το ξερουν.
είμαι χαζος τυπε...
Καθομαι διαβαζω και απανταω στις μαλακιες που λες αντι να ποσταρω Στοχο και ΧΑ... Που κανουν την ιδια δουλεια με σενα ;)
πουτσες μπλε... Δεν υπαρχει αυτό που λετε. Επρεπε να υπαρχει επισημη ανακοινωση που να εξιγει την προφυλακιση εκλεγμενων βουλευτων.-
γιατι λεει κανενας νομος ότι προφυλακίζονται βουλευτες επειδή μελη κανουν αξιοποινες πραξεις;γιατι ετσι σου ρθε η γιατι το λεει καποιος νομος?
καθολου εχω κ αλλα...
προφανώς και σταμάτησαν τα επιχειρήματα...
γιατι λεει κανενας νομος ότι προφυλακίζονται βουλευτες επειδή μελη κανουν αξιοποινες πραξεις;
καθολου εχω κ αλλα...
Θες να μας πεις που είναι σημερα ο καταδικασμενος;
εκριναν... ποια είναι τα στοιχεια δεν κανει να τα ξερουμε; Εγω να παω στα ευρωπαικα δικαστηρια τοσες ΜΚΟ εχουμε για τα ανθρωπινα δικαιώματα μεχρι πρωθυπουργο βραβευμενο... εγω θα τρεχω;τωρα τον χαζο κανεις η παιζεις την κολοκυθια? Ανακριτης/Εισαγγελεας εκριναν οτι εχουν αρκετα στοιχεια για να απαγγειλουν κατηγοριες στους βουλευτες ΚΑΙ οτι συντρεχουν λογοι για να προφυλακιστουν. Ετσι ειναι η δικαιοσυνη δε κανει προ-δικη για να αιτιολογησει την προφυλακιση του καθενα στον Κθουλου, ανακριτης κανει την ανακριση καικανει την προταση του στον εισαγγελεα οχι στον Κθουλου. Και στο κατω κατω αφου οπως υποννοεις υπαρχει παραβιαση νομων/δικαιωματων γιατι δε πας Αρειο Παγο η αμα δε σ'αρεσει Ευρωπαικα Δικαστηρια (ακομα και Ευρωπαικο Δικαστηριο Ανθρωπινων Δικαιωματων υπαρχει) να πεις οτι ειναι παρανομη η συλληψη/προφυλακιση?
οι τυποι καταδιαστηκαν για εμπρησμο.Οι τύποι καταδικάστηκαν για ρατσιστική επίθεση, υπάρχει απόφαση δικαστηρίου και ποινή.
Εσύ τώρα τραγούδα όσο θες, μίλα για μπραβιλίκια (χωρίς στοιχεία) και ξεκίνα να βάζεις βιντεάκια μπας και αλλάξει η συζήτηση.
εκριναν... ποια είναι τα στοιχεια δεν κανει να τα ξερουμε; Εγω να παω στα ευρωπαικα δικαστηρια τοσες ΜΚΟ εχουμε για τα ανθρωπινα δικαιώματα μεχρι πρωθυπουργο βραβευμενο... εγω θα τρεχω;
οι τυποι καταδιαστηκαν για εμπρησμο.