Traveller 2
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2013
- Like
- 153
- Πόντοι
- 16
Πάτρε τον από δω τον γελοίο!
αυτό τώρα ήταν όντως πάρτι μασκέ η μου λενε ψέματα ?
άκου εκεί πάρτι μασκέ οι αθεόφοβοι...
αααααααααχαχαχαχαχαχαχαχα
Πάρτυ μασκέ ??????
Φέτος στις απόκριες τι θα ντυθεί ο κασίδας ??? βασίλισσα της νύχτας ή superman ???
εγω ξερω αυτο.......ο Αντωνης και το παραμυθι του......για ολα φταιει η ΧΑ.....οι υπολοιποι που κυβερνουσαν δεν ξερουν τιποτα .....
απολαυστε καταντι......
θελω να δω τις δικαιολογιες του ΑΛΕΞ71......θα εχει πλακα !! τοτε ο ΑΛεξ71 ηταν υπερμαχος κατα των μετρων .....τωρα ειναι υπερ !!! ρε τι ρεντικολα ειστε ......
Bιντεο παρωδια. Ο ενας μιλαει για καρναβαλια, ο Χιος προσπαθει να βγαλει λαυρακι με τον βουλευτη και την τραβεστι, και το πανελ ανεμιζει χρυσαυγιτικα σημαιακια.
αυτή η καραμέλα πως όσοι πολέμησαν το 40 χαιρετούσαν ναζιστικά πρέπει να τελειώσει, πουθενά σε καμιά φωτο δεν υπα΄ρχουν στρατιώτες να χαιρετούν ναζιστικά, πετάνε μια με τους ανθρώπους του Μεταξά και παραμυθιάζουν τα ουγκανακια, πάρτε το χαμπα΄ρι ούτε οι παππούδες μας ούτε προπαππούδες μας χαιρετούσαν φασιστικά...Bιντεο παρωδια. Ο ενας μιλαει για καρναβαλια, ο Χιος προσπαθει να βγαλει λαυρακι με τον βουλευτη και την τραβεστι, και το πανελ ανεμιζει χρυσαυγιτικα σημαιακια.
αυτή η καραμέλα πως όσοι πολέμησαν το 40 χαιρετούσαν ναζιστικά πρέπει να τελειώσει, πουθενά σε καμιά φωτο δεν υπα΄ρχουν στρατιώτες να χαιρετούν ναζιστικά, πετάνε μια με τους ανθρώπους του Μεταξά και παραμυθιάζουν τα ουγκανακια, πάρτε το χαμπα΄ρι ούτε οι παππούδες μας ούτε προπαππούδες μας χαιρετούσαν φασιστικά...
τυπε υπαρχει καταγγελια για τυπους με κουκουλες που εκαναν κατι;;Ξέχασαν να αναφερθούν και στο αποκριάτικο τατουάζ του Κασιδιάρη.
αυτο το θεωρεις εσυ ναζιστικο χαιρετισμο???????????????
Πες μου και εσυ τωρα, ανεχεσαι φυλακισμένους βουλευτες χωρις δικη; χωρις ανακοινωση γιατι τους κρατανε; είναι δυνατον να ενημερώνονται η Ελληνες ψηφοφοροι από διαρροες;;;
Ξυδη ακομα περιμενω...
παπαριες Ξυδη...«Πες μου και εσυ τωρα, ανεχεσαι φυλακισμένους βουλευτες χωρις δικη; χωρις ανακοινωση γιατι τους κρατανε; είναι δυνατον να ενημερώνονται η Ελληνες ψηφοφοροι από διαρροες;;;»
1. Ο οποιοσδήποτε κατηγορούμενος μπορεί να κριθεί προφυλακιστέος όπως και έγινε με τους τρεις από τους έξι κατηγορούμενους. ΔΕΝ είναι φυλακισμένοι αλλά προφυλακισμένοι και η προφυλάκιση σαφώς προηγείται της δίκης.
2. Τι χωρίς ανακοίνωση; Δεν παρακολουθείς τις εξελίξεις; Δεν έχεις ενημερωθεί για ποιούς λόγους κρίθηκαν προφυλακισμένοι; Ε αυτά παθαίνεις όταν ενημερώνεσαι μόνο από το κόμμα σου.
Χθες μου έλεγες ότι κατηγορούνται μόνο βάσει μαρτυριών, άλλο ένα μέγα ψέμα της ΧΑ. Σιγά σιγά βγαίνουν στοιχεία, υπάρχουν απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες και άλλα πολλά. Η απαξίωση του κατηγορητηρίου και τον μαρτύρων είναι η στάνταρ στρατηγική κάθε κατηγορούμενου. Η 'πολιτική δίωξη' η καραμέλα του κάθε καμένου φασίστα-αντιδημοκράτη. Είναι τελείως γελοίο να μην το αντιλαμβάνεσαι.