kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
Αν οι ιδεες σου ειναι εθνικιστικες,τις σεβομαι.Απλα εχεις διαλεξει λαθος εναλλακτικη...Αυτοι ειναι ανθελληνες
και αδιστακτοι.
ανθέλληνες με τίποτα, πλανημένοι σίγουρα
Αν οι ιδεες σου ειναι εθνικιστικες,τις σεβομαι.Απλα εχεις διαλεξει λαθος εναλλακτικη...Αυτοι ειναι ανθελληνες
και αδιστακτοι.
και αδιστακτοι.
αφού όντως γράφει πάρτυ και ήταν απόκριες πού είναι το παράξενο να έκανε πλάκα ένας τύπος?
στην πραγματικότητα η ΧΑ ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ είναι.
πολύ ασχολείσαι τότε, μήπως είσαι παρτάκιας
Ναι εθνικιστης είμαι. Δεν ξερω τι μου λες η Ελλαδα εχει αναγκη τον λογο της σημερινης χρυσης αυγης και στην βουλη και εξω...Αν οι ιδεες σου ειναι εθνικιστικες,τις σεβομαι.Απλα εχεις διαλεξει λαθος εναλλακτικη...Αυτοι ειναι ανθελληνες
και αδιστακτοι.
oσοι εχουν προτυπο τους τους ναζι και τον χιτλερ,κατα την αποψη σου δεν ειναι ανθελληνες;ανθέλληνες με τίποτα, πλανημένοι σίγουρα
το ότι για τον λαο ο Χιτλερ είναι νεκρος σου περναει απ το μυαλο;
φίλε οι ναζί τιμωρούν όχι οι αλεξάκηδες, ο κόσμος λες να μην το ξέρει αυτό? απλώς διψάει για εκδίκηση και παίρνει τα ρίσκα του, ο βρεγμένος την βροχή δεν τη φοβάται
το ένα δεν αναιρει το άλλο τυπε ;)βασικά αυτό που λέει παρακάτω ο βάτραχος συμβαίνει ;)
δλδ έχει χαθεί για τα καλά μπάλα...
διότι δεν μπορώ να πιστέψω ότι ένας σοβαρός άνθρωπος θα θέλει να στείλει την κόρη του όταν κλείσει τα 18 στο στρατό ..
ούτε μπορεί να πάρει στα σοβαρά δηλώσεις τύπου θα απαγορεύσουμε τις εκτρώσεις γιατί τα παιδιά ανήκουν στο έθνος
και γενικά λογικές που δεν συνάδουν με τον αιώνα μας και μάλιστα εν έτη 2013
το ένα δεν αναιρει το άλλο τυπε ;)
Εγω θα ηθελα να στειλω την κορη μου στον στρατο πρεπει να σταματισει ο ωχαδερφισμος. Οσο για τις εκτρωσεις δεν χρειαζεται να τις απαγορεύσεις αρκει να δημιουργηθουν προϋποθέσεις για να μπορεις να κανεις...
εντάξει λοιπόν, όταν κάνει η ΧΑ κυβέρνηση και απαγορεύσει τις εκτρώσεις να πας να τους πεις να το συζητήσετε γιατί δεν είσαι σύμφωνος...
οτ(αν) κανει η ΧΑ κυβερνηση θα τους το πωεντάξει λοιπόν, όταν κάνει η ΧΑ κυβέρνηση και απαγορεύσει τις εκτρώσεις να πας να τους πεις να το συζητήσετε γιατί δεν είσαι σύμφωνος...
σατανικό επιχείρημα διάολε
αυτός πχ είναι Ελληναράς Εθνικιστής αξιωματικός του ελληνικού στρατου...oσοι εχουν προτυπο τους τους ναζι και τον χιτλερ,κατα την αποψη σου δεν ειναι ανθελληνες;
αρχαιοελληνικο χαιρετισμο κανει ;)αυτός πχ είναι Ελληναράς Εθνικιστής αξιωματικός του ελληνικού στρατου...
αρχαιοελληνικο χαιρετισμο κανει ;)
το μόνο καλό στην περιπτωση αυτού είναι ότι ψόφησε, στην κηδεία του έστειλε στεφάνι ο μιχαλοβλακας (στον φίλο και συναγωσνιστή) και είχε δώσει το παρών ο παναγωταροςαρχαιοελληνικο χαιρετισμο κανει ;)
ετσι αλλα οχι με τεντωμενη την παλαμη...προτεινουμε την δεξιαν κρατωντας ενα φαλαφελ ;)όταν λέτε hail Νωντα πως χαιρετάτε ?
η αλληλεγγυη το οπλο των λαων ;)το μόνο καλό στην περιπτωση αυτού είναι ότι ψόφησε, στην κηδεία του έστειλε στεφάνι ο μιχαλοβλακας (στον φίλο και συναγωσνιστή) και είχε δώσει το παρών ο παναγωταρος